Κάθετες, δίπτυχες κάρτες κορυφαίας ποιότητας

Κάτι ξεχωριστό για κάθε περίσταση

Folded Card left right
Δωρεάν δείγμα

Δωρεάν δείγμα

Δείτε πώς είναι η κάρτα που έχετε σχεδιάσει με ένα δωρεάν δείγμα.

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Μπορείτε να παραγγείλετε την ακριβή ποσότητα που χρειάζεστε. Μπορείτε να κάνετε μικρές παραγγελίες, ακόμα και μίας εκτύπωσης.

Χωρίς λογότυπο

Χωρίς λογότυπο

Δεν υπάρχουν ενοχλητικά λογότυπα κατασκευαστή σε κανένα φωτογραφικό προϊόν της Saal Digital.

Folded Card left right with envelope

Διπλωμένες κάρτες ακριβώς όπως τις θέλετε

Οι διπλωμένες κάρτες μας έχουν σχεδιαστεί για να διπλώνονται προς τα αριστερά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά μεγέθη - είτε τετράγωνο, είτε κατακόρυφο, είτε οριζόντιο - και να δημιουργήσετε μια κάρτα που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Επιπλέον, οι αναδιπλούμενες κάρτες μπορούν να στηθούν διακοσμητικά και σας προσφέρουν άφθονο χώρο για ένα προσωπικό μήνυμα. Αυτό σας επιτρέπει να εμφανίσετε όχι μόνο ένα μήνυμα, αλλά ακόμη και μια σύντομη ιστορία για τον παραλήπτη.

Επισκόπηση

  • Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά μεγέθη και προσανατολισμούς
  • Τρία φινιρίσματα: κλασικό, περλέ, σαγρέ
  • Διατίθενται φάκελοι κατόπιν αιτήματος
  • Δυνατότητα μεμονωμένων παραγγελιών
  • Δωρεάν δοκιμαστική εκτύπωση της κάρτας σας
Photoproduct

Κλασικό

Το κλασικό χαρτί (300 g/m²) διαθέτει εξαιρετικά λεία και φωτεινή λευκή ματ επιφάνεια. Η εκτύπωση έξι χρωμάτων εξασφαλίζει λαμπερά χρώματα σε ζωντανή ποιότητα φωτογραφίας.

Photoproduct

Σαγρέ

Το σαγρέ χαρτί (300g/m²) δίνει στην κάρτα σας χαρακτήρα και μια ξεχωριστή υφή. Η εκτύπωση έξι χρωμάτων εξασφαλίζει εντυπωσιακά χρώματα.

Photoproduct

Περλέ

Εάν δίνετε μεγάλη σημασία στο σχέδιο, το περλέ χαρτί είναι η σωστή επιλογή. Η εξαιρετική επιφάνεια διαθέτει έντονες, αστραφτερές αντανακλάσεις. Διατίθεται επίσης σε εκτύπωση έξι χρωμάτων.

Folded Cards (left right)

Επιλέξτε το μέγεθος, τη μορφή και το φινίρισμα

Οι διπλωμένες κάρτες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη σε κατακόρυφη, οριζόντια ή τετράγωνη μορφή. Με διάφορες επιλογές φινιρίσματος, μπορείτε πραγματικά να προσαρμόσετε και την τελευταία λεπτομέρεια.

Συμπληρώστε την αναδιπλωμένη κάρτα σας με τον αντίστοιχο φάκελο και στείλτε μια υψηλής ποιότητας, προσωπική ευχή ως ιδιαίτερη χειρονομία. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε ένα δωρεάν δείγμα της κάρτας που σχεδιάσατε πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μεγάλης παραγγελίας.

Απόλυτη ελευθερία σχεδίασης

Σχεδιάστε τις κάρτες σας στο λογισμικό, ακριβώς όπως τις θέλετε. Διάφορα πρότυπα σχεδίασης, ομαδοποιημένα ανά περίσταση, διευκολύνουν τη διαδικασία για εσάς.

Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες ή να κάνετε την κάρτα πιο προσωπική, μπορείτε να προσθέσετε χαρακτηριστικά σχεδίασης ή clip art και να δημιουργήσετε το δικό σας έργο τέχνης. Χρησιμοποιήστε τα διάφορα εργαλεία που παρέχονται στο λογισμικό Saal Design. Η δημιουργικότητα δεν γνωρίζει όρια!

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα