Αντιγραφή ή μετατροπή ενός έργου

Αντιγραφή ή μετατροπή ενός έργου

Μπορείτε να δημιουργήσετε τα έργα σας από το μηδέν ή να τα αντιγράψετε ή ακόμα και να τα μετατρέψετε. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για τη δημιουργία διαφορετικών προϊόντων με το ίδιο περιεχόμενο ή για τη δημιουργία διαφορετικών εκδόσεων με τις αλλαγές που θεωρείτε χρήσιμες, όπως διαφορετικά μεγέθη. Για να αντιγράψετε ένα έργο, πρέπει να μεταβείτε στον πίνακα Έργα και να επιλέξετε το έργο που θέλετε να αντιγράψετε. Στα δεξιά θα εμφανιστεί ένα μενού με διάφορες επιλογές. Μέσα στις επιλογές Λειτουργία θα βρείτε το κουμπί Διπλασιασμός. Μπορείτε επίσης να βρείτε το κουμπί Duplicate κάνοντας κλικ στο κουμπί με τις 3 τελείες του έργου.

Εμφανιζόμενες επιλογές έργου

Κάνοντας κλικ σε αυτό, θα δημιουργηθεί αυτόματα ένα νέο πανομοιότυπο έργο στον πίνακα Projects (Έργα). Σημειώστε ότι αυτό το νέο έργο δεν έχει κοινοποιηθεί και δεν είναι ακόμη διαθέσιμο προς πώληση.

Διπλό έργο στον πίνακα

Για να μετατρέψετε αυτό το νέο έργο σε ένα άλλο άρθρο, κάντε κλικ σε αυτό για να εμφανιστούν οι διάφορες επιλογές στο δεξί μενού. Εδώ θα βρείτε το κουμπί Μετατροπή άρθρου τώρα.

Κουμπί μετατροπής άρθρου

Όταν κάνετε κλικ σε αυτό, θα εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα που σας ενημερώνει ότι η αλλαγή της μορφής, του μεγέθους ή του αριθμού των σελίδων ενδέχεται να αλλάξει το περιεχόμενο. Τώρα πρέπει να επιλέξετε το προϊόν στο οποίο θέλετε να μετατρέψετε το έργο σας.

Άρθρα για τη μετατροπή του έργου

Μόλις επιλέξετε το άρθρο, στον πίνακα Projects (Έργα ) θα βρείτε τόσο το αρχικό έργο όσο και το αντιγραμμένο έργο που έχει μετατραπεί σε άλλο άρθρο.

Ίδιο έργο διαφορετικό άρθρο

Σημειώστε ότι στο προϊόν που έχει μετατραπεί, έχουν τροποποιηθεί οι ιδιότητες του αρχικού έργου που σχεδιάσατε εσείς. Είναι σημαντικό να ανοίξετε το μετασχηματισμένο έργο για να ελέγξετε ότι όλα είναι όπως τα θέλετε. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο μετασχηματισμένο έργο για να εμφανιστεί το δεξί μενού. Εκεί θα πρέπει να επιλέξετε Επεξεργασία έργου. Το μετατραπέν έργο θα ανοίξει για να το ελέγξετε και να κάνετε όποιες αλλαγές επιθυμείτε σε αυτή τη νέα έκδοση.

Σχεδιαστής με το μετασχηματισμένο έργο