Ημερολόγια τοίχου με φωτογραφίες

Η διακόσμηση συναντά την οργάνωση

Διακόσμηση που αλλάζει κάθε μήνα

Διακόσμηση που αλλάζει κάθε μήνα

Με τα ημερολόγια τοίχου με φωτογραφίες, θα μπορείτε να οργανώσετε και να παρακολουθείτε πάντα εργασίες και εκδηλώσεις, ενώ ταυτόχρονα προσθέτετε ένα πολύ δυναμικό διακοσμητικό στοιχείο σε κάθε χώρο και απολαμβάνετε τη νέα εμφάνιση κάθε μήνα. Στα ημερολόγια τοίχου μας από υλικά υψηλής ποιότητας χρησιμοποιείται δέσιμο με σπιράλ και γάντζο, για να μπορείτε να αλλάζετε εύκολα σελίδα.

Επιλέξτε το ιδανικό μέγεθος για εσάς

Βρείτε το ιδανικό φινίρισμα για εσάς

photoproduct

Ημερολόγια με φωτογραφίες

Δείτε τις εικόνες σας στο φωτογραφικό χαρτί Crystal Archive DP II από τη Fujifilm, που είναι διαθέσιμο σε γυαλιστερό, ματ και μεταξένιο φινίρισμα. Αυτό το φωτογραφικό χαρτί ξεχωρίζει χάρη στην ανθεκτικότητα και την εξαιρετική απόδοση χρωμάτων του.

Τυπωμένα ημερολόγια

Τυπωμένα ημερολόγια

Η ψηφιακή εκτύπωση προσφέρει μεγαλύτερη άνεση για να γράφετε στο ημερολόγιό σας, καθώς το χαρτί απορροφά εύκολα το μελάνι. Διαλέξτε την επιλογή που σας αρέσει περισσότερο, από ματ επιφάνειες μέχρι σαγρέ φινίρισμα για μια πιο φυσική αίσθηση.

Αντλήστε έμπνευση από τη συλλογή μας!

Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων για το ημερολόγιό σας

Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων για το ημερολόγιό σας

Δημιουργήστε ένα απολύτως προσωπικό ημερολόγιο

Διαλέξτε τα δικά σας χρώματα

Διαλέξτε τα δικά σας χρώματα

Μπορείτε να προσαρμόσετε ελεύθερα τα χρώματα του κειμένου, το φόντο, τις αργίες και τις Κυριακές, καθώς και την αδιαφάνειά τους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε το ημερολόγιο όπως ακριβώς θέλετε εσείς, ταιριάζοντας μέχρι και τα χρώματα στις φωτογραφίες σας.

Προσθέστε επίσημες αργίες και σημαντικές ημερομηνίες

Προσθέστε επίσημες αργίες και σημαντικές ημερομηνίες

Στο μενού «Αργίες», θα βρείτε μια έτοιμη λίστα με αργίες στην επιλεγμένη χώρα και τις σχετικές περιοχές. Μπορείτε να τροποποιήσετε ή να επεκτείνετε εύκολα τη λίστα αργιών. Με άλλα λόγια, μπορείτε να διαγράψετε και να προσθέσετε αργίες που λείπουν, ημερομηνίες γενεθλίων ή άλλα σημαντικά γεγονότα.

Προσαρμόστε το μέγεθος του πίνακα ημερολογίου

Προσαρμόστε το μέγεθος του πίνακα ημερολογίου

Ανάλογα με τη σχεδίαση του ημερολογίου σας, μπορείτε να προσαρμόσετε ποσοστιαία το μέγεθος του πίνακα. Μπορείτε να το μειώσετε για να είναι η φωτογραφία στο επίκεντρο ή να το αυξήσετε για να δώσετε περισσότερη έμφαση στο πρόγραμμα και σε σημαντικές ημερομηνίες.

Κοινοποιήστε το ημερολόγιό σας

Κοινοποιήστε το ημερολόγιό σας

Μπορείτε να κοινοποιήσετε το έργο σας σε όποιον θέλετε με λίγα μόνο κλικ. Σε συγγενείς και φίλους, για να μπορούν να δουν το ημερολόγιο, να σχολιάσουν ή να κάνουν τις δικές τους παραγγελίες ή, αν είστε επαγγελματίας, να το πουλήσετε απευθείας στους πελάτες σας.

Γιατί να αγοράσετε προϊόντα από τη Saal Digital;

Είμαστε ένα επαγγελματικό εργαστήριο φωτογραφίας με πολύ πάθος για τη φωτογραφία. Προσπαθούμε πάντα να εξελίσσουμε περαιτέρω τα προϊόντα μας, για να πετύχουμε υψηλότερα πρότυπα και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας. Ως ένας σύγχρονος πάροχος διαδικτυακών υπηρεσιών, εξειδικευόμαστε σε προϊόντα φωτογραφίας υψηλής ποιότητας, στα οποία περιλαμβάνονται προσωποποιημένα ημερολόγια τοίχου, επιτραπέζια ημερολόγια και οικογενειακά ημερολόγια με φωτογραφίες.

Χωρίς λογότυπο του κατασκευαστή

Χωρίς λογότυπο του κατασκευαστή

Κανένα από τα προϊόντα μας δεν περιέχει το λογότυπό μας. Θα λάβετε ένα εντελώς ουδέτερο προϊόν.

Γρήγορη παράδοση

Γρήγορη παράδοση

Θα λάβετε το προϊόν φωτογραφίας σας στη στιγμή. Ο χρόνος κατασκευής διαρκεί μόλις λίγες εργάσιμες ημέρες κι έτσι δεν χρειάζεται να περιμένετε.

Εγγύηση ικανοποίησης

Εγγύηση ικανοποίησης

Η παραγγελία στη Saal Digital είναι παιχνιδάκι. Και αυτό γιατί η ικανοποίηση πελατών είναι πολύ βασικό κομμάτι στη φιλοσοφία της εταιρείας μας.

Παραγγελία χωρίς ρίσκο

Παραγγελία χωρίς ρίσκο

Σας προσφέρουμε διάφορους ασφαλείς τρόπους πληρωμής για τις παραγγελίες σας. Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή PayPal.

Επαγγελματική ποιότητα

Επαγγελματική ποιότητα

Πιστεύουμε στην παραγωγή προϊόντων φωτογραφίας υψηλής ποιότητας για να σας παρέχουμε πάντα το καλύτερο. Σε εμάς, οι φωτογραφίες σας βρίσκονται στα καλύτερα χέρια!

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα