Το GalleryPrint μας κλέβει την παράσταση!

Το κουπόνι ανακάλυψης 15 € *: WB624-EXW

5/5
από 1 κριτικές πελατών
*15 € κουπόνι ανακάλυψης για Wall Art. Ισχύει μέχρι το 29.02.2024. Ελάχιστη αξία παραγγελίας 29.95 €. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής. Δεν συνδυάζεται με άλλες ειδικές προσφορές ή κουπόνια. Εξαργυρώνεται μόνο μία φορά ανά νοικοκυριό.

Μεταμορφώστε τη φωτογραφία σας σε έργο τέχνης: GalleryPrint υψηλής ποιότητας

Το GalleryPrint συνδυάζει την αποδεδειγμένη ποιότητα Saal Digital με νέα αισθητική. Ο συνδυασμός της απευθείας εκτύπωσης σε ακρυλικό και μιας ενισχυτικής πλάκας αλουμινίου δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, το GalleryPrint προσφέρει την υψηλότερη ανάλυση και μέγιστη ευκρίνεια μέσω της άμεσης εκτύπωσης 7 χρωμάτων UV με ανοιχτά χρώματα. Το GalleryPrint αναδεικνύει την αγαπημένη σας φωτογραφία στο καλύτερο δυνατό φως και μπορεί να μεταμορφώσει οποιοδήποτε δωμάτιο σε γκαλερί τέχνης.
  • Απευθείας εκτύπωση σε ακρυλικό (2 mm), ενισχυμένο με πλάκα αλουμινίου (3 mm)
  • Διατίθεται με ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα
  • Απευθείας εκτύπωση 7 χρωμάτων UV, συμπεριλαμβανομένων των ανοιχτών χρωμάτων
  • Διαθέσιμα προσαρμοσμένα μεγέθη
  • Διατίθεται υποπλαίσιο αλουμινίου, τυποποιημένη τοποθέτηση και αποστάτες
  • Περιλαμβάνεται στο σετ δειγμάτων
  • Για επαγγελματίες: Διαθέσιμο προφίλ ICC για γυαλιστερό και ματ

Εντυπωσιακά, μοναδικά κομμάτια με εξαιρετικό φινίρισμα

Ο καινοτόμος συνδυασμός ακρυλικής επιφάνειας με ένα σταθεροποιητικό σύνθετο φύλλο αλουμινίου αποτελεί μια εντυπωσιακή επιλογή για την εκτύπωση των φωτογραφιών σας. Με το GalleryPrint, επωφελείστε από τις καλύτερες ιδιότητες και των δύο υλικών: η φωτογραφία σας έχει εκπληκτική φωτεινότητα και βάθος και είναι επίσης ανθεκτική και εγγενώς σταθερή.
Σχεδιάστε το δικό σας προσωπικό ενθύμιο με το GalleryPrint και φέρτε την πολυτελή εμφάνιση της γκαλερί στο σπίτι σας. Το αξιοσημείωτο φινίρισμα αυτού του Wall Art μετατρέπει την εικόνα σας σε ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης και είναι βέβαιο ότι θα είναι το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε δωμάτιο. Δημιουργήστε το δικό σας αριστούργημα!

Αντλήστε έμπνευση από τη συλλογή μας!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Προσαρμοσμένη γκαλερίΜεγέθη εκτύπωσης

Προσαρμοσμένη γκαλερίΜεγέθη εκτύπωσης

Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία έργων τέχνης τοίχου τυποποιημένων διαστάσεων, η Saal Digital προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προσαρμοσμένων GalleryPrints σε διάφορα μεγέθη.

Προσαρμοσμένα μεγέθη είναι επίσης διαθέσιμα για άλλα αντικείμενα Wall Art, όπως μεταλλικές εκτυπώσεις, εκτυπώσεις βουρτσισμένου μετάλλου, ακρυλικό και αφρώδες χαρτόνι PVC.

Διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης για το GalleryPrint

Διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης για το GalleryPrint

Εάν παραγγείλετε μια GalleryPrint, εδώ είναι όλες οι διαθέσιμες επιλογές ανάρτησης:

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα