Στείλτε το μήνυμά σας με μια κάρτα

Επιλέξτε ένα σχέδιο για κάθε πλευρά

Δωρεάν δείγμα

Δωρεάν δείγμα

Δείτε πώς είναι η κάρτα που έχετε σχεδιάσει με ένα δωρεάν δείγμα.

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Προσαρμοσμένη ποσότητα

Μπορείτε να παραγγείλετε την ακριβή ποσότητα που χρειάζεστε. Μπορείτε να κάνετε μικρές παραγγελίες, ακόμα και μίας εκτύπωσης.

Χωρίς λογότυπο

Χωρίς λογότυπο

Δεν υπάρχουν ενοχλητικά λογότυπα κατασκευαστή σε κανένα φωτογραφικό προϊόν της Saal Digital.

Σχεδιάστε τις κάρτες σας χρησιμοποιώντας το λογισμικό μας

Οι κάρτες διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα μορφών και είναι διαθέσιμες είτε με οριζόντιο είτε με κάθετο προσανατολισμό. Τόσο η μπροστινή όσο και η πίσω όψη μπορούν να σχεδιαστούν στο λογισμικό μας. Εκεί, θα βρείτε επίσης πρότυπα σχεδιασμού για δημοφιλή θέματα, όπως κάρτες Save The Date ή κάρτες αναγγελίας γέννησης.

Επισκόπηση

  • τρία διαφορετικά μεγέθη
  • διαθέσιμες σε τετράγωνο σχήμα, οριζόντιο ή κάθετο προσανατολισμό
  • τρία είδη χαρτιού: κλασικό, περλέ, σαγρέ
  • δυνατότητα σχεδίασης και στις δύο πλευρές
  • διατίθεται φάκελος κατόπιν αιτήματος
  • διατίθεται δωρεάν δείγμα

Διάφορες δυνατότητες σχεδιασμού

Το λογισμικό Saal Design σας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων και προτύπων που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εύκολα ένα μοναδικό σχέδιο χρησιμοποιώντας τις προσωπικές σας φωτογραφίες και μηνύματα. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάρτες για πολλούς διαφορετικούς λόγους, είτε για να ανακοινώσετε έναν γάμο, είτε για να προσκαλέσετε ανθρώπους σε μια ειδική εκδήλωση, είτε για να τους πείτε "ευχαριστώ" για κάτι που έκαναν.

Διαλέξτε τον δικό σας συνδυασμό

Η σχεδίαση εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς ενώ μπορείτε και να επιλέξετε τον τύπο χαρτιού που θέλετε: κλασικό, περλέ ή σαγρέ. Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε το μέγεθος και την ακριβή ποιότητα που θέλετε. Μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε επιλογή και να τη συνδυάσετε ελεύθερα για τις δικές σας ανάγκες.

Photoproduct

Κλασικό

Το χαρτί "Classic" (300 g/m²) διαθέτει εξαιρετικά λεία και λαμπερή λευκή ματ επιφάνεια. Η ψηφιακή εκτύπωση εξασφαλίζει λαμπερά χρώματα σε ζωντανή φωτογραφική ποιότητα.

Photoproduct

Δομημένο

Το χαρτί "Structured" (300 g/m²) όχι μόνο δίνει χαρακτήρα στην κάρτα σας, αλλά και μια ξεχωριστή υφή στην αφή. Η ψηφιακή εκτύπωση εξασφαλίζει εντυπωσιακά χρώματα.

Photoproduct

Μαργαριτάρι

Αν δίνετε μεγάλη σημασία στο σχεδιασμό, το χαρτί "Pearl" είναι η σωστή επιλογή. Η εξαιρετική επιφάνεια διαθέτει έντονες, λαμπερές αντανακλάσεις.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα