Διακοσμητικά τοίχου – Δημιουργήστε τέχνη με τις φωτογραφίες σας!

Ο κωδικός κουπονιού σας 15 €*: WB624-EXW

Photos
*15 € Κουπόνι γνωριμίας για διακοσμητικά τοίχου. Ισχύει έως 31.03.2023. Ελάχιστη αξία παραγγελίας 29.95 € Δεν περιλαμβάνονται έξοδα αποστολής. Δεν συνδυάζεται με άλλες ειδικές προσφορές ή κουπόνια. Το κουπόνι εξαργυρώνεται μόνο μία φορά ανά νοικοκυριό.
CCHIP Foto/Video 2022 Νικητής της δοκιμής CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Συνολική βαθμολογία: πολύ καλή «εξαιρετικό» FOTOHITS 05/2019 Η Saal Digital κλέβει τις εντυπώσεις με έναν εξαιρετικό φωτογραφικό καμβά και με ευκρινή εκτύπωση υψηλής αντίθεσης. Νικήτρια δοκιμής CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Αποτέλεσμα δοκιμής: πολύ καλό Πολύ καλό και γρήγορη παράδοση Η Saal αποδεικνύει περίτρανα την αξία της με την υποδειγματική ποιότητα που προσφέρει. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται παρουσιάζουν φανταστικές λεπτομέρειες με εξαιρετική ευκρίνεια και πιστότητα χρωμάτων. Η Saal Digital κερδίζει επιπλέον πόντους μέσω των εξαιρετικών αντιθέσεων και της αριστοτεχνικής εργασίας. Η ποιότητα των Photo Book είναι η καλύτερη που έχουμε δει ποτέ.

Η φωτογραφία σας γίνεται διακοσμητικό στοιχείο!

Όλα τα δυνατά σημεία σε μια ματιά

 • Κουπόνι γνωριμίας 15 €
 • Ποικίλες επιφάνειες
 • Εξατομικευμένες διαστάσεις
 • Χρώματα με αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία
 • Προφίλ ICC (Διεθνής Κοινοπραξία Χρώματος) διαθέσιμα για λήψη
 • Εγγύηση ικανοποίησης 100% - χωρίς ρίσκο

Κουπόνι Discovery

Ανακαλύψτε τα διακοσμητικά τοίχου μας

 • Απολαύστε ζωντανά χρώματα και υλικά υψηλής ποιότητας
 • Προσαρμοσμένες διαστάσεις
 • Ανακαλύψτε τις διαφορετικές επιφάνειές μας
 • Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί μία φορά για κάθε νοικοκυριό, ακόμη και αν έχετε ήδη παραγγείλει ένα διακοσμητικό τοίχου ή άλλο προϊόν από τη Saal Digital.
 • Σημειώστε ότι το κουπόνι δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το κουπόνι;

Δημιουργήστε τη διακόσμηση του τοίχου σας, βήμα προς βήμα

Κατεβάστε το λογισμικό Saal Design Software και δημιουργήστε τη διακόσμηση του τοίχου σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Επιλέξτε μία από τις πολλές επιφάνειες που διαθέτουμε για να δώσετε ιδιαίτερο χαρακτήρα στο ντεκόρ τοίχου σας. Χάρη στις μεμονωμένες μορφές για όλα σχεδόν τα υλικά, το ντεκόρ τοίχου σας θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στο φωτογραφικό σας έργο όσον αφορά το μήκος και το πλάτος. Με τους διάφορους διαθέσιμους τύπους ανάρτησης, θα μπορέσετε να κρεμάσετε εύκολα τη διακόσμηση τοίχου σας.

Αφού εισαγάγετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας, στο επόμενο βήμα εμφανίζεται ένα πεδίο εισαγωγής για τον κωδικό του κουπονιού σας. Εισάγετε το κουπόνι στον προβλεπόμενο χώρο και πατήστε εξαργύρωση. Η αξία του κουπονιού θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό.

Acrylic

Δωρεάν λογισμικό Saal Design

Λογισμικό Saal Design

Ανακαλύψτε τις ποικίλες επιλογές σχεδίασης με το δωρεάν λογισμικό μας Saal Design. Προσαρμόστε το προϊόν φωτογραφίας στο δικό σας γούστο, σε λίγα μόνο κλικ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε διάφορα εφέ και φίλτρα για μια εντυπωσιακή παρουσίαση των εικόνων σας.

Λήψη και εγκατάσταση

Μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό Saal Design εδώ δωρεάν. Η λήψη θα ξεκινήσει αμέσως. Θα ανοίξει μια νέα σελίδα με ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό βίντεο για τη λήψη και την εγκατάσταση. Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, ακολουθήστε τις οδηγίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εγκαταστήστε το λογισμικό. Θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό κουπονιού σας στο λογισμικό, στο τέλος της διαδικασίας παραγγελίας.

Σύγκριση της εκτύπωσης μετάλλου και της εκτύπωσης βουρτσισμένου μετάλλου

Η επιλογή του σωστού φινιρίσματος είναι ζωτικής σημασίας. Τα διαφορετικά φινιρίσματα, όπως το σύνθετο αλουμίνιο και το βουρτσισμένο αλουμίνιο, δίνουν μια μοναδική εμφάνιση και αίσθηση στις εικόνες σας.

Σε αυτό το βίντεο θα μάθετε τις βασικές διαφορές μεταξύ του σύνθετου αλουμινίου μας (επίσης γνωστό ως Dibond ή Alu-Dibond) και του βουρτσισμένου σύνθετου αλουμινίου μας (συχνά αναφέρεται ως Butlerfinish). Μάθετε για τις ιδιότητες των υλικών, την ποιότητα εκτύπωσης, την αναπαραγωγή χρωμάτων και τις εφαρμογές αυτών των δύο υλικών εκτύπωσης υψηλής ποιότητας.

Η κύρια διαφορά μεταξύ του σύνθετου αλουμινίου και του βουρτσισμένου σύνθετου αλουμινίου είναι η υφή της επιφάνειας. Το κλασικό σύνθετο αλουμίνιο έχει μια λεία, ματ επιφάνεια, ενώ το βουρτσισμένο σύνθετο αλουμίνιο έχει μια λεπτή, βουρτσισμένη υφή που δημιουργεί μοναδικές αντανακλάσεις του φωτός και μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Αυτό κάνει τα μεταλλικά και ασπρόμαυρα σχέδια να ξεχωρίζουν.

Τα πλεονεκτήματα της Saal Digital

Ποιότητα και χρόνοι παράδοσης που ανταποκρίνονται σε υψηλά πρότυπα

Προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και τα προϊόντα της καλύτερης ποιότητας. Η γρήγορη παραγωγή, οι σύντομοι χρόνοι παράδοσης και η φανταστική ποιότητα είναι τα χαρακτηριστικά της Saal Digital. Ένα καλό παράδειγμα είναι οι πολυάριθμες θετικές αξιολογήσεις σε εξειδικευμένα περιοδικά, καθώς και τα σχόλια των πελατών μας. Σε περίπου 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες τα προϊόντα σας είναι έτοιμα για αποστολή. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγχετε τους χρόνους παραγωγής και παράδοσης σε πραγματικό χρόνο.

Η υπόσχεσή μας σε εσάς

Η ικανοποίησή σας από τα φωτογραφικά μας προϊόντα και τις υπηρεσίες μας αποτελεί το θεμέλιο της εταιρικής μας φιλοσοφίας.

Εγγυόμαστε:

 • Πρώτης κατηγορίας φωτογραφικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας
 • Τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως εντός 1 ή 2 εργάσιμων ημερών
 • Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
 • Παραγωγή και αποστολή απευθείας από τον κατασκευαστή Saal Digital, χωρίς μεσάζοντες

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα μας, η ομάδα μας θα σας βοηθήσει το συντομότερο δυνατό να βρείτε μια γρήγορη και ικανοποιητική λύση είτε μέσω email είτε μέσω chat.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα