Μια τρίπτυχη κάρτα δίνει άπλετο χώρος στις ιδέες σας

Οι φωτογραφίες και τα μηνύματά σας σε έξι σελίδες

Double folded card
Δωρεάν δείγμα

Δωρεάν δείγμα

Δείτε πώς είναι η κάρτα που έχετε σχεδιάσει με ένα δωρεάν δείγμα.

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Μπορείτε να παραγγείλετε την ακριβή ποσότητα που χρειάζεστε. Μπορείτε να κάνετε μικρές παραγγελίες, ακόμα και μίας εκτύπωσης.

Χωρίς λογότυπο

Χωρίς λογότυπο

Δεν υπάρχουν ενοχλητικά λογότυπα κατασκευαστή σε κανένα φωτογραφικό προϊόν της Saal Digital.

Double folded card with envelope

Δώστε χώρο στις ιδέες σας

Αντίθετα με άλλες κάρτες, οι τρίπτυχες κάρτες προσφέρουν ακόμη περισσότερο χώρο για το σχέδιό σας. Τοποθετήστε τις εικόνες και το προσωπικό σας μήνυμα για τον παραλήπτη σε έξι σελίδες με δυνατότητα σχεδίασης.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία φινιρίσματα και δύο μεγέθη, καθώς και να διαλέξετε το δικό σας σχέδιο. Εκτός από τα διάφορα πρότυπα, μπορείτε φυσικά να σχεδιάσετε την κάρτα εσείς.

Επισκόπηση

  • διαθέσιμα μεγέθη: 10 x 15 cm και 14 x 14 cm
  • τρία διαφορετικά είδη χαρτιού: κλασικό, περλέ, σαγρέ
  • δυνατότητα σχεδίασης και στις έξι σελίδες
  • διατίθεται φάκελος κατόπιν αιτήματος
  • διατίθεται δωρεάν δείγμα
Photoproduct

Κλασικό

Το κλασικό χαρτί (300 g/m²) διαθέτει εξαιρετικά λεία και φωτεινή λευκή ματ επιφάνεια. Η εκτύπωση έξι χρωμάτων εξασφαλίζει λαμπερά χρώματα σε ζωντανή ποιότητα φωτογραφίας.

Photoproduct

Σαγρέ

Το σαγρέ χαρτί (300g/m²) δίνει στην κάρτα σας χαρακτήρα και μια ξεχωριστή υφή. Η εκτύπωση έξι χρωμάτων εξασφαλίζει εντυπωσιακά χρώματα.

Photoproduct

Περλέ

Εάν δίνετε μεγάλη σημασία στο σχέδιο, το περλέ χαρτί είναι η σωστή επιλογή. Η εξαιρετική επιφάνεια διαθέτει έντονες, αστραφτερές αντανακλάσεις. Διατίθεται επίσης σε εκτύπωση έξι χρωμάτων.

Double folded card formats

Τρίπτυχες κάρτες

Διαμορφώστε μόνοι σας την τρίπτυχη κάρτα σας. Πρώτα, διαλέξτε το μέγεθος και το φινίρισμα χαρτιού που θέλετε. Επιπλέον, διαλέξτε ένα πρότυπο σχεδίασης στο λογισμικό ή δημιουργήστε τη δική σας διαμόρφωση.

Οι κάρτες της Saal Digital δεν περιέχουν λογότυπα ή barcode. Έτσι, λαμβάνετε ένα εντελώς ουδέτερο προϊόν. Επιπλέον, μπορείτε να διαλέξετε τις δικές σας ποσότητες και να παραγγείλετε ένα δωρεάν δείγμα.

Τα σχέδιά σας

Μπορείτε να αλλάξετε το σχέδιο μιας τρίπτυχης κάρτας μόνοι σας. Μπορείτε να επιλέξετε από τα διάφορα πρότυπα σχεδίασης στο λογισμικό ή να σχεδιάσετε την κάρτα σας από την αρχή. Σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας.

Από εφέ και φίλτρα μέχρι μια μεγάλη συλλογή με clip art. Οι επιλογές για φόντο και οι κορνίζες σάς δίνουν επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα εντελώς προσωπικό προϊόν φωτογραφίας. Ξεκινήστε το ταξίδι της ανακάλυψης!

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα