Τυπώστε τη φωτογραφία σας σε καμβά υψηλής ποιότητας

Το 15 € κουπόνι γνωριμίας σας αξίας *: WB624-EXW

*15 € Κουπόνι γνωριμίας για διακοσμητικά τοίχου. Ισχύει έως 30.11.2022. Ελάχιστη αξία παραγγελίας 29.95 € Δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής. Δεν συνδυάζεται με άλλες ειδικές προσφορές ή κουπόνια. Το κουπόνι εξαργυρώνεται μόνο μία φορά ανά νοικοκυριό.

Αποκτήστε μια μοναδική εμφάνιση επαγγελματικής γκαλερί!

Εάν τυπώσετε τη φωτογραφία σας σε έναν φυσικό, λεπτό καμβά, δημιουργείτε την κλασική, κομψή εμφάνιση γκαλερί. Η υψηλότερη δυνατή ανάλυση και η μέγιστη ποιότητα διασφαλίζουν εντυπωσιακή λάμψη και ευκρινείς εικόνες.

Το τυπωμένο ύφασμα τεντώνεται προσεκτικά με το χέρι σε μια κορνίζα από συμπαγές, αληθινό ξύλο και στερεώνεται στο πίσω μέρος. Η εγκατάσταση είναι εύκολη. Μπορείτε να κρεμάσετε τον καμβά σας αμέσως, χωρίς άλλη κορνίζα. Χρειάζεστε μόνο δύο βίδες ή καρφιά στον τοίχο, από όπου θα κρεμάσετε την ξύλινη κορνίζα.

 • Φυσικό χρώμα, λεπτό ύφασμα καμβά (260 g/m²)
 • Εκτύπωση latex υψηλών προδιαγραφών με ανάλυση 300 dpi
 • Υψηλή χρωματική λαμπρότητα και μέγιστη σαφήνεια
 • Σφιχτό πλαίσιο από μασίφ, πραγματικό ξύλο (2 cm)
 • Κατασκευασμένο από μικτό ύφασμα από 35% βαμβάκι και 65% πολυεστέρα

Τελειοποιήστε τα διακοσμητικά τοίχου σας χρησιμοποιώντας την τεχνική floating (αιώρησης)

Θέλετε να δώσετε ιδιαίτερο χαρακτήρα στη διακόσμηση του τοίχου σας; Η κορνίζα floating είναι για εσάς! Αυτό το είδος κορνίζας συμπληρώνει τη φωτογραφία σας και δίνει την εντύπωση μιας επαγγελματικής γκαλερί. Επιλέξτε λευκό ή μαύρο χρώμα κορνίζας ανάλογα με το θέμα της φωτογραφίας.
Το ορατό κενό 8 mm που μεσολαβεί μεταξύ του διακοσμητικού και του ξύλινου κάδρου δημιουργεί την εντύπωση ότι η εικόνα αιωρείται. Η εικόνα εντός της κορνίζας αιωρείται χάρη στα ενσωματωμένα άγκιστρα.
Floating frame

Με και χωρίς κατοπτρισμό στις άκρες 

Μπορείτε να παραγγείλετε τον φωτογραφικό καμβά σας από εμάς με ή χωρίς κατοπτρισμό στις άκρες. Στην εκδοχή χωρίς κατοπτρισμό στις άκρες, η εικόνα διπλώνει στο πλάι. Αυτή η μέθοδος ενδείκνυται για σχέδια που έχουν αρκετό υλικό εικόνας γύρω από τις άκρες.
Εάν πρέπει να φαίνεται ολόκληρη η εικόνα στην μπροστινή πλευρά του διακοσμητικού τοίχου, προτείνουμε την εκδοχή με κατοπτρισμό στις άκρες. Εδώ το σχέδιο κατοπτρίζεται και στις τέσσερις πλευρές. Όταν ο καμβάς τεντώνει στην κορνίζα, διπλώνεται μόνο το κομμάτι της εικόνας που κατοπτρίζεται.
Photos

Ξύλινες κορνίζες με διαφορετικό πάχος

Ο τυπωμένος καμβάς τεντώνεται με το χέρι πάνω σε κορνίζα από αληθινό ξύλο. Μπορείτε να διαλέξετε αν η κορνίζα θα έχει πάχος 2 cm ή 4 cm και να δώσετε έτσι στον καμβά σας ακόμη περισσότερο χαρακτήρα.
Λόγω του πάχους της, μπορείτε να διαλέξετε την εκδοχή με ή χωρίς κατοπτρισμό στις άκρες για την κορνίζα με 2 cm πάχος. Για να μη χαθούν σημαντικά στοιχεία της εικόνας στις πλευρές της κορνίζας με πάχος 4 cm, αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο με κατοπτρισμό στις άκρες.
Photos
Sample Set

Δείγμα διακοσμητικών τοίχου

Ανακαλύψτε τα διάφορα διαθέσιμα υλικά διακοσμητικών τοίχου, κάνοντας μια παραγγελία δείγματος για 15 € Μαζί με το δείγμα, θα λάβετε και ένα κουπόνι 15 €, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε στην επόμενη παραγγελία σας. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι το δείγμα είναι δωρεάν.

Συγκρίνετε διαφορετικά υλικά και την ποιότητα εκτύπωσης, για να ανακαλύψετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις φωτογραφίες σας. Περιλαμβάνονται τα εξής δείγματα 10 x 10 cm:

 • Μεταλλική εκτύπωση (3 mm)
 • Μεταλλική εκτύπωση «Βουρτσιστό μέταλλο» (3 mm)
 • Μακετόχαρτο PVC (5 mm)
 • Ακρυλικό (5 mm)
 • Φωτογραφικός καμβάς
 • GalleryPrint, γυαλιστερό και ματ
Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα