Σκληρό εξώφυλλο Mini Leporello

Πάρτε τις αναμνήσεις σας μαζί σας, όπου κι αν πάτε!

Γρήγορη παραγωγή

Γρήγορη παραγωγή

Με χρόνο παραγωγής μόνο λίγες εργάσιμες ημέρες, η παραγγελία σας θα φτάσει σε χρόνο μηδέν.

Εξαιρετικά προσαρμόσιμο

Εξαιρετικά προσαρμόσιμο

Προσθέστε τα κείμενα και τις φωτογραφίες σας και προσαρμόστε τη μορφή και τον τύπο του χαρτιού

Χωρίς λογότυπο

Χωρίς λογότυπο

Δεν υπάρχουν ενοχλητικά λογότυπα κατασκευαστή σε κανένα φωτογραφικό προϊόν της Saal Digital.

Οι εικόνες σας, σε πρωτότυπη μορφή

Οι εικόνες σας, σε πρωτότυπη μορφή

Το Hardcover Mini Leporello συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός Photo Book με τον έξυπνο σχεδιασμό μιας διάταξης leporello. Το αποτέλεσμα είναι ένα συμπαγές και ανθεκτικό προϊόν που μπορεί να εξατομικευτεί πλήρως. Σχεδιάστε το δικό σας μίνι χαρτοφυλάκιο που μπορείτε εύκολα να πάρετε μαζί σας, διατηρώντας τις ιδιαίτερες φωτογραφίες σας ασφαλείς και καλά προστατευμένες στο σκληρό εξώφυλλο.

Μπορείτε επίσης να εκθέσετε εύκολα το Hardcover Mini Leporello τοποθετώντας το σε ένα ράφι ή σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Θα παραμείνει ανοιχτό και όρθιο χάρη στο καινοτόμο σχήμα του, ώστε να μπορείτε πάντα να βλέπετε τις αναμνήσεις σας.

Πιστοποιημένα χαρτιά FSC®

Πιστοποιημένα χαρτιά FSC®

Χρησιμοποιούμε κυρίως πιστοποιημένα χαρτιά FSC®, τα οποία έχουν παραχθεί με βιώσιμο τρόπο.

Παράγεται με ηλιακή ενέργεια

Παράγεται με ηλιακή ενέργεια

Με περισσότερα από 3,000 m² ηλιακών μονάδων, οι ενεργειακές μας ανάγκες καλύπτονται τις περισσότερες ημέρες.

Ουδέτερος άνθρακας

Ουδέτερος άνθρακας

Αντισταθμίζουμε τις αναπόφευκτες εκπομπές CO₂ επενδύοντας σε παγκόσμια περιβαλλοντικά έργα

Υπεύθυνη ναυτιλία

Υπεύθυνη ναυτιλία

Όποτε είναι δυνατόν, αποστέλλουμε τα πακέτα μας με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα

Παρουσιάστε τις καλύτερες φωτογραφίες του γάμου και του μωρού σας

Παρουσιάστε τις καλύτερες φωτογραφίες του γάμου και του μωρού σας

Ένα Hardcover Mini Leporello μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική ιδέα για γαμήλιο δώρο για τους καλεσμένους σας. Εκτός από τη δημιουργία ενός κανονικού Photo Book με τις γαμήλιες φωτογραφίες σας, μπορείτε να επιλέξετε μερικές από τις αγαπημένες σας και να δημιουργήσετε ένα Hardcover Mini Leporello για να τις παρουσιάσετε. Αυτό αποτελεί επίσης ένα εξαιρετικό δώρο για τους φίλους, την οικογένεια και τους καλεσμένους σας. Θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να θυμούνται την υπέροχη ημέρα που περάσατε μαζί!

Το ίδιο ισχύει και για τη φωτογράφηση μωρών. Αν έχετε βγάλει νέες φωτογραφίες των παιδιών σας, δημιουργήστε ένα Hardcover Mini Leporello, ώστε να μπορείτε να έχετε αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας όπου κι αν πάτε και να τις επιδεικνύετε στους φίλους και την οικογένειά σας!

Το χαρτοφυλάκιό σας, πάντα μαζί σας

Το χαρτοφυλάκιό σας, πάντα μαζί σας

Αν είστε επαγγελματίας σχεδιαστής ή φωτογράφος, το να έχετε μαζί σας μια φυσική αναπαράσταση της δουλειάς σας μπορεί να είναι μια πολύ καλή ιδέα. Το Hardcover Mini Leporello είναι ιδανικό για αυτό: δεν κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα, αλλά είναι ένα μικρό και συμπαγές σχήμα που μεταφέρεται εύκολα.

Επιπλέον, με το σκληρό εξώφυλλο οι φωτογραφίες σας θα είναι πολύ καλά προστατευμένες, ώστε να μπορείτε να παίρνετε μαζί σας μια μίνι έκδοση του χαρτοφυλακίου σας όπου κι αν πηγαίνετε!

Διαθέτουμε πολλούς διαφορετικούς τύπους χαρτιού

Photoproduct

Δομημένο

Το χαρτί "Structured" (300 g/m²) όχι μόνο δίνει χαρακτήρα στην κάρτα σας, αλλά και μια ξεχωριστή υφή στην αφή. Η ψηφιακή εκτύπωση εξασφαλίζει εντυπωσιακά χρώματα.

Photoproduct

Μαργαριτάρι

Αν δίνετε μεγάλη σημασία στο σχεδιασμό, το χαρτί "Pearl" είναι η σωστή επιλογή. Η εξαιρετική επιφάνεια διαθέτει έντονες, λαμπερές αντανακλάσεις.

Photoproduct

Κλασικό

Το χαρτί "Classic" (300 g/m²) διαθέτει εξαιρετικά λεία και λαμπερή λευκή ματ επιφάνεια. Η ψηφιακή εκτύπωση εξασφαλίζει λαμπερά χρώματα σε ζωντανή φωτογραφική ποιότητα.

Σχεδιάστε τώρα
Σχεδιάστε τώρα