Προϊόντα για τη φωτογράφιση σχολείων και νηπιαγωγείων

Βρείτε τα τέλεια εξατομικευμένα προϊόντα φωτογραφίας για την επιχείρησή σας

Δημιουργήστε εξατομικευμένα φωτογραφικά προϊόντα για σχολικές φωτογραφίες

Δημιουργήστε εξατομικευμένα φωτογραφικά προϊόντα για σχολικές φωτογραφίες

Η Saal Digital προσφέρει μια ευρεία γκάμα φωτογραφικών προϊόντων υψηλής ποιότητας για φωτογράφους νηπιαγωγείων και σχολείων. Μπορείτε να τα σχεδιάσετε και να τα προσαρμόσετε ελεύθερα στο διαδικτυακό μας κατάστημα ή με το λογισμικό μας. Επεκτείνετε τη γκάμα των προσφερόμενων φωτογραφικών προϊόντων, ώστε οι γονείς να έχουν ακόμη μεγαλύτερη επιλογή προϊόντων.

Αποφασίστε αν θέλετε να παραγγείλετε μόνοι σας ή να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα Photo Portal, όπου οι γονείς μπορούν εύκολα να παραγγείλουν online. Προσφέρουμε γρήγορους χρόνους παραγωγής και παράδοσης, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ταχείας αποστολής, ώστε να προλάβετε τις προθεσμίες σας χωρίς πρόβλημα!

Photo Portal: το εργαλείο όλα σε ένα για την επιχείρησή σας στον τομέα της φωτογραφίας

Photo Portal: το εργαλείο "όλα σε ένα" για την επιχείρησή σας στον τομέα της φωτογραφίας

Αν είστε φωτογράφος που ειδικεύεται στην παιδική ή σχολική φωτογραφία, το Photo Portal είναι το ιδανικό εργαλείο για εσάς! Είναι εξαιρετικά εύκολο να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας με ασφάλεια, αφού μπορείτε να προστατεύσετε ξεχωριστά κάθε γκαλερί με κωδικούς πρόσβασης ή άλλα μέτρα, όπως πρόσβαση μόνο μέσω συνδέσμων.

Μπορείτε να ανεβάσετε όλες τις εικόνες σε μεμονωμένες γκαλερί ή να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο QR code, όπου οι γκαλερί δημιουργούνται αυτόματα. Οι γονείς μπορούν να έχουν πρόσβαση στη δική τους γκαλερί, να επιλέξουν τις αγαπημένες τους εικόνες και να παραγγείλουν όσες εκτυπώσεις ή φωτογραφικά προϊόντα επιθυμούν. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε σύνολα προϊόντων: μια ομάδα φωτογραφικών προϊόντων που έχουν συγκεκριμένη τιμή πώλησης για ολόκληρο το πακέτο. Αυτό σας επιτρέπει να πουλάτε εκτυπώσεις, αυτοκόλλητα φωτογραφιών και άλλα προϊόντα σε ένα πακέτο και οι γονείς μπορούν εύκολα να αγοράσουν το σετ για το παιδί τους online.

Ο τέλειος συνδυασμός: Φάκελος φωτογραφιών και εκτυπώσεις φωτογραφιών

Ο τέλειος συνδυασμός: Φάκελος φωτογραφιών και εκτυπώσεις φωτογραφιών

Γνωρίζουμε ότι η προσφορά ποικιλίας είναι το κλειδί όταν πρόκειται για σχολική φωτογραφία. Γι' αυτό θα βρείτε προσαρμοσμένες μορφές, μια μεγάλη γκάμα φινιρισμάτων και καμία ελάχιστη ποσότητα στις εκτυπώσεις φωτογραφιών μας, ώστε να μπορείτε να παραγγείλετε όσες φωτογραφίες θέλετε!

Αν θέλετε να προσφέρετε κάτι μοναδικό παράλληλα με τις Photo Prints, ο φάκελος φωτογραφιών είναι το καλύτερο προϊόν για τη φωτογράφηση σε νηπιαγωγεία και σχολεία. Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος και μπορείτε να τον σχεδιάσετε με τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων και κειμένων που διαθέτουμε. Ο φάκελος Photo Folder έχει χώρο για δύο εκτυπώσεις 13 x 18 (μία οριζόντια και μία πορτραίτο) και για αρκετές φωτογραφίες πορτραίτου ή αυτοκόλλητα φωτογραφιών.

Προσθέστε μια δημιουργική πινελιά με αυτοκόλλητα φωτογραφιών και μαγνήτες

Προσθέστε μια δημιουργική πινελιά με αυτοκόλλητα φωτογραφιών και μαγνήτες

Ένα πραγματικό κλασικό προϊόν όσον αφορά τη σχολική φωτογραφία. Με τη Saal Digital, μπορείτε να σχεδιάσετε υψηλής ποιότητας μαγνητάκια φωτογραφιών καθώς και αυτοκόλλητα φωτογραφιών, επιλέγοντας ανάμεσα σε γυαλιστερά, ματ ή μεταξωτά. Πρόκειται για πρωτότυπα προϊόντα που μπορούν να δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά σε τετράδια, επετηρίδες, το ψυγείο σας και πολλά άλλα!

Τόσο τα μαγνητάκια όσο και τα αυτοκόλλητα μας έρχονται προ-διάτρητα, ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα χωρίς να καταστραφούν οι άλλες φωτογραφίες.

Συμπεριλάβετε κάτι ιδιαίτερο: Φωτογραφικά τούβλα

Συμπεριλάβετε κάτι ιδιαίτερο: Φωτογραφικά τούβλα

Αν θέλετε να προσφέρετε κάτι πρωτότυπο και που μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε, τα φωτογραφικά τούβλα είναι μια εξαιρετική ιδέα! Είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των παιδιών, καθώς πρόκειται για ένα φωτογραφικό προϊόν που μπορεί πρώτα να συναρμολογηθεί, κομμάτι-κομμάτι, και στη συνέχεια είναι εύκολο και διασκεδαστικό να επιδειχθεί.

Μπορείτε να τα προσφέρετε σε διαφορετικές μορφές και μεγέθη ανάλογα με τις προτιμήσεις σας ή με το τι ενδιαφέρει τους πελάτες σας.

Σετ φωτογραφιών: μια τέλεια προσθήκη στα σχολικά σας πακέτα

Σετ φωτογραφιών: μια τέλεια προσθήκη στα σχολικά σας πακέτα

Απολαύστε την ίδια υψηλή ποιότητα με τις κανονικές εκτυπώσεις φωτογραφιών μας, αλλά με διασκεδαστικές διατάξεις που αντιγράφουν την αγαπημένη σας φωτογραφία. Αυτό είναι ιδανικό για να το συμπεριλάβετε στα πακέτα του σχολείου και του νηπιαγωγείου σας, αφού οι γονείς μπορούν εύκολα να χωρίσουν τα Photo Sets για να χαρίσουν μεμονωμένες φωτογραφίες σε φίλους και συγγενείς.

Μπορείτε να επιλέξετε από ένα από τα προκατασκευασμένα πρότυπά μας, ανάλογα με το πόσα αντίγραφα θέλετε και πόσο μεγάλες θα θέλατε τις φωτογραφίες.

Προσφέρετε κάτι μοναδικό με τα δώρα φωτογραφιών μας

Προσφέρετε κάτι μοναδικό με τα δώρα φωτογραφιών μας

Αν θέλετε να προσφέρετε μερικά μοναδικά αντικείμενα στα σχολικά σας πακέτα, τα Δώρα Φωτογραφίας είναι η τέλεια επιλογή! Είναι πολύ εύκολο να σχεδιαστούν και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μετατρέψετε μια φωτογραφία σε κάτι διασκεδαστικό!

Ακολουθούν μερικές από τις προτάσεις μας όσον αφορά τη σχολική και παιδική φωτογραφία:

  • Μπρελόκ, τα οποία οι γονείς μπορούν να χαρίσουν σε συγγενείς και φίλους
  • Κούπες με φωτογραφίες, για να προσθέσετε μια διασκεδαστική πινελιά σε κάθε πρωινό ή διάλειμμα για καφέ
  • Μεταλλικά κουτιά, για την ασφαλή αποθήκευση τροφίμων και άλλων αντικειμένων
  • Φωτογραφικά παζλ που θα είναι πολύ διασκεδαστικά τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες!
Μεγάλες μορφές: μετατρέψτε οποιαδήποτε φωτογραφία σε έναν όμορφο καμβά φωτογραφιών

Μεγάλες μορφές: μετατρέψτε οποιαδήποτε φωτογραφία σε έναν όμορφο καμβά φωτογραφιών

Ορισμένες φωτογραφίες χρειάζονται μεγαλύτερο φορμά! Αν θέλετε να προσφέρετε μεγάλες μορφές για φωτογραφίες σε νηπιαγωγεία ή σχολεία, μπορείτε να εξερευνήσετε τη σειρά Wall Art μας!

Ο φωτογραφικός καμβάς, για παράδειγμα, είναι κλασικός για κάποιο λόγο και λειτουργεί τέλεια με παιδικές φωτογραφίες. Η απαλή δομή του δίνει μια φυσική εμφάνιση που θα ενθουσιάσει τα παιδιά και τους γονείς ταυτόχρονα.

Σχεδιάστε τώρα