Φιλικά προς το περιβάλλον & βιώσιμα δώρα

Θα θέλατε να κάνετε πιο βιώσιμες επιλογές όσον αφορά την αγορά δώρων; Με τις πολλές διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής μας, είναι εύκολο να επιλέξετε φιλικά προς το περιβάλλον υλικά για τις εκτυπώσεις σας, να αντικαταστήσετε το χαρτί περιτυλίγματος με υφασμάτινη τσάντα ή να παραγγείλετε ένα αιώνιο ημερολόγιο για να το χρησιμοποιείτε χρόνο με το χρόνο. Ανακαλύψτε αυτές και πολλές ακόμη βιώσιμες ιδέες για δώρα σε αυτό το άρθρο!

Αντικαταστήστε το χαρτί περιτυλίγματος με μια προσαρμοσμένη τυπωμένη υφασμάτινη τσάντα

Το τύλιγμα των δώρων σε χαρτί περιτυλίγματος είναι μια ωραία παράδοση, αλλά δυστυχώς δημιουργεί πολλά απορρίμματα. Μια προσαρμοσμένη τυπωμένη υφασμάτινη τσάντα μπορεί να είναι η λύση σε αυτό το πρόβλημα. Σχεδιάστε τη δική σας ώστε να ταιριάζει στην περίσταση και είτε κάντε την μέρος του δώρου σας είτε χρησιμοποιήστε την μόνο για δώρο και πάρτε την μετά μαζί σας στο σπίτι. Σίγουρα καλύτερα από το να αγοράσετε κάτι μόνο και μόνο για να το πετάξετε!

Χρησιμοποιήστε ένα μεταλλικό κουτί γεύματος

Χρησιμοποιήστε ένα μεταλλικό κουτί γεύματος

Ένα κουτί φαγητού με προσαρμοσμένη φωτογραφία για το σχολείο, τον παιδικό σταθμό ή το γραφείο είναι εγγυημένο ότι θα σας φτιάξει τη μέρα! Το καλό είναι ότι το ασφαλές για τρόφιμα μεταλλικό κουτί μας είναι επίσης πιο βιώσιμο από το να τυλίγετε το γεύμα σας σε χαρτί ή αλουμινόχαρτο ή να χρησιμοποιείτε ένα πλαστικό κουτί γεύματος.

Σχεδιάστε το ημερολόγιό σας για επαναχρησιμοποίηση

Σχεδιάστε το ημερολόγιό σας για επαναχρησιμοποίηση

Θέλετε να κρατήσετε το προσαρμοσμένο φωτογραφικό σας ημερολόγιο για περισσότερο από ένα χρόνο; Κανένα πρόβλημα! Όταν σχεδιάζετε το ημερολόγιό σας, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα σχέδιο αιώνιου ημερολογίου που εμφανίζει μόνο τον μήνα και τις ημερομηνίες, αλλά όχι το έτος ή τις καθημερινές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες για όσο καιρό θέλετε!

Πιστοποιημένα χαρτιά FSC®

Πιστοποιημένα χαρτιά FSC®

Χρησιμοποιούμε κυρίως πιστοποιημένα χαρτιά FSC®, τα οποία έχουν παραχθεί με βιώσιμο τρόπο.

Παράγεται με ηλιακή ενέργεια

Παράγεται με ηλιακή ενέργεια

Με περισσότερα από 3,000 m² ηλιακών μονάδων, οι ενεργειακές μας ανάγκες καλύπτονται τις περισσότερες ημέρες.

Ουδέτερος άνθρακας

Ουδέτερος άνθρακας

Αντισταθμίζουμε τις αναπόφευκτες εκπομπές CO₂ επενδύοντας σε παγκόσμια περιβαλλοντικά έργα

Υπεύθυνη ναυτιλία

Υπεύθυνη ναυτιλία

Όποτε είναι δυνατόν, αποστέλλουμε τα πακέτα μας με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα

Επιλέξτε ένα κάλυμμα από φυσικά υλικά

Επιλέξτε ένα κάλυμμα από φυσικά υλικά

Κάθε λίγο κάνει τη διαφορά, γι' αυτό και προσφέρουμε βιώσιμες παραλλαγές εξωφύλλου για το προσαρμοσμένο βιβλίο φωτογραφιών ή το κουτί δώρου σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λινό σε διάφορα χρώματα και ακόμη και ένα εξώφυλλο από φελλό, το οποίο μπορείτε να προσωποποιήσετε με κείμενο και clipart! Τι θα επιλέξετε;

Εκτυπώστε την αφίσα φωτογραφίας σας σε βιώσιμο χαρτί

Εκτυπώστε την αφίσα φωτογραφίας σας σε βιώσιμο χαρτί

Τα πιο βιώσιμα χαρτιά είναι αυτά που κατασκευάζονται από υλικά που αναπτύσσονται γρήγορα. Γι' αυτό δεν προσφέρουμε μόνο εκτυπώσεις τέχνης και αφίσες σε υψηλής ποιότητας βαμβακερά χαρτιά, αλλά και σε χαρτί Hahnemühle Natural Line από ίνες κάνναβης και μπαμπού ταχείας ανάπτυξης. Ανακαλύψτε όλες τις επιλογές τώρα!

Προσαρμοσμένο ημερολόγιο πίνακα φωτογραφιών με ξύλινη βάση

Προσαρμοσμένο ημερολόγιο πίνακα φωτογραφιών με ξύλινη βάση

Αποχαιρετήστε το πλαστικό με το προσαρμοσμένο επιτραπέζιο ημερολόγιο. Εμφανίστε τις σελίδες του ημερολογίου σας σε μια κομψή ξύλινη βάση από ξύλο οξιάς. Συμβουλή: Αν θέλετε να είστε ακόμα πιο βιώσιμοι στην αγορά σας, φροντίστε να παραγγείλετε τις φωτογραφίες σας ως αιώνιο ημερολόγιο, ώστε να μπορείτε να τις επαναχρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια!

Ανακαλύψτε περισσότερα γιορτινά χριστουγεννιάτικα δώρα!

Σχεδιάστε τώρα