Ημερολόγια με φωτογραφίες από τη Saal Digital

Δώδεκα σελίδες για ξεχωριστές στιγμές

DigitalPhoto 2023 Στο ημερολόγιο με φωτογραφίες, οι εικόνες είναι ιδιαίτερα ευκρινείς και οι λεπτομέρειες αντιστοιχούν στο πρωτότυπο. Saal Digital: νικήτρια στη συγκριτική δοκιμή ημερολογίων με φωτογραφίες Ημερολόγιο με αυθεντικές φωτογραφίες: πολύ καλό Ποιότητα εκτύπωσης & πιστότητα χρωμάτων: εξαιρετική
Ημερολόγια Τοίχου

Ημερολόγια Τοίχου

Θέλετε να δώσετε μια προσωπική πινελιά σε κάθε χώρο και να οργανωθείτε; Τα ημερολόγια τοίχου με φωτογραφίες είναι η λύση για εσάς. Από εξαιρετικά ανθεκτικά και σταθερά υλικά, τα ημερολόγια τοίχου περιλαμβάνουν το κλασικό δέσιμο με σύρμα, καθώς και έναν σταθερό γάντζο που είναι στερεωμένος στο σύρμα, για να μπορείτε να τα κρεμάτε εύκολα στον τοίχο. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάζετε εύκολα σελίδα, ώστε να βλέπετε καθαρά κάθε μήνα χωρίς να τσαλακώνεται και να προκαλούνται ζημιές.

Επιτραπέζια Ημερολόγια

Επιτραπέζια Ημερολόγια

Τα επιτραπέζια ημερολόγια με φωτογραφίες διαθέτουν δέσιμο με σύρμα υψηλής ποιότητας και σταθερή βάση από χαρτόνι, αποτελώντας ένα υπέροχο διακοσμητικό για το γραφείο, τον μπουφέ ή το ράφι σας. Εάν θέλετε να οργανώσετε την καθημερινότητά σας και να έχετε πάντα κοντά σας το ημερολόγιό σας, το επιτραπέζιο ημερολόγιο είναι ιδανικό καθώς μπορείτε να το κοιτάζετε όποτε θέλετε, στο γραφείο ή το κομοδίνο σας. Δεν είναι απλώς ένα χρήσιμο διακοσμητικό, αλλά και ένας εξαιρετικός τρόπος να θυμάστε μια διαφορετική ανάμνηση κάθε μήνα.

Οικογενειακά Ημερολόγια

Οικογενειακά Ημερολόγια

Όλα τα πλεονεκτήματα των ημερολογίων μας με ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό: Ένα πανίσχυρο εργαλείο οργάνωσης για την οικογένεια. Με το οικογενειακό ημερολόγιο με φωτογραφίες, μπορείτε να οργανώσετε την καθημερινότητα των αγαπημένων σας, δημιουργώντας μία στήλη για κάθε μέλος της οικογένειας, όπου μπορείτε να προσθέτετε προσωπικά συμβάντα. Και όλα αυτά ενώ κοιτάζετε τις καλύτερες στιγμές σας.

Αντλήστε έμπνευση από τη συλλογή μας!

Περιηγηθείτε στη γκάμα των σχεδίων μας

Περιηγηθείτε στη γκάμα των σχεδίων μας
Δημοφιλή σχέδια
Classic
Σύγχρονο
Κομψό
Γράψιμο
Στρογγυλεμένο
Ντελικάτο
Κλασικό
Γράψιμο 1
Σύγχρονο
Στρογγυλεμένο
Καμπύλη
Κλασικό
Κύκλος
Μινιμαλιστικό
Σύγχρονο
Split
Βασικό
Ντελικάτο
Γράψιμο 1
Γράψιμο 2
Γράψιμο 3

Γιατί να αγοράσετε προϊόντα από τη Saal Digital;

Είμαστε ένα επαγγελματικό εργαστήριο φωτογραφίας με πολύ πάθος για τη φωτογραφία. Προσπαθούμε πάντα να εξελίσσουμε περαιτέρω τα προϊόντα μας, για να πετύχουμε υψηλότερα πρότυπα και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας. Ως ένας σύγχρονος πάροχος διαδικτυακών υπηρεσιών, εξειδικευόμαστε σε προϊόντα φωτογραφίας υψηλής ποιότητας, στα οποία περιλαμβάνονται προσωποποιημένα ημερολόγια τοίχου, επιτραπέζια ημερολόγια και οικογενειακά ημερολόγια με φωτογραφίες.

Χωρίς λογότυπο του κατασκευαστή

Χωρίς λογότυπο του κατασκευαστή

Κανένα από τα προϊόντα μας δεν περιέχει το λογότυπό μας. Θα λάβετε ένα εντελώς ουδέτερο προϊόν.

Γρήγορη παράδοση

Γρήγορη παράδοση

Θα λάβετε το προϊόν φωτογραφίας σας στη στιγμή. Ο χρόνος κατασκευής διαρκεί μόλις λίγες εργάσιμες ημέρες κι έτσι δεν χρειάζεται να περιμένετε.

Εγγύηση ικανοποίησης

Εγγύηση ικανοποίησης

Η παραγγελία στη Saal Digital είναι παιχνιδάκι. Και αυτό γιατί η ικανοποίηση πελατών είναι πολύ βασικό κομμάτι στη φιλοσοφία της εταιρείας μας.

Παραγγελία χωρίς ρίσκο

Παραγγελία χωρίς ρίσκο

Σας προσφέρουμε διάφορους ασφαλείς τρόπους πληρωμής για τις παραγγελίες σας. Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή PayPal.

Επαγγελματική ποιότητα

Επαγγελματική ποιότητα

Πιστεύουμε στην παραγωγή προϊόντων φωτογραφίας υψηλής ποιότητας για να σας παρέχουμε πάντα το καλύτερο. Σε εμάς, οι φωτογραφίες σας βρίσκονται στα καλύτερα χέρια!

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα