Κάθετες, δίπτυχες κάρτες κορυφαίας ποιότητας

Κάτι ξεχωριστό για κάθε περίσταση

Δωρεάν δείγμα

Δωρεάν δείγμα

Δείτε πώς είναι η κάρτα που έχετε σχεδιάσει με ένα δωρεάν δείγμα.

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Μπορείτε να παραγγείλετε την ακριβή ποσότητα που χρειάζεστε. Μπορείτε να κάνετε μικρές παραγγελίες, ακόμα και μίας εκτύπωσης.

Χωρίς λογότυπο

Χωρίς λογότυπο

Δεν υπάρχουν ενοχλητικά λογότυπα κατασκευαστή σε κανένα φωτογραφικό προϊόν της Saal Digital.

Διπλωμένες κάρτες ακριβώς όπως τις θέλετε

Οι διπλωμένες κάρτες μας είναι σχεδιασμένες να διπλώνονται προς τα αριστερά. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα μεγέθη - τετράγωνο, κατακόρυφο ή οριζόντιο - και να δημιουργήσετε μια κάρτα που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Επιπλέον, οι αναδιπλούμενες κάρτες μπορούν να στηθούν διακοσμητικά και σας προσφέρουν άφθονο χώρο για ένα προσωπικό μήνυμα. Αυτό σας επιτρέπει να εμφανίσετε όχι μόνο ένα μήνυμα, αλλά ακόμη και μια σύντομη ιστορία για τον παραλήπτη.

Επισκόπηση

  • Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά μεγέθη και προσανατολισμούς
  • Τρία φινιρίσματα: κλασικό, περλέ, σαγρέ
  • Διατίθενται φάκελοι κατόπιν αιτήματος
  • Δυνατότητα μεμονωμένων παραγγελιών
  • Δωρεάν δοκιμαστική εκτύπωση της κάρτας σας

Επιλέξτε το μέγεθος, τη μορφή και το φινίρισμα

Οι διπλωμένες κάρτες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη σε κατακόρυφη, οριζόντια ή τετράγωνη μορφή. Με διάφορες επιλογές φινιρίσματος, μπορείτε πραγματικά να προσαρμόσετε και την τελευταία λεπτομέρεια.

Συμπληρώστε την αναδιπλωμένη κάρτα σας με τον αντίστοιχο φάκελο και στείλτε μια υψηλής ποιότητας, προσωπική ευχή ως ιδιαίτερη χειρονομία. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε ένα δωρεάν δείγμα της κάρτας που σχεδιάσατε πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μεγάλης παραγγελίας.

Πλήρης ελευθερία σχεδιασμού

Σχεδιάστε τις αναδιπλούμενες κάρτες σας στο λογισμικό ακριβώς όπως τις θέλετε. Διάφορα πρότυπα σχεδιασμού, ομαδοποιημένα ανά περίσταση, μπορούν να σας βοηθήσουν να διευκολύνετε τη διαδικασία.

Αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες ή να τις κάνετε πιο προσωπικές, μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες, σχεδιαστικά χαρακτηριστικά ή clip art και να τις μετατρέψετε στο δικό σας προσωπικό έργο τέχνης. Χρησιμοποιήστε τα πολυάριθμα εργαλεία που παρέχονται στο λογισμικό Saal Design - δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητά σας!

Photoproduct

Κλασικό

Το χαρτί "Classic" (300 g/m²) διαθέτει εξαιρετικά λεία και λαμπερή λευκή ματ επιφάνεια. Η ψηφιακή εκτύπωση εξασφαλίζει λαμπερά χρώματα σε ζωντανή φωτογραφική ποιότητα.

Photoproduct

Δομημένο

Το χαρτί "Structured" (300 g/m²) όχι μόνο δίνει χαρακτήρα στην κάρτα σας, αλλά και μια ξεχωριστή υφή στην αφή. Η ψηφιακή εκτύπωση εξασφαλίζει εντυπωσιακά χρώματα.

Photoproduct

Μαργαριτάρι

Αν δίνετε μεγάλη σημασία στο σχεδιασμό, το χαρτί "Pearl" είναι η σωστή επιλογή. Η εξαιρετική επιφάνεια διαθέτει έντονες, λαμπερές αντανακλάσεις.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα