Η φωτογραφία σας σε κομψή εκτύπωση βουρτσισμένου μετάλλου

Το κουπόνι γνωριμία σας αξίας 15 €*: WB624-EXW

*15 € Κουπόνι γνωριμίας για διακοσμητικά τοίχου. Ισχύει έως 30.11.2022. Ελάχιστη αξία παραγγελίας 29.95 € Δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής. Δεν συνδυάζεται με άλλες ειδικές προσφορές ή κουπόνια. Το κουπόνι εξαργυρώνεται μόνο μία φορά ανά νοικοκυριό.

Εκλεπτυσμένη εμφάνιση βουρτσισμένου μετάλλου

Δώστε στη φωτογραφία σας εξαιρετική εμφάνιση με την εκτύπωση σε επιφάνεια βουρτσισμένου μετάλλου. Αυτή η διαδικασία βοηθά ιδιαίτερα στην ανάδειξη των φωτεινότερων σημείων της εικόνας.

Η ειδική άμεση εκτύπωση με υπεριώδη ακτινοβολία σε επτά χρώματα (αντί τεσσάρων, κανονικά) προσφέρει εντυπωσιακή ένταση χρώματος στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση (χωρίς αλλοίωση των πίξελ) και μέγιστη ευκρίνεια.

 • Σύνθετο φύλλο αλουμινίου πάχους 3 mm
 • Η επιφάνεια του βουρτσισμένου μετάλλου γυαλίζει σε φωτεινά σημεία της εικόνας
 • Άμεση εκτύπωση 7 χρωμάτων με υπεριώδη ακτινοβολία, συμπεριλαμβανομένων των φωτεινών χρωμάτων
 • Διατίθενται εξατομικευμένα μεγέθη
 • Ανάλογα με τις διαστάσεις, διατίθενται υποπλαίσιο αλουμινίου, τυπικό εξάρτημα στήριξης και αποστάτες
 • Για επαγγελματίες: Διατίθεται προφίλ ICC

Ασημί και χρυσό μεταλλικό εφέ

Μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά εφέ, τυπώνοντας εικόνες σε βουρτσισμένο σύνθετο φύλλο αλουμινίου. Τα πιο σκούρα σημεία της εικόνας φαίνονται ματ, ενώ η επιφάνεια αλουμινίου γυαλίζει στα πιο φωτεινά σημεία, αφήνοντας μια μοναδική λάμψη σε ασημί ή χρυσό.
Στις λεπτομερείς ασπρόμαυρες φωτογραφίες, η μεταλλική εμφάνιση της επιφάνειας του βουρτσισμένου σύνθετου φύλλου αλουμινίου βελτιώνεται και το σχέδιό σας μεταμορφώνεται για να μαγνητίζει το βλέμμα στο σπίτι σας.
Brushed Metal in Silver and Gold

Τελειοποιήστε τα διακοσμητικά τοίχου σας χρησιμοποιώντας την τεχνική floating (αιώρησης)

Θέλετε να δώσετε ιδιαίτερο χαρακτήρα στη διακόσμηση του τοίχου σας; Η κορνίζα floating είναι για εσάς! Αυτό το είδος κορνίζας συμπληρώνει τη φωτογραφία σας και δίνει την εντύπωση μιας επαγγελματικής γκαλερί. Επιλέξτε λευκό ή μαύρο χρώμα κορνίζας ανάλογα με το θέμα της φωτογραφίας.
Το ορατό κενό 8 mm που μεσολαβεί μεταξύ του διακοσμητικού και του ξύλινου κάδρου δημιουργεί την εντύπωση ότι η εικόνα αιωρείται. Η εικόνα εντός της κορνίζας αιωρείται χάρη στα ενσωματωμένα άγκιστρα.
Floating frame

Πολυχρηστικό και ανθεκτικό

Χάρη στην επιφάνεια με βουρτσισμένο φινίρισμα, η εκτύπωση σε βουρτσισμένο μέταλλο είναι μια καλή επιλογή για την εκτύπωση εταιρικών λογότυπων, ενώ μπορείτε να την τοποθετήσετε ακριβώς στην είσοδο του γραφείου σας.

Με την άμεση εκτύπωση υπεριώδους ακτινοβολίας, η εκτύπωση σε βουρτσισμένο μέταλλο έχει ιδιαίτερη αντοχή στον ήλιο, τη φθορά και το νερό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε και σε συνθήκες υγρασίας, όπως στην κουζίνα ή το μπάνιο. Χρησιμοποιούμε μόνο μελάνια UV χωρίς πτητικές οργανικές ενώσεις.
Οι ασπρόμαυρες εικόνες μεγάλων αντιθέσεων αναδεικνύονται ιδιαίτερα με την εκτύπωση σε βουρτσισμένο μέταλλο. Τα φωτεινά στοιχεία της εικόνας δεν τυπώνονται, ώστε να γυαλίζει η επιφάνεια του βουρτσισμένου αλουμινίου.
Custom sizes

Εκτυπώσεις από βουρτσισμένο μέταλλο σε προσαρμοσμένα μεγέθη

Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία τυποποιημένων μεγεθών, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε εκτυπώσεις Brushed Metal σε προσαρμοσμένο μέγεθος, διαθέσιμες από 10 x 15 έως 90 x 120.

Προσαρμοσμένα μεγέθη είναι επίσης διαθέσιμα σε άλλες επιφάνειες διακόσμησης τοίχου, όπως μεταλλικές εκτυπώσεις, ακρυλικό γυαλί, αφρώδες χαρτόνι PVC και GalleryPrint.

Σύγκριση μεταλλικής εκτύπωσης και εκτύπωσης σε βουρτσισμένο μέταλλο

Η επιλογή επιφάνειας είναι πολύ σημαντική, για να έχετε την καλύτερη δυνατή εκτύπωση για τη φωτογραφία σας. Οι διάφορες επιφάνειες εξασφαλίζουν μια ιδιαίτερη εμφάνιση και χαρίζουν στις εικόνες σας τον χαρακτήρα που θέλετε.

Σε αυτό το βίντεο, θα μάθετε τις βασικές διαφορές ανάμεσα στη μεταλλική εκτύπωση και την εκτύπωση σε βουρτσισμένο μέταλλο των διακοσμητικών τοίχου μας.

Διάφοροι τρόποι στήριξης για διακοσμητικά τοίχου

Aluminium subframe

Υποπλαίσιο αλουμινίου

Το υποπλαίσιο αλουμινίου υπάρχει ήδη στερεωμένο στο πίσω μέρος του διακοσμητικού τοίχου. Με απόσταση περίπου1 cm μεταξύ εικόνας και τοίχου, το διακοσμητικό τοίχου σας θα μοιάζει να αιωρείται.

 • Το υποπλαίσιο δεν φαίνεται από το μπροστινό μέρος
 • Διατίθεται σε όλα τα μεγέθη
 • Μόνο για χρήση σε εσωτερικό χώρο
 • Είναι ήδη συναρμολογημένο στο διακοσμητικό
 • Τα καρφιά / Οι βίδες δεν περιλαμβάνονται
 • Περαιτέρω λεπτομέρειες και συναρμολόγηση
Standoff

Αποστάτες

Η εικόνα διαθέτει ήδη δοκιμαστικές τρύπες - χρειάζεται μόνο να στερεώσετε τις βίδες.

Standard mounting

Τυπικό εξάρτημα στήριξης

Με το τυπικό εξάρτημα στήριξης μπορείτε να κρεμάσετε εύκολα και γρήγορα το διακοσμητικό τοίχου σας, καθώς χρειάζεται να στερεωθεί μόνο στο πίσω μέρος της φωτογραφίας.

 • Το εξάρτημα στήριξης δεν φαίνεται από το μπροστινό μέρος
 • Διαθέτει αποστάτες τοίχου για αυτόνομη στερέωση
 • Μόνο για χρήση σε εσωτερικό χώρο
 • Διατίθεται για συγκεκριμένα μεγέθη διακοσμητικών τοίχου
 • Περαιτέρω λεπτομέρειες και συναρμολόγηση
Sample Set

Δείγμα διακοσμητικών τοίχου

Ανακαλύψτε τα διάφορα διαθέσιμα υλικά διακοσμητικών τοίχου, κάνοντας μια παραγγελία δείγματος για 15 € Μαζί με το δείγμα, θα λάβετε και ένα κουπόνι 15 €, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε στην επόμενη παραγγελία σας. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι το δείγμα είναι δωρεάν.

Συγκρίνετε διαφορετικά υλικά και την ποιότητα εκτύπωσης, για να ανακαλύψετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις φωτογραφίες σας. Περιλαμβάνονται τα εξής δείγματα 10 x 10 cm:

 • Μεταλλική εκτύπωση (3 mm)
 • Μεταλλική εκτύπωση «Βουρτσιστό μέταλλο» (3 mm)
 • Μακετόχαρτο PVC (5 mm)
 • Ακρυλικό (5 mm)
 • Φωτογραφικός καμβάς
 • GalleryPrint, γυαλιστερό και ματ
Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα