Το μήνυμά σας σε μια διπλωμένη κάρτα οριζόντιου προσανατολισμού

Εξατομικευμένο σχέδιο σε οριζόντιο προσανατολισμό

Folded card
Δωρεάν δείγμα

Δωρεάν δείγμα

Δείτε πώς είναι η κάρτα που έχετε σχεδιάσει με ένα δωρεάν δείγμα.

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Μπορείτε να παραγγείλετε την ακριβή ποσότητα που χρειάζεστε. Μπορείτε να κάνετε μικρές παραγγελίες, ακόμα και μίας εκτύπωσης.

Χωρίς λογότυπο

Χωρίς λογότυπο

Δεν υπάρχουν ενοχλητικά λογότυπα κατασκευαστή σε κανένα φωτογραφικό προϊόν της Saal Digital.

Folded card with envelope
Photoproduct

Κλασικό

Το κλασικό χαρτί (300 g/m²) διαθέτει εξαιρετικά λεία και φωτεινή λευκή ματ επιφάνεια. Η εκτύπωση έξι χρωμάτων εξασφαλίζει λαμπερά χρώματα σε ζωντανή ποιότητα φωτογραφίας.

Photoproduct

Σαγρέ

Το σαγρέ χαρτί (300g/m²) δίνει στην κάρτα σας χαρακτήρα και μια ξεχωριστή υφή. Η εκτύπωση έξι χρωμάτων εξασφαλίζει εντυπωσιακά χρώματα.

Photoproduct

Περλέ

Εάν δίνετε μεγάλη σημασία στο σχέδιο, το περλέ χαρτί είναι η σωστή επιλογή. Η εξαιρετική επιφάνεια διαθέτει έντονες, αστραφτερές αντανακλάσεις. Διατίθεται επίσης σε εκτύπωση έξι χρωμάτων.

Για τις πανοραμικές φωτογραφίες σας

Η συλλογή καρτών Saal Digital σας δίνει διάφορες επιλογές για να παρουσιάσετε το μήνυμά σας. Μία από αυτές είναι η διπλωμένη κάρτα η οποία, στον οριζόντιο προσανατολισμό (15 x 10 cm και 20 x 10 cm), προσφέρει πολύ χώρο για τις πανοραμικές εικόνες σας.

Η δίπλωση γίνεται στη μεγαλύτερη πλευρά της κάρτας και ανοίγει προς τα πάνω. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητικό σπιτιού. Στο λογισμικό σχεδίασης που διαθέτουμε, έχουμε διάφορα πρότυπα για εσάς, ενώ μπορείτε και να δημιουργήσετε ένα απόλυτα προσωπικό σχέδιο για την κάρτα σας.

Επισκόπηση

  • διαθέσιμα μεγέθη: 15 x 10 cm και 20 x 10 cm
  • τρεις διαφορετικοί τύποι χαρτιού
  • δυνατότητα σχεδίασης και στις τέσσερις πλευρές
  • διατίθεται φάκελος κατόπιν αιτήματος
  • δυνατότητα δωρεάν δείγματος
Folded card formats

Διπλωμένες κάρτες

Οι διπλωμένες κάρτες διατίθενται σε οριζόντιο προσανατολισμό και μπορείτε να τις παραγγείλετε στην ποσότητα που επιθυμείτε, ακόμη και ένα μεμονωμένο τεμάχιο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το φινίρισμα του χαρτιού για την κάρτα σας, καθώς και να προσθέσετε φακέλους, αν χρειάζεται.

Δεν τυπώνουμε barcode ή λογότυπα, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τον χώρο και στις τέσσερις πλευρές. Έτσι, έχετε ένα εντελώς ουδέτερο προϊόν φωτογραφίας.

Το προσωπικό σας σχέδιο

Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά πρότυπα σχεδίασης ή διαμορφώστε εσείς τη διπλωμένη κάρτα σας. Οι ποικίλες επιλογές σχεδίασης στο δωρεάν λογισμικό θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο.

Εκτός από τις διαφορετικές γραμματοσειρές, clip art, φίλτρα και εφέ, μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε τις εικόνες και τα κείμενά σας με διάφορα περιγράμματα και επιλογές φόντου, για να δημιουργήσετε μια εντελώς μοναδική κάρτα.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα