Διαδικασία εγκατάστασης

Διαδικασία εγκατάστασης

Μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα το λογισμικό μας για την επιφάνεια εργασίας για να σχεδιάσετε και να προσαρμόσετε τα φωτογραφικά σας προϊόντα. Μόλις κάνετε κλικ, ο εγκαταστάτης του προγράμματος θα αρχίσει να κατεβαίνει αυτόματα. Εάν δεν το κάνει, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση λήψης. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, μεταβείτε στο φάκελο όπου αποθηκεύτηκε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ανοίξτε το.

Εμφανίζεται η επιλογή Επανεκκίνηση λήψης

Εγγυόμαστε ότι το λογισμικό μας είναι απαλλαγμένο από κακόβουλο λογισμικό και δούρειους ίππους. Υποβάλλεται σε τακτικούς ελέγχους ακεραιότητας και τηρεί τις μεθοδολογίες των προτύπων της βιομηχανίας για να διασφαλιστεί ότι είναι απαλλαγμένο από ιούς.

Windows

Ο οδηγός εγκατάστασης θα σας ζητήσει αρχικά να επιλέξετε ένα φάκελο προορισμού για το λογισμικό. Μόλις κάνετε την επιλογή σας, κάντε κλικ στο κουμπί Install (Εγκατάσταση). Πριν από την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, ο οδηγός θα σας προσφέρει δύο επιλογές:

  • Αυτόματο άνοιγμα του λογισμικού όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση
  • Δημιουργία εικονιδίου στην επιφάνεια εργασίας για γρήγορη πρόσβασηΑφού επιλέξετε την προτίμησή σας, κάντε κλικ στο κουμπί Finish.

Επιλογές του οδηγού

Το λογισμικό Saal Design έχει πλέον εγκατασταθεί και είστε έτοιμοι να αρχίσετε να σχεδιάζετε τα φωτογραφικά σας προϊόντα.

MacOS

Ένας οδηγός εγκατάστασης θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία εγκατάστασης. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Ένα μήνυμα επιβεβαίωσης θα εμφανιστεί όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Μήνυμα επιτυχίας στο πρόγραμμα εγκατάστασης

Κάντε κλικ στο κουμπί Close (Κλείσιμο ) για να βγείτε από το πρόγραμμα εγκατάστασης. Η εγκατάστασή σας έχει πλέον ολοκληρωθεί και είστε έτοιμοι να αρχίσετε να δημιουργείτε τα φωτογραφικά σας προϊόντα.