Οικογενειακά ημερολόγια με φωτογραφίες

Η οργάνωση είναι για όλους

Ένας εξαιρετικός τρόπος οργάνωσης του οικογενειακού προγράμματος

Ένας εξαιρετικός τρόπος οργάνωσης του οικογενειακού προγράμματος

Βοηθήστε την οικογένειά σας να οργανωθεί στην καθημερινότητά της με το οικογενειακό ημερολόγιο με φωτογραφίες, χάρη στις εξατομικευμένες στήλες για κάθε μέλος. Θα μπορείτε να βλέπετε τις σημαντικές ημερομηνίες όλων των μελών της οικογένειας για τον συγκεκριμένο μήνα, ενώ ταυτόχρονα βλέπετε τις καλύτερες φωτογραφίες που έχετε μαζί.

Επιλέξτε το ιδανικό μέγεθος για εσάς

Επιλέξτε διαφορετικά φινιρίσματα για το οικογενειακό σας ημερολόγιο

Επιλέξτε διαφορετικά φινιρίσματα για το οικογενειακό σας ημερολόγιο

Γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί

Απολαύστε τα μοτίβα σας εκτεθειμένα στο χαρτί Crystal Archive DP II Professional της FUJIFILM με γυαλιστερή επιφάνεια (250 g/m²).

Αυτό το χαρτί προσφέρει εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων, μέγιστη ευκρίνεια και απίστευτο βάθος. Η υψηλή πυκνότητά του παρέχει βαθύ μαύρο και αναδεικνύει τις ασπρόμαυρες εικόνες υψηλής αντίθεσης με τον καλύτερο τρόπο.

φωτογραφικό χαρτί γυαλιστερό
ανακυκλωμένο χαρτί
φωτογραφικό χαρτί ματ
Μεταξωτό φωτογραφικό χαρτί
premium ματ χαρτί

Αντλήστε έμπνευση από τη συλλογή μας!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Δημιουργήστε ένα απολύτως προσωπικό ημερολόγιο

Μία στήλη για κάθε μέλος της οικογένειας

Μία στήλη για κάθε μέλος της οικογένειας

Προσθέστε έως οκτώ στήλες, ανάλογα με τις ανάγκες σας, για κάθε μέλος της οικογένειας. Θα μπορείτε να προσαρμόσετε τον τίτλο της στήλης με το όνομα του ατόμου, καθώς και να προσθέσετε συμβάντα που το αφορούν απευθείας στο ημερολόγιο.

Διαλέξτε τα δικά σας χρώματα

Διαλέξτε τα δικά σας χρώματα

Μπορείτε να προσαρμόσετε ελεύθερα τα χρώματα του κειμένου, το φόντο, τις αργίες και τις Κυριακές, καθώς και την αδιαφάνειά τους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε το ημερολόγιο όπως ακριβώς θέλετε εσείς, ταιριάζοντας μέχρι και τα χρώματα στις φωτογραφίες σας.

Συμπεριλάβετε αργίες και σημαντικές ημερομηνίες

Συμπεριλάβετε αργίες και σημαντικές ημερομηνίες

Αφού επιλέξετε τη χώρα και την περιοχή, μπορείτε να προσθέσετε μια έτοιμη λίστα με επίσημες αργίες στο ημερολόγιό σας. Επιπλέον, η λίστα αυτή προσαρμόζεται πλήρως στα μέτρα σας, για να μπορείτε να διαγράψετε τις ημερομηνίες που θέλετε, καθώς και να προσθέσετε τις δικές σας ημερομηνίες που είναι σημαντικές για όλη την οικογένεια ή για κάθε μέλος της.

Πώς να δημιουργήσετε ένα οικογενειακό ημερολόγιο

Σε αυτό το σύντομο βίντεο σας δείχνουμε πώς να δημιουργήσετε ένα οικογενειακό ημερολόγιο με πολλαπλές στήλες για τα μέλη της οικογένειάς σας

Γιατί να αγοράσετε προϊόντα από τη Saal Digital;

Είμαστε ένα επαγγελματικό εργαστήριο φωτογραφίας με πολύ πάθος για τη φωτογραφία. Προσπαθούμε πάντα να εξελίσσουμε περαιτέρω τα προϊόντα μας, για να πετύχουμε υψηλότερα πρότυπα και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας. Ως ένας σύγχρονος πάροχος διαδικτυακών υπηρεσιών, εξειδικευόμαστε σε προϊόντα φωτογραφίας υψηλής ποιότητας, στα οποία περιλαμβάνονται προσωποποιημένα ημερολόγια τοίχου, επιτραπέζια ημερολόγια και οικογενειακά ημερολόγια με φωτογραφίες.

Χωρίς λογότυπο του κατασκευαστή

Χωρίς λογότυπο του κατασκευαστή

Κανένα από τα προϊόντα μας δεν περιέχει το λογότυπό μας. Θα λάβετε ένα εντελώς ουδέτερο προϊόν.

Γρήγορη παράδοση

Γρήγορη παράδοση

Θα λάβετε το προϊόν φωτογραφίας σας στη στιγμή. Ο χρόνος κατασκευής διαρκεί μόλις λίγες εργάσιμες ημέρες κι έτσι δεν χρειάζεται να περιμένετε.

Εγγύηση ικανοποίησης

Εγγύηση ικανοποίησης

Η παραγγελία στη Saal Digital είναι παιχνιδάκι. Και αυτό γιατί η ικανοποίηση πελατών είναι πολύ βασικό κομμάτι στη φιλοσοφία της εταιρείας μας.

Παραγγελία χωρίς ρίσκο

Παραγγελία χωρίς ρίσκο

Σας προσφέρουμε διάφορους ασφαλείς τρόπους πληρωμής για τις παραγγελίες σας. Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή PayPal.

Επαγγελματική ποιότητα

Επαγγελματική ποιότητα

Πιστεύουμε στην παραγωγή προϊόντων φωτογραφίας υψηλής ποιότητας για να σας παρέχουμε πάντα το καλύτερο. Σε εμάς, οι φωτογραφίες σας βρίσκονται στα καλύτερα χέρια!

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα