Το μήνυμά σας σε μια διπλωμένη κάρτα οριζόντιου προσανατολισμού

Εξατομικευμένο σχέδιο σε οριζόντιο προσανατολισμό

Folded card
Δωρεάν δείγμα

Δωρεάν δείγμα

Δείτε πώς είναι η κάρτα που έχετε σχεδιάσει με ένα δωρεάν δείγμα.

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Μπορείτε να παραγγείλετε την ακριβή ποσότητα που χρειάζεστε. Μπορείτε να κάνετε μικρές παραγγελίες, ακόμα και μίας εκτύπωσης.

Χωρίς λογότυπο

Χωρίς λογότυπο

Δεν υπάρχουν ενοχλητικά λογότυπα κατασκευαστή σε κανένα φωτογραφικό προϊόν της Saal Digital.

Folded card with envelope
Photoproduct

Κλασικό

Το κλασικό χαρτί (300 g/m²) διαθέτει εξαιρετικά λεία και φωτεινή λευκή ματ επιφάνεια. Η εκτύπωση έξι χρωμάτων εξασφαλίζει λαμπερά χρώματα σε ζωντανή ποιότητα φωτογραφίας.

Photoproduct

Δομημένο

Το χαρτί "Structured" (300g/m²) όχι μόνο δίνει χαρακτήρα στην κάρτα σας, αλλά και μια ξεχωριστή υφή στην αφή. Η εκτύπωση έξι χρωμάτων εξασφαλίζει εντυπωσιακά χρώματα.

Photoproduct

Περλέ

Εάν δίνετε μεγάλη σημασία στο σχέδιο, το περλέ χαρτί είναι η σωστή επιλογή. Η εξαιρετική επιφάνεια διαθέτει έντονες, αστραφτερές αντανακλάσεις. Διατίθεται επίσης σε εκτύπωση έξι χρωμάτων.

Φτιαγμένο για τις πανοραμικές σας φωτογραφίες

Η συλλογή καρτών Saal Digital σας δίνει πολλές επιλογές για να παρουσιάσετε το μήνυμά σας. Μία από αυτές είναι η πτυσσόμενη κάρτα, η οποία σε οριζόντια μορφή (15 x 10 cm και 20 x 10 cm), προσφέρει άφθονο χώρο για τις πανοραμικές σας εικόνες.

Η αναδίπλωση βρίσκεται στη μεγαλύτερη πλευρά της κάρτας, ανοίγοντας προς τα πάνω, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητικό για το σπίτι. Στο λογισμικό σχεδιασμού μας έχουμε διάφορα πρότυπα για εσάς, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα εντελώς ατομικό σχέδιο για την κάρτα σας.

Επισκόπηση

  • διαθέσιμα μεγέθη: 15 x 10 cm και 20 x 10 cm
  • τρεις διαφορετικοί τύποι χαρτιού
  • δυνατότητα σχεδίασης και στις τέσσερις πλευρές
  • διατίθεται φάκελος κατόπιν αιτήματος
  • δυνατότητα δωρεάν δείγματος
Folded card formats

Διπλωμένες κάρτες

Οι διπλωμένες κάρτες διατίθενται σε οριζόντιο προσανατολισμό και μπορείτε να τις παραγγείλετε στην ποσότητα που επιθυμείτε, ακόμη και ένα μεμονωμένο τεμάχιο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το φινίρισμα του χαρτιού για την κάρτα σας, καθώς και να προσθέσετε φακέλους, αν χρειάζεται.

Δεν τυπώνουμε barcode ή λογότυπα, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τον χώρο και στις τέσσερις πλευρές. Έτσι, έχετε ένα εντελώς ουδέτερο προϊόν φωτογραφίας.

Ο προσωπικός σας σχεδιασμός

Επιλέξτε από διάφορα πρότυπα σχεδιασμού ή δημιουργήστε μόνοι σας τη διάταξη της διπλωμένης κάρτας σας. Οι πολυάριθμες επιλογές σχεδιασμού στο δωρεάν λογισμικό θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο.

Εκτός από διαφορετικές γραμματοσειρές, clip art, φίλτρα και εφέ, μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε τις φωτογραφίες και τα κείμενά σας με διαφορετικά πλαίσια και φόντα για να δημιουργήσετε μια εντελώς μοναδική κάρτα.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα