Διαχείριση παραγγελιών

Διαχείριση παραγγελιών

Σε αυτό το μενού θα βρείτε μια επισκόπηση όλων των παραγγελιών που έχουν γίνει για τις εικόνες και τα έργα σας, καθώς και την κατάστασή τους. Οι πληροφορίες εμφανίζονται ως εξής:
Ημερομηνία: Δείχνει την ημερομηνία κατά την οποία έγινε η παραγγελία.
Αριθμός παραγγελίας: Πρόκειται για το μοναδικό αναγνωριστικό που αποδίδεται στην παραγγελία κάθε πελάτη, επιτρέποντάς του να παρακολουθεί την παραγγελία του.
Αριθμός τιμολογίου: Εμφανίζει τον αριθμό αναφοράς όταν δημιουργείται ένα τιμολόγιο.
Κατάσταση: Παρέχει πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας, όπως Παραδόθηκε, Σε παραγωγή, Ακυρώθηκε ή Αναμονή για εικόνα παραγωγής. Στην τελευταία περίπτωση, θα πρέπει να αναλάβετε δράση για να ολοκληρώσετε την παραγγελία.
Τύπος: Δείχνει τη μέθοδο αποστολής που επέλεξε ο πελάτης.
Σύνολο: Δείχνει το ποσό που δαπάνησε ο πελάτης σας για την παραγγελία.
Το κέρδος σας: Δείχνει το ποσό που κερδίσατε από την παραγγελία.
Όνομα: Εμφανίζει το όνομα του πελάτη σας.
Διαχείριση παραγγελιών

Στην επάνω δεξιά γωνία θα βρείτε ορισμένα χρήσιμα εργαλεία:
Λήψη: Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί, μπορείτε να κατεβάσετε ένα αρχείο CSV που περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες σας.
Αναζήτηση: Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να αναζητήσετε μια συγκεκριμένη παραγγελία εισάγοντας σχετικές πληροφορίες.
Φίλτρο: Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές φιλτραρίσματος, που σας επιτρέπουν να φιλτράρετε τις παραγγελίες που εμφανίζονται με βάση την κατάσταση ή την ημερομηνία.
Ανανέωση: Αυτό το κουμπί ανανεώνει τις πληροφορίες που εμφανίζονται εδώ.
Για να προβάλετε τις λεπτομέρειες μιας παραγγελίας, απλώς κάντε κλικ πάνω της. Μέσα σε κάθε παραγγελία θα βρείτε λεπτομερείς πληροφορίες για την ίδια την παραγγελία, καθώς και για τον πελάτη.

Αναμονή για εικόνα παραγωγής

Εάν έχετε προηγουμένως ενεργοποιήσει την επιλογή Χειροκίνητη απελευθέρωση παραγγελιών στο μενού ρυθμίσεων Πωλήσεις και λογαριασμοί ή έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή Αντικατάσταση εικόνων πριν από την παραγγελία στις ρυθμίσεις πωλήσεων μιας γκαλερί, ενδέχεται να βλέπετε αυτή την κατάσταση για ορισμένες παραγγελίες.

Αυτή η κατάσταση υποδεικνύει ότι απαιτείται χειροκίνητη ενέργεια εκ μέρους σας για την έναρξη της παραγωγής. Για να προχωρήσετε, κάντε κλικ στην παραγγελία με αυτή την κατάσταση και ακολουθήστε τα απαραίτητα βήματα.