Τυπώστε τη φωτογραφία σας σε καμβά υψηλής ποιότητας

Το 15 € κουπόνι γνωριμίας σας αξίας *: WB624-EXW

*15 € Κουπόνι γνωριμίας για διακοσμητικά τοίχου. Ισχύει έως 31.03.2023. Ελάχιστη αξία παραγγελίας 29.95 € Δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής. Δεν συνδυάζεται με άλλες ειδικές προσφορές ή κουπόνια. Το κουπόνι εξαργυρώνεται μόνο μία φορά ανά νοικοκυριό.

Αποκτήστε μια μοναδική εμφάνιση επαγγελματικής γκαλερί!

Η εκτύπωση της φωτογραφίας σας σε φυσικό, λεπτό καμβά της δίνει μια αριστοκρατική, κομψή εμφάνιση σε στυλ γκαλερί. Η υψηλότερη ανάλυση και η μέγιστη ποιότητα εξασφαλίζουν εντυπωσιακή λάμψη καθώς και ευκρινείς εικόνες.

Γίνεται με το χέρι, ο εκτυπωμένος καμβάς τεντώνεται προσεκτικά σε ένα μασίφ σφηνοειδές πλαίσιο από πραγματικό ξύλο και στερεώνεται στο πίσω μέρος. Η εγκατάσταση είναι εύκολη- ο καμβάς σας μπορεί να κρεμαστεί αμέσως χωρίς ξεχωριστό πλαίσιο. Χρειάζεστε μόνο δύο βίδες ή καρφιά στον τοίχο, πάνω στα οποία θα κρεμάσετε το ξύλινο πλαίσιο.

  • Φυσικό χρώμα, λεπτό ύφασμα καμβά (260 g/m²)
  • Εκτύπωση latex υψηλών προδιαγραφών με ανάλυση 300 dpi
  • Υψηλή χρωματική λαμπρότητα και μέγιστη σαφήνεια
  • Σφιχτό πλαίσιο από μασίφ, πραγματικό ξύλο (2 cm)
  • Κατασκευασμένο από μικτό ύφασμα από 35% βαμβάκι και 65% πολυεστέρα

Τελειοποιήστε τα διακοσμητικά τοίχου σας χρησιμοποιώντας την τεχνική floating (αιώρησης)

Θέλετε να δώσετε ιδιαίτερο χαρακτήρα στη διακόσμηση του τοίχου σας; Η κορνίζα floating είναι για εσάς! Αυτό το είδος κορνίζας συμπληρώνει τη φωτογραφία σας και δίνει την εντύπωση μιας επαγγελματικής γκαλερί. Επιλέξτε λευκό ή μαύρο χρώμα κορνίζας ανάλογα με το θέμα της φωτογραφίας.
Το ορατό κενό 8 mm που μεσολαβεί μεταξύ του διακοσμητικού και του ξύλινου κάδρου δημιουργεί την εντύπωση ότι η εικόνα αιωρείται. Η εικόνα εντός της κορνίζας αιωρείται χάρη στα ενσωματωμένα άγκιστρα.

Με και χωρίς κατοπτρισμό στις άκρες 

Μπορείτε να παραγγείλετε τον φωτογραφικό καμβά σας από εμάς με ή χωρίς κατοπτρισμό στις άκρες. Στην εκδοχή χωρίς κατοπτρισμό στις άκρες, η εικόνα διπλώνει στο πλάι. Αυτή η μέθοδος ενδείκνυται για σχέδια που έχουν αρκετό υλικό εικόνας γύρω από τις άκρες.
Εάν ολόκληρη η εικόνα πρόκειται να εμφανιστεί στην μπροστινή πλευρά της διακόσμησης τοίχου, συνιστούμε την παραλλαγή με καθρέφτη στην άκρη. Εδώ το σχέδιο καθρεφτίζεται και στις τέσσερις πλευρές. Κατά το τέντωμα του καμβά πάνω από την κορνίζα, μόνο το κατοπτριζόμενο τμήμα της εικόνας ανατρέπεται.
Photos

Ξύλινες κορνίζες με διαφορετικό πάχος

Ο τυπωμένος καμβάς τεντώνεται με το χέρι πάνω σε κορνίζα από αληθινό ξύλο. Μπορείτε να διαλέξετε αν η κορνίζα θα έχει πάχος 2 cm ή 4 cm και να δώσετε έτσι στον καμβά σας ακόμη περισσότερο χαρακτήρα.
Λόγω του πάχους της, μπορείτε να διαλέξετε την εκδοχή με ή χωρίς κατοπτρισμό στις άκρες για την κορνίζα με 2 cm πάχος. Για να μη χαθούν σημαντικά στοιχεία της εικόνας στις πλευρές της κορνίζας με πάχος 4 cm, αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο με κατοπτρισμό στις άκρες.
Photos
Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα