Στείλτε το μήνυμά σας με μια κάρτα

Επιλέξτε ένα σχέδιο για κάθε πλευρά

Cards
Δωρεάν δείγμα

Δωρεάν δείγμα

Δείτε πώς είναι η κάρτα που έχετε σχεδιάσει με ένα δωρεάν δείγμα.

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Μπορείτε να παραγγείλετε την ακριβή ποσότητα που χρειάζεστε. Μπορείτε να κάνετε μικρές παραγγελίες, ακόμα και μίας εκτύπωσης.

Χωρίς λογότυπο

Χωρίς λογότυπο

Δεν υπάρχουν ενοχλητικά λογότυπα κατασκευαστή σε κανένα φωτογραφικό προϊόν της Saal Digital.

Card and envelope

Σχεδιάστε τις κάρτες σας με το λογισμικό μας

Οι κάρτες είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη, με οριζόντιο ή κάθετο προσανατολισμό. Μπορείτε να σχεδιάσετε το μπροστινό και πίσω μέρος με το λογισμικό μας. Εκεί, θα βρείτε επίσης πρότυπα σχεδίασης για δημοφιλή θέματα, όπως κάρτες για σημαντικές ημερομηνίες ή για τη γέννηση ενός παιδιού.

Επισκόπηση

  • τρία διαφορετικά μεγέθη
  • διαθέσιμες σε τετράγωνο σχήμα, οριζόντιο ή κάθετο προσανατολισμό
  • τρία είδη χαρτιού: κλασικό, περλέ, σαγρέ
  • δυνατότητα σχεδίασης και στις δύο πλευρές
  • διατίθεται φάκελος κατόπιν αιτήματος
  • διατίθεται δωρεάν δείγμα
Formats

Διάφορες δυνατότητες σχεδίασης

Το λογισμικό Saal Design σάς προσφέρει μια ευρεία επιλογή με δυνατότητες και πρότυπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εύκολα ένα μοναδικό σχέδιο με προσωπικές φωτογραφίες και μηνύματα. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάρτες για πολλούς διαφορετικούς λόγους, για να ανακοινώσετε έναν γάμο, να προσκαλέσετε άτομα σε μια ξεχωριστή εκδήλωση ή να τα ευχαριστήσετε για κάτι που έκαναν.

Διαλέξτε τον δικό σας συνδυασμό

Η σχεδίαση εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς ενώ μπορείτε και να επιλέξετε τον τύπο χαρτιού που θέλετε: κλασικό, περλέ ή σαγρέ. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε το μέγεθος και την ακριβή ποιότητα που θέλετε. Μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε επιλογή και να τη συνδυάσετε ελεύθερα για τις δικές σας ανάγκες.

Photoproduct

Κλασικό

Το κλασικό χαρτί (300 g/m²) διαθέτει εξαιρετικά λεία και φωτεινή λευκή ματ επιφάνεια. Η εκτύπωση έξι χρωμάτων εξασφαλίζει λαμπερά χρώματα σε ζωντανή ποιότητα φωτογραφίας.

Photoproduct

Σαγρέ

Το σαγρέ χαρτί (300g/m²) δίνει στην κάρτα σας χαρακτήρα και μια ξεχωριστή υφή. Η εκτύπωση έξι χρωμάτων εξασφαλίζει εντυπωσιακά χρώματα.

Photoproduct

Περλέ

Εάν δίνετε μεγάλη σημασία στο σχέδιο, το περλέ χαρτί είναι η σωστή επιλογή. Η εξαιρετική επιφάνεια διαθέτει έντονες, αστραφτερές αντανακλάσεις. Διατίθεται επίσης σε εκτύπωση έξι χρωμάτων.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα