Ανακαλύψτε το Πλαίσιο Αφίσας/FineArt

Η αγαπημένη σας εικόνα περιβάλλεται από μια όμορφη και ανθεκτική κορνίζα

5/5
από 1 κριτικές πελατών
Απολαύστε κάθε λεπτομέρεια της αφίσας/καλλιτεχνίας σας

Απολαύστε κάθε λεπτομέρεια της αφίσας/καλλιτεχνίας σας

Ψάχνετε για μια εκτύπωση σε κορνίζα και θέλετε να απολαύσετε την πραγματική επιφάνεια, χωρίς να καλύπτεται από γυαλί; Μπορείτε τώρα να παραγγείλετε την εκτύπωση Poster ή FineArt από την Saal Digital με ένα ανθεκτικό πλαίσιο.

Η επιφάνεια εκτύπωσης που επιλέξατε θα τοποθετηθεί σε πάνελ και στη συνέχεια θα τοποθετηθεί η κορνίζα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει γυαλί που να καλύπτει την εκτύπωσή σας: θα μπορείτε να βλέπετε πραγματικά την υφή και την επιφάνεια, χωρίς ανεπιθύμητες αντανακλάσεις. Είναι η ιδανική επιλογή αν ψάχνετε για μια μόνιμη λύση κορνίζας που θα φτάσει έτοιμη να κρεμαστεί στον τοίχο σας.

Προσθέστε ένα διαχρονικό πλαίσιο στην αφίσα ή το FineArt σας

Προσθέστε ένα διαχρονικό πλαίσιο στην αφίσα ή το FineArt σας

Ο σχεδιασμός της κορνίζας μας είναι πολύ μίνιμαλ και διαχρονικός, έτσι ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα υπέροχα και ουδέτερα χρώματα, ανάλογα με το γούστο σας ή το χώρο που θέλετε να διακοσμήσετε. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια μόνιμη λύση κορνίζας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε το χρώμα της κορνίζας με βάση τις επιλεγμένες εικόνες σας, για να τις κάνετε πραγματικά εντυπωσιακές.

Αυτή η κορνίζα, όπως και όλη η σειρά Wall Art, είναι πολύ ανθεκτική και εύκολη στο κρέμασμα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το στυλ κορνίζας και τον τρόπο συναρμολόγησής της, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Κέντρο Βοήθειας.

Ανακαλύψτε τις επιφάνειες FineArt

Ανακαλύψτε τις επιφάνειες FineArt

Hahnemühle Photo Rag®

Κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι, το Photo Rag είναι μια μαλακή επιφάνεια με χαρακτηριστική δομή τσόχας.

  • 308 g/m²
  • Εκπληκτική καθαρότητα
  • Έντονο βάθος εικόνας
Hahnemühle Photo Rag®
Hahnemühle Baryta
Hahnemühle Bamboo Natural Line
Hahnemühle Hemp Natural Line
Hahnemühle Museum Etching
Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα