Ανακαλύψτε τις εκτυπώσεις φωτογραφιών XT

Οι Photo Prints XT υψηλής γραμματοσειράς μας δημιουργούν ένα μοναδικό προϊόν που είναι ιδανικό για την προβολή

Έξτρα σταθερότητα, έξτρα ειδικό

Έξτρα σταθερότητα, έξτρα ειδικό

Ψάχνετε για μια πιο χοντρή εκτύπωση που δεν κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα; Τα Photo Prints XT έχουν υψηλή γραμματοσειρά (1336 g/m²). Αυτό τους προσδίδει μια μοναδική εμφάνιση και αίσθηση.

Μπορείτε να επιλέξετε από το υψηλής ποιότητας Fujifilm Crystal Archive Album σε ματ, γυαλιστερό ή μεταξωτό φινίρισμα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας ή το στυλ της φωτογραφίας. Τα Photo Prints XT θα έχουν την ίδια ποιότητα και το ίδιο φινίρισμα με τα κανονικά μας Prints, αλλά με μεγαλύτερη γραμματοσειρά και πάχος (περίπου 1,08 mm).

Εμφανίστε τις εκτυπώσεις φωτογραφιών σας XT με μια ξύλινη βάση

Εμφανίστε τις εκτυπώσεις φωτογραφιών σας XT με μια ξύλινη βάση

Για έναν πρωτότυπο τρόπο προβολής των αγαπημένων σας εικόνων, μπορείτε να παραγγείλετε μία από τις ξύλινες βάσεις μας όταν παραγγείλετε το Photo Prints XT. Μπορείτε να τις βρείτε στην ενότητα αξεσουάρ της γκάμας των προϊόντων μας.

Η ξύλινη βάση έχει μινιμαλιστικό σχεδιασμό και διευκολύνει την τοποθέτηση ενός Photo Print XT για να προσθέσετε μια πινελιά διακόσμησης σε κάθε δωμάτιο. Θέλετε να το αλλάξετε; Είναι πανεύκολο να αλλάξετε ποια φωτογραφία θα εμφανίσετε.

Χρησιμοποιήστε το Photo Prints XT για να κάνετε το πάρτι σας ξεχωριστό

Χρησιμοποιήστε το Photo Prints XT για να κάνετε το πάρτι σας ξεχωριστό

Αν θέλετε να δώσετε μια προσωπική πινελιά στο πάρτι ή το γάμο σας, μπορείτε να εκτυπώσετε Photo Prints XT με φωτογραφίες των καλεσμένων σας και να τις χρησιμοποιήσετε ως επιτραπέζιες κάρτες για εύκολη οργάνωση ή απλά ως μια επιπλέον διακοσμητική πινελιά. Μπορείτε επίσης να τις μοιράσετε ως μπομπονιέρες, ώστε οι καλεσμένοι σας να έχουν μια φωτογραφία να πάρουν μαζί τους στο σπίτι.

Αν είστε φωτογράφος γάμου, οι Photo Prints XT μπορούν επίσης να αποτελέσουν ένα πρωτότυπο και υψηλής ποιότητας προϊόν για να το συμπεριλάβετε στην παράδοση στο ζευγάρι. Γιατί να μην στείλετε μια επιλογή από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ως Photo Prints XT; Είναι ένας μοναδικός και ευέλικτος τρόπος για να διατηρήσετε τα σημαντικότερα στιγμιότυπα μιας τόσο ξεχωριστής ημέρας.

Ανακαλύψτε τις επιφάνειές μας για το Photo Prints XT

Ανακαλύψτε τις επιφάνειές μας για το Photo Prints XT

Φωτογραφικό χαρτί silk XT

Το μεταξωτό χαρτί FUJIFILM Crystal Archive Album παρέχει ένα μοναδικό φινίρισμα και υφή χάρη στη λεπτή κυψελωτή δομή.

  • Φυσική αναπαραγωγή χρωμάτων
  • Ιδανικό για πορτραίτα, σχολικές φωτογραφίες και γαμήλιες φωτογραφίες
  • Γραμματοσειρά: 1336 g/m²
  • Πιστοποιημένο κατά FSC®
Μετάξι
matte
γυαλιστερό
Σχεδιάστε τώρα