Κάθετες, δίπτυχες κάρτες κορυφαίας ποιότητας

Κάτι ξεχωριστό για κάθε περίσταση

Folded Card left right
Δωρεάν δείγμα

Δωρεάν δείγμα

Δείτε πώς είναι η κάρτα που έχετε σχεδιάσει με ένα δωρεάν δείγμα.

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Μπορείτε να παραγγείλετε την ακριβή ποσότητα που χρειάζεστε. Μπορείτε να κάνετε μικρές παραγγελίες, ακόμα και μίας εκτύπωσης.

Χωρίς λογότυπο

Χωρίς λογότυπο

Δεν υπάρχουν ενοχλητικά λογότυπα κατασκευαστή σε κανένα φωτογραφικό προϊόν της Saal Digital.

Folded Card left right with envelope

Διπλωμένες κάρτες ακριβώς όπως τις θέλετε

Οι διπλωμένες κάρτες μας είναι σχεδιασμένες να διπλώνονται προς τα αριστερά. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα μεγέθη - τετράγωνο, κατακόρυφο ή οριζόντιο - και να δημιουργήσετε μια κάρτα που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Επιπλέον, οι αναδιπλούμενες κάρτες μπορούν να στηθούν διακοσμητικά και σας προσφέρουν άφθονο χώρο για ένα προσωπικό μήνυμα. Αυτό σας επιτρέπει να εμφανίσετε όχι μόνο ένα μήνυμα, αλλά ακόμη και μια σύντομη ιστορία για τον παραλήπτη.

Επισκόπηση

  • Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά μεγέθη και προσανατολισμούς
  • Τρία φινιρίσματα: κλασικό, περλέ, σαγρέ
  • Διατίθενται φάκελοι κατόπιν αιτήματος
  • Δυνατότητα μεμονωμένων παραγγελιών
  • Δωρεάν δοκιμαστική εκτύπωση της κάρτας σας
Photoproduct

Κλασικό

Το κλασικό χαρτί (300 g/m²) διαθέτει εξαιρετικά λεία και φωτεινή λευκή ματ επιφάνεια. Η εκτύπωση έξι χρωμάτων εξασφαλίζει λαμπερά χρώματα σε ζωντανή ποιότητα φωτογραφίας.

Photoproduct

Δομημένο

Το χαρτί "Structured" (300g/m²) όχι μόνο δίνει χαρακτήρα στην κάρτα σας, αλλά και μια ξεχωριστή υφή στην αφή. Η εκτύπωση έξι χρωμάτων εξασφαλίζει εντυπωσιακά χρώματα.

Photoproduct

Περλέ

Εάν δίνετε μεγάλη σημασία στο σχέδιο, το περλέ χαρτί είναι η σωστή επιλογή. Η εξαιρετική επιφάνεια διαθέτει έντονες, αστραφτερές αντανακλάσεις. Διατίθεται επίσης σε εκτύπωση έξι χρωμάτων.

Folded Cards (left right)

Επιλέξτε το μέγεθος, τη μορφή και το φινίρισμα

Οι διπλωμένες κάρτες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη σε κατακόρυφη, οριζόντια ή τετράγωνη μορφή. Με διάφορες επιλογές φινιρίσματος, μπορείτε πραγματικά να προσαρμόσετε και την τελευταία λεπτομέρεια.

Συμπληρώστε την αναδιπλωμένη κάρτα σας με τον αντίστοιχο φάκελο και στείλτε μια υψηλής ποιότητας, προσωπική ευχή ως ιδιαίτερη χειρονομία. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε ένα δωρεάν δείγμα της κάρτας που σχεδιάσατε πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μεγάλης παραγγελίας.

Πλήρης ελευθερία σχεδιασμού

Σχεδιάστε τις αναδιπλούμενες κάρτες σας στο λογισμικό ακριβώς όπως τις θέλετε. Διάφορα πρότυπα σχεδιασμού, ομαδοποιημένα ανά περίσταση, μπορούν να σας βοηθήσουν να διευκολύνετε τη διαδικασία.

Αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες ή να τις κάνετε πιο προσωπικές, μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες, σχεδιαστικά χαρακτηριστικά ή clip art και να τις μετατρέψετε στο δικό σας προσωπικό έργο τέχνης. Χρησιμοποιήστε τα πολυάριθμα εργαλεία που παρέχονται στο λογισμικό Saal Design - δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητά σας!

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα