Η φωτογραφία σας σε κομψή εκτύπωση βουρτσισμένου μετάλλου

Το κουπόνι γνωριμία σας αξίας 15 €*: WB624-EXW

*15 € κουπόνι ανακάλυψης για Wall Art. Ισχύει μέχρι το 31.07.2024. Ελάχιστη αξία παραγγελίας 29.95 €. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. Δεν συνδυάζεται με άλλες ειδικές προσφορές ή κουπόνια. Εξαργυρώνεται μόνο μία φορά ανά νοικοκυριό.

Εκλεπτυσμένη εμφάνιση βουρτσισμένου μετάλλου

Αποκτήστε μια εξαιρετική εμφάνιση με την εκτύπωση της φωτογραφίας σας σε επιφάνεια βουρτσισμένου αλουμινίου. Αυτό βοηθά ιδιαίτερα τα φωτεινότερα σημεία της εικόνας σας να ξεχωρίζουν.

Η ειδική άμεση εκτύπωση UV με εκτύπωση επτά χρωμάτων (κανονικά μόνο τεσσάρων) παρέχει εντυπωσιακή ένταση χρωμάτων με την υψηλότερη ανάλυση (χωρίς pixelation) και με μέγιστη ευκρίνεια.

  • Σύνθετο πάνελ αλουμινίου πάχους 3 mm
  • Η βουρτσισμένη επιφάνεια αλουμινίου λάμπει στις φωτεινές περιοχές της εικόνας
  • Άμεση εκτύπωση 7 χρωμάτων UV, συμπεριλαμβανομένων των ανοιχτών χρωμάτων
  • Διαθέσιμα προσαρμοσμένα μεγέθη
  • Ανάλογα με το μέγεθος, διατίθεται υποπλαίσιο αλουμινίου, τυπική τοποθέτηση και αποστάτες
  • Περιλαμβάνεται στο σετ δειγμάτων
  • Για επαγγελματίες: Διαθέσιμο προφίλ ICC

Μορφή

Εύκολη παραγγελία

Εύκολη παραγγελία

Σχεδιάστε και παραγγείλετε από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας με εύκολο και άνετο τρόπο.

Παραγγελία χωρίς κίνδυνο

Παραγγελία χωρίς κίνδυνο

Προσφέρουμε μια ποικιλία ασφαλών επιλογών πληρωμής για τις παραγγελίες σας.

Εγγυημένη ικανοποίηση

Εγγυημένη ικανοποίηση

Η ικανοποίησή σας αποτελεί κεντρικό μέρος της φιλοσοφίας της εταιρείας μας

Γρήγορη παράδοση

Γρήγορη παράδοση

Απευθείας από τον κατασκευαστή

Προφίλ ICC

Προφίλ ICC

Ελέγξτε λεπτομερώς το τελικό αποτέλεσμα: Διαθέσιμα προφίλ ICC για κάθε φινίρισμα

Διαφορετικές επιλογές ανάρτησης

Διαφορετικές επιλογές ανάρτησης

Μεγάλο εύρος διαθέσιμων αναρτήσεων

Ασημί και χρυσό μεταλλικό εφέ

Μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά εφέ, τυπώνοντας εικόνες σε βουρτσισμένο σύνθετο φύλλο αλουμινίου. Τα πιο σκούρα σημεία της εικόνας φαίνονται ματ, ενώ η επιφάνεια αλουμινίου γυαλίζει στα πιο φωτεινά σημεία, αφήνοντας μια μοναδική λάμψη σε ασημί ή χρυσό.
Στις λεπτομερείς ασπρόμαυρες φωτογραφίες, η μεταλλική εμφάνιση της επιφάνειας του βουρτσισμένου σύνθετου φύλλου αλουμινίου βελτιώνεται και το σχέδιό σας μεταμορφώνεται για να μαγνητίζει το βλέμμα στο σπίτι σας.

Βελτιώστε την τέχνη τοίχου σας με ένα κυμαινόμενο πλαίσιο

Θέλετε να δώσετε στο Wall Art σας μια έξτρα πινελιά; Παραγγείλτε την αιωρούμενη κορνίζα μας! Αυτός ο τύπος κάδρου ολοκληρώνει την εικόνα σας και παρέχει μια επαγγελματική εμφάνιση γκαλερί. Επιλέξτε μεταξύ μαύρου και λευκού για την κορνίζα που ταιριάζει καλύτερα στο θέμα σας.
Το πλωτό πλαίσιο δημιουργεί ένα οπτικό κενό 8 mm μεταξύ του Wall Art και της ξύλινης κορνίζας, το οποίο δίνει στην εικόνα σας μια αιωρούμενη εμφάνιση. Η εικόνα σας μέσα στην κορνίζα αναρτάται με τη βοήθεια κλειστών βραχιόνων.
gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Με την άμεση εκτύπωση υπεριώδους ακτινοβολίας, η εκτύπωση σε βουρτσισμένο μέταλλο έχει ιδιαίτερη αντοχή στον ήλιο, τη φθορά και το νερό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε και σε συνθήκες υγρασίας, όπως στην κουζίνα ή το μπάνιο. Χρησιμοποιούμε μόνο μελάνια UV χωρίς πτητικές οργανικές ενώσεις.
Οι ασπρόμαυρες εικόνες μεγάλων αντιθέσεων αναδεικνύονται ιδιαίτερα με την εκτύπωση σε βουρτσισμένο μέταλλο. Τα φωτεινά στοιχεία της εικόνας δεν τυπώνονται, ώστε να γυαλίζει η επιφάνεια του βουρτσισμένου αλουμινίου.
Εκτυπώσεις από βουρτσισμένο μέταλλο σε προσαρμοσμένα μεγέθη

Εκτυπώσεις από βουρτσισμένο μέταλλο σε προσαρμοσμένα μεγέθη

Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία τυποποιημένων μεγεθών, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε εκτυπώσεις Brushed Metal σε προσαρμοσμένο μέγεθος, διαθέσιμες από 10 x 15 έως 90 x 120.

Προσαρμοσμένα μεγέθη είναι επίσης διαθέσιμα σε άλλες επιφάνειες Wall Art, όπως μεταλλικές εκτυπώσεις, ακρυλικό γυαλί, PVC Foam Board και GalleryPrint.

Διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης για Brushed Metal Print

Διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης για Brushed Metal Print

Εάν παραγγείλετε ένα Brushed Metal Print, εδώ είναι όλες οι διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης:

iwuwJS0rDE8

Σύγκριση της εκτύπωσης μετάλλου και της εκτύπωσης βουρτσισμένου μετάλλου

Η επιλογή του σωστού φινιρίσματος είναι ζωτικής σημασίας. Τα διαφορετικά φινιρίσματα, όπως το σύνθετο αλουμίνιο και το βουρτσισμένο αλουμίνιο, δίνουν μια μοναδική εμφάνιση και αίσθηση στις εικόνες σας.

Σε αυτό το βίντεο θα μάθετε τις βασικές διαφορές μεταξύ του σύνθετου αλουμινίου μας (επίσης γνωστό ως Dibond ή Alu-Dibond) και του βουρτσισμένου σύνθετου αλουμινίου μας (συχνά αναφέρεται ως Butlerfinish). Μάθετε για τις ιδιότητες των υλικών, την ποιότητα εκτύπωσης, την αναπαραγωγή χρωμάτων και τις εφαρμογές αυτών των δύο υλικών εκτύπωσης υψηλής ποιότητας.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του σύνθετου αλουμινίου και του βουρτσισμένου σύνθετου αλουμινίου είναι η υφή της επιφάνειας. Το κλασικό σύνθετο αλουμίνιο έχει μια λεία, ματ επιφάνεια, ενώ το βουρτσισμένο σύνθετο αλουμίνιο έχει μια λεπτή, βουρτσισμένη υφή που δημιουργεί μοναδικές αντανακλάσεις του φωτός και μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Αυτό κάνει τα μεταλλικά και ασπρόμαυρα σχέδια να ξεχωρίζουν.

Σχεδιάστε τώρα

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: