Επιλογές στήριξης για διακοσμητικά τοίχου

Σε αυτήν τη σελίδα θα ανακαλύψετε τις επιλογές στήριξης που προσφέρουμε, τα προϊόντα με τα οποία είναι συμβατές και πώς συναρμολογούνται. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε ξεχωριστά το τυπικό εξάρτημα στήριξης και να το χρησιμοποιήσετε για άλλα έργα σας.

Τυπικά εξαρτήματα στήριξης

standard mounting

Η τυπική επιλογή τοποθέτησης σάς επιτρέπει να κρεμάσετε τα διακοσμητικά τοίχου σας εύκολα και με λίγη προσπάθεια. Χρειάζεται μόνο να κολληθούν στο πίσω μέρος.

 • Δεν είναι ορατά από μπροστά
 • Οι τυπικές βάσεις και οι αποστάτες τοίχου περιλαμβάνονται στην παραγγελία σας και απαιτούν συναρμολόγηση
 • Κατάλληλο μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους
 • Μόνο για περιορισμένα μεγέθη
 • Δεν περιλαμβάνονται καρφιά ή βίδες

Οδηγίες συναρμολόγησης

Mounting standard instruction

Αφαιρέστε την προστατευτική διαφάνεια από τα τυπικά εξαρτήματα στήριξης και στερεώστε τα στο πίσω μέρος του διακοσμητικού τοίχου, στην απόσταση που θέλετε. Σας συνιστούμε να καθαρίσετε την επιφάνεια προηγουμένως. Πιέστε το εξάρτημα στήριξης για περίπου 10 δευτερόλεπτα και αφήστε να περάσει μισή ώρα πριν το κρεμάσετε στον τοίχο. Στη συνέχεια, κολλήστε τα διαφανή ελαστικά προστατευτικά στο διακοσμητικό τοίχου ως αποστάτες.

Ανάλογα με το είδος του τοίχου, μπορείτε απλώς να κρεμάσετε την εικόνα σας από δύο καρφιά ή βίδες.

Standard Mounting

Υποπλαίσιο αλουμινίου

aluminium subframe mounting

Το υποπλαίσιο αλουμινίου είναι ήδη στερεωμένο στο πίσω μέρος του διακοσμητικού τοίχου σας, εάν επιλέξετε αυτήν την επιλογή. Χάρη στην απόσταση 1 cm μεταξύ εικόνας και τοίχου, δημιουργείται η εντύπωση της αιώρησης.

 • Δεν φαίνεται από μπροστά
 • Διατίθεται για όλα τα μεγέθη
 • Για χρήση μόνο σε εσωτερικό χώρο
 • Είναι ήδη συναρμολογημένο στα διακοσμητικά τοίχου
 • Δεν περιλαμβάνονται καρφιά ή βίδες για τη στήριξη

Οδηγίες συναρμολόγησης

Mounting subframe instruction

Με το υποπλαίσιο αλουμινίου, μπορείτε να κρεμάσετε γρήγορα και εύκολα το διακοσμητικό τοίχου στον τοίχο. Ανάλογα με το είδος του τοίχου, χρειάζεστε μόνο δύο καρφιά ή βίδες για να κρεμάσετε τη ράγα. Δεν χρειάζονται κρίκοι ή παρόμοια εξαρτήματα στερέωσης.

Και όσοι θέλουν να δημιουργήσουν την εντύπωση της επαγγελματικής γκαλερί μπορούν να κρεμάσουν την εικόνα, χρησιμοποιώντας το υποπλαίσιο σε συνδυασμό με σύστημα ανάρτησης με σκοινί. Για να το κάνετε, γαντζώστε την αλυσίδα κάτω από τη ράγα και συνδέστε την άλλη άκρη στο ταβάνι ή τον τοίχο αντίστοιχα. Ιδανικό για εκθέσεις!

Αποστάτες

standoff mounting

Με αυτήν την επιλογή, το διακοσμητικό τοίχου σας θα παραδοθεί με τους αποστάτες και τις έτοιμες τρύπες.

 • Οι αποστάτες δεν είναι συναρμολογημένοι από πριν.
 • Οι κεφαλές τους φαίνονται από εμπρός.
 • Διατίθεται για επιλεγμένα μεγέθη

Οδηγίες συναρμολόγησης

Mounting standoff instruction
Οι μεταλλικοί αποστάτες είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι ως εξάρτημα στήριξης για πινακίδες και συναφή αντικείμενα, ειδικά σε εξωτερικούς χώρους. Για αυτό το είδος στήριξης, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε προηγουμένως τέσσερις τρύπες στον τοίχο. Οι κεφαλές των βιδών βιδώνονται στο πλαίσιο της μπροστινής πλευράς του διακοσμητικού τοίχου και φαίνονται από το μπροστινό μέρος. Μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή επιλογή στήριξης!
Mounting instructions photocanvas

Τέντωμα καμβά

Mounting instructions photocanvas 2

Τεντώνοντας τον καμβά σας

Εάν, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, η τάση του υφάσματος του καμβά έχει υποχωρήσει, μπορείτε να το ρυθμίσετε εκ νέου με τις τέσσερις σφήνες που συνοδεύουν την παραγγελία σας. Απλά βάλτε τις στις προβλεπόμενες οπές για να εφαρμόσετε μεγαλύτερη ένταση στον καμβά σας.

Σχεδιάστε τώρα