Μια τρίπτυχη κάρτα δίνει άπλετο χώρος στις ιδέες σας

Οι φωτογραφίες και τα μηνύματά σας σε έξι σελίδες

Δωρεάν δείγμα

Δωρεάν δείγμα

Δείτε πώς είναι η κάρτα που έχετε σχεδιάσει με ένα δωρεάν δείγμα.

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Μπορείτε να παραγγείλετε την ακριβή ποσότητα που χρειάζεστε. Μπορείτε να κάνετε μικρές παραγγελίες, ακόμα και μίας εκτύπωσης.

Χωρίς λογότυπο

Χωρίς λογότυπο

Δεν υπάρχουν ενοχλητικά λογότυπα κατασκευαστή σε κανένα φωτογραφικό προϊόν της Saal Digital.

Δώστε χώρο στις ιδέες σας

Σε αντίθεση με άλλες κάρτες, οι κάρτες διπλής αναδίπλωσης προσφέρουν ακόμη περισσότερο χώρο για το σχέδιό σας. Τοποθετήστε τις φωτογραφίες σας και το προσωπικό σας μήνυμα προς τους παραλήπτες της κάρτας σε έξι συνολικά σελίδες που μπορούν να σχεδιαστούν.

Μπορείτε όχι μόνο να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία φινιρίσματα και δύο μορφές, αλλά και να επιλέξετε το δικό σας σχέδιο. Εκτός από τα πολυάριθμα πρότυπα, μπορείτε, φυσικά, να σχεδιάσετε την κάρτα εντελώς μόνοι σας.

Επισκόπηση

  • διαθέσιμα μεγέθη: 10 x 15 cm και 14 x 14 cm
  • τρία διαφορετικά είδη χαρτιού: κλασικό, περλέ, σαγρέ
  • δυνατότητα σχεδίασης και στις έξι σελίδες
  • διατίθεται φάκελος κατόπιν αιτήματος
  • διατίθεται δωρεάν δείγμα

Τρίπτυχες κάρτες

Διαμορφώστε μόνοι σας την τρίπτυχη κάρτα σας. Πρώτα, διαλέξτε το μέγεθος και το φινίρισμα χαρτιού που θέλετε. Επιπλέον, διαλέξτε ένα πρότυπο σχεδίασης στο λογισμικό ή δημιουργήστε τη δική σας διαμόρφωση.

Οι κάρτες της Saal Digital δεν περιέχουν λογότυπα ή barcode. Έτσι, λαμβάνετε ένα εντελώς ουδέτερο προϊόν. Επιπλέον, μπορείτε να διαλέξετε τις δικές σας ποσότητες και να παραγγείλετε ένα δωρεάν δείγμα.

Τα σχέδιά σας

Μπορείτε να αλλάξετε μόνοι σας το σχέδιο μιας κάρτας διπλής αναδίπλωσης. Είτε επιλέξτε από τα διάφορα πρότυπα σχεδιασμού του λογισμικού είτε σχεδιάστε την κάρτα σας από την αρχή. Σας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων για να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε τις ιδέες σας.

Από εφέ και φίλτρα μέχρι μια μεγάλη ποικιλία από clip art. Τα φόντα και τα πλαίσια σας επιτρέπουν επίσης να δημιουργήσετε μια εντελώς ξεχωριστή φωτογραφική κάρτα. Μπείτε σε ένα ταξίδι ανακάλυψης!

Photoproduct

Κλασικό

Το χαρτί "Classic" (300 g/m²) διαθέτει εξαιρετικά λεία και λαμπερή λευκή ματ επιφάνεια. Η ψηφιακή εκτύπωση εξασφαλίζει λαμπερά χρώματα σε ζωντανή φωτογραφική ποιότητα.

Photoproduct

Δομημένο

Το χαρτί "Structured" (300 g/m²) όχι μόνο δίνει χαρακτήρα στην κάρτα σας, αλλά και μια ξεχωριστή υφή στην αφή. Η ψηφιακή εκτύπωση εξασφαλίζει εντυπωσιακά χρώματα.

Photoproduct

Μαργαριτάρι

Αν δίνετε μεγάλη σημασία στο σχεδιασμό, το χαρτί "Pearl" είναι η σωστή επιλογή. Η εξαιρετική επιφάνεια διαθέτει έντονες, λαμπερές αντανακλάσεις.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: