Η αφίσα Fujifilm Gloss από την Saal Digital

Το 15 € κουπόνι γνωριμίας σας:* PF276-EXF

*Κουπόνι 15 € για αφίσες. Ελάχιστη αξία παραγγελίας 29.95 € Δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής. Δεν συνδυάζεται με άλλες ειδικές προσφορές ή κουπόνια. Το κουπόνι εξαργυρώνεται μόνο μία φορά ανά οικιακό πελάτη. Ισχύει έως 30.06.2024.

Γυαλιστερή επιφάνεια αφίσας

Η κλασική μας αφίσα γοητεύει με τη γυαλιστερή της επιφάνεια και την εντυπωσιακή χρωματική της απόδοση, η οποία αντανακλά τις φωτογραφίες σας τόσο έντονα όσο και ρεαλιστικά. Η εικόνα σας θα εκτεθεί σε φωτογραφικό χαρτί Fujifilm Crystal Archive DP II Professional.

Η γυαλιστερή φωτογραφική αφίσα είναι ιδανική για έγχρωμες φωτογραφίες, καθώς οι ζωντανοί τόνοι τους είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες δίνουν επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα σε αυτή την αφίσα.

Μια αφίσα υψηλής ποιότητας

Ο σωστός συνδυασμός πλούσιων μαύρων τόνων και αναπαραγωγής υψηλής λεπτομέρειας εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στην εικόνα όσο και στο κείμενο. Το γυαλιστερό φινίρισμα αναπαράγει τους τόνους του δέρματος με φυσικό τρόπο και δίνει στις συνθέσεις της φωτογραφίας σας ένα φινίρισμα υψηλής ποιότητας.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα