Χριστούγεννα κάρτες

Στείλτε χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες ευχές στην οικογένεια και τους φίλους σας με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο: με μια πλήρως εξατομικευμένη κάρτα! Μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας φωτογραφίες και να επιλέξετε από μια ποικιλία σχεδίων και προτύπων.

Δωρεάν δείγμα

Δωρεάν δείγμα

Δείτε πώς είναι η κάρτα που έχετε σχεδιάσει με ένα δωρεάν δείγμα.

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Μπορείτε να παραγγείλετε την ακριβή ποσότητα που χρειάζεστε. Μπορείτε να κάνετε μικρές παραγγελίες, ακόμα και μίας εκτύπωσης.

Χωρίς λογότυπο

Χωρίς λογότυπο

Δεν υπάρχουν ενοχλητικά λογότυπα κατασκευαστή σε κανένα φωτογραφικό προϊόν της Saal Digital.

Εξαιρετικά προσαρμόσιμο

Εξαιρετικά προσαρμόσιμο

Προσθέστε τα κείμενα και τις φωτογραφίες σας και προσαρμόστε τη μορφή και τον τύπο του χαρτιού

Πρόσθετη ασφάλεια

Πρόσθετη ασφάλεια

Θα σας στείλουμε νέες κάρτες εάν η εκδήλωση πρέπει να ακυρωθεί ή να αναβληθεί.

Αντλήστε έμπνευση από τη συλλογή μας!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Εξατομικευμένες Χριστούγεννα κάρτες για να σκορπίσετε γιορτινή διάθεση!

Εξατομικευμένες Χριστούγεννα κάρτες για να σκορπίσετε γιορτινή διάθεση!

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο νέο έτος! Συγχαρείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και την οικογένειά σας με μια εορταστική φωτογραφία και ένα ειλικρινές μήνυμα.

Η διαδικασία σχεδιασμού είναι εύκολη. Απλά περιηγηθείτε στα σχέδια των χριστουγεννιάτικων καρτών μας και προσθέστε όποιο κείμενο και εικόνες θέλετε. Το στυλ της κάρτας σας εξαρτάται από εσάς! Σε κάποιους αρέσει να επιλέγουν μια αστεία χριστουγεννιάτικη κάρτα, σε άλλους αρέσει μια πιο κομψή και πολυτελής αισθητική... έχουμε επιλογές για όλα τα γούστα!

Χριστούγεννα κάρτες: σχεδιάστε την τέλεια κάρτα

Χριστούγεννα κάρτες: σχεδιάστε την τέλεια κάρτα

Σχεδιάστε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες σας online και προσθέστε ιδιαίτερες πινελιές με διαφορετικές γραμματοσειρές, διατάξεις και εορταστικά cliparts.

Θέλετε ιδέες για χριστουγεννιάτικες κάρτες; Μπορείτε πάντα να τραβήξετε μερικές εορταστικές φωτογραφίες για την περίσταση (για παράδειγμα, με την οικογένειά σας, ώστε να στείλετε μια οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα) ή να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις αγαπημένες σας εικόνες από το περασμένο έτος.

Και αν δεν ξέρετε τι να γράψετε στη χριστουγεννιάτικη κάρτα σας, μπορείτε πάντα να αναπολήσετε μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις σας από τη χρονιά που πέρασε ή να γράψετε ένα ειλικρινές μήνυμα προς τους αγαπημένους σας. Η περίοδος των γιορτών είναι η τέλεια στιγμή για να πείτε στους ανθρώπους γύρω σας πόσα σημαίνουν για εσάς.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα