Η αφίσα Fujifilm Gloss από την Saal Digital

Το 15 € κουπόνι γνωριμίας σας:* PF276-EXF

Glossy
*Κουπόνι 15 € για αφίσες. Ελάχιστη αξία παραγγελίας 29.95 € Δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής. Δεν συνδυάζεται με άλλες ειδικές προσφορές ή κουπόνια. Το κουπόνι εξαργυρώνεται μόνο μία φορά ανά οικιακό πελάτη. Ισχύει έως 30.11.2022.

Γυαλιστερή επιφάνεια αφίσας

Η κλασική μας αφίσα σαγηνεύει με τη γυαλιστερή επιφάνειά της και την εντυπωσιακή απόδοση χρωμάτων, η οποία αντικατοπτρίζει τις φωτογραφίες σας τόσο φωτεινά όσο και ρεαλιστικά. Οι φωτογραφίες σας θα απεικονίζονται σε φωτογραφικό χαρτί Fujifilm Crystal Archive DP II Professional.

Η γυαλιστερή αφίσα με φωτογραφίες είναι ιδανική για έγχρωμες φωτογραφίες, καθώς οι ζωντανές της αποχρώσεις είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες έχουν επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα σε αυτήν την αφίσα.

Μια αφίσα υψηλής ποιότητας

Ο σωστός συνδυασμός πλούσιων μαύρων τόνων και αναπαραγωγής υψηλής λεπτομέρειας εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στην εικόνα όσο και στο κείμενο. Το γυαλιστερό φινίρισμα αναπαράγει τους τόνους του δέρματος με φυσικό τρόπο και δίνει στις συνθέσεις της φωτογραφίας σας ένα φινίρισμα υψηλής ποιότητας.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα