Κρεμάστε την αφίσα ή την εκτύπωση FineArt με μια ξύλινη κρεμάστρα

Λειτουργία και στυλ: απολαύστε την αγαπημένη σας εικόνα με αυτό το όμορφο σχέδιο!

Κρεμάστε και απολαύστε την αγαπημένη σας αφίσα ή FineArt!

Κρεμάστε και απολαύστε την αγαπημένη σας αφίσα ή FineArt!

Ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο για να κρεμάσετε τις αφίσες ή τις εκτυπώσεις FineArt σας; Η ξύλινη κρεμάστρα μας μπορεί να παραγγελθεί μαζί με την αγαπημένη σας αφίσα ή επιφάνεια FineArt. Τοποθετείται εύκολα, κρεμιέται εύκολα και αν θέλετε να το αλλάξετε, μπορείτε να αλλάξετε την εικόνα σε χρόνο μηδέν. Δεδομένου ότι η ξύλινη κρεμάστρα καλύπτει μόνο ένα μικρό μέρος της εικόνας, θα μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη τη φωτογραφία σας και το πλήρες αποτέλεσμα και φινίρισμα.

Χρησιμοποιήσαμε ξύλο οξιάς υψηλής ποιότητας προκειμένου να επιτύχουμε ένα ανθεκτικό και όμορφο αποτέλεσμα. Αυτό το ελαφρύ ξύλο θα λειτουργήσει καλά σε όλα τα περιβάλλοντα, χάρη στον μινιμαλιστικό και ουδέτερο σχεδιασμό του.

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω τον Ξύλινο Κρεμάστη μου;

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω τον Ξύλινο Κρεμάστη μου;

Ο Ξύλινος Κρεμάστας σας επιτρέπει να κρεμάσετε την αφίσα ή την εκτύπωσή σας χρησιμοποιώντας ένα εύκολο στην εγκατάσταση σύστημα. Ένα ζεύγος ξύλινων ράβδων προσαρμόζεται πάνω από το πάνω μέρος της εκτύπωσης και ένα άλλο ζεύγος προσαρμόζεται πάνω από το κάτω μέρος. Η εικόνα συγκρατείται στη θέση της από μαγνήτες που είναι ενσωματωμένοι στο πλαίσιο.

Μόλις στερεώσετε την εκτύπωσή σας ανάμεσα στις ράβδους, μπορείτε απλά να την κρεμάσετε από το βαμβακερό κορδόνι χρησιμοποιώντας μια απλή βίδα ή ένα καρφί.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα