Δημιουργία γκαλερί

Δημιουργία γκαλερί

Οι γκαλερί σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε, να οργανώνετε, να μοιράζεστε και να πουλάτε τις εικόνες σας από ένα ενιαίο διαδικτυακό αποθετήριο.

Δημιουργία γκαλερί

Πίνακας γκαλερί

Για να δημιουργήσετε μια γκαλερί, πρέπει να μεταβείτε στις Γκαλερί και να κάνετε κλικ στο κουμπί Προσθήκη. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού που σας επιτρέπει να γράψετε έναν τίτλο, μια περιγραφή και να επιλέξετε τον τύπο φωτογραφίας. Αφού συμπληρωθεί, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Δημιουργία.

Προσθήκη νέου μενού γκαλερί

Μια νέα γκαλερί θα εμφανιστεί στις Γκαλερί σας.

Νέα γκαλερί στον πίνακα Γκαλερί

Μπορείτε να ανοίξετε τη νέα σας γκαλερί κάνοντας κλικ πάνω της. Θα δείτε ότι η νέα γκαλερί είναι άδεια.

Κενή γκαλερί

Για να προσθέσετε εικόνες, πρέπει να κάνετε κλικ στο Προσθήκη, Προσθήκη εικόνων και να επιλέξετε το μέρος όπου είναι αποθηκευμένες οι φωτογραφίες σας. Ή μπορείτε να προσθέσετε τις φωτογραφίες απευθείας σύροντάς τες από έναν φάκελο και αφήνοντάς τες στη γκαλερί.

Επιλογές προσθήκης εικόνων

Στη δεξιά στήλη της γκαλερί εμφανίζονται σημαντικές πληροφορίες, όπως η κατάσταση της γκαλερί, η ημερομηνία δημιουργίας της, η ημερομηνία τελευταίας αποθήκευσης και το συνολικό μέγεθος αρχείου ολόκληρης της γκαλερί. Περιέχει επίσης την Κύρια εικόνα της γκαλερί, τα κουμπιά Ρυθμίσεις και Λειτουργίες, την επιλογή Δημιουργία προϊόντος με τις εικόνες της γκαλερί σας και την Κύρια εικόνα. Οι επιλογές και οι πληροφορίες σε αυτή τη στήλη ενημερώνονται με κάθε αλλαγή, δίνοντάς σας πλήρη επισκόπηση και έλεγχο των περιεχομένων της γκαλερί σας.

Γκαλερί με εικόνες

Δημιουργία υπο-γαλερί

Εκτός από τις γκαλερί, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε υπο-γκαλερί εντός της γκαλερί. Πολύ χρήσιμο για την οργάνωση των φωτογραφιών σας ή για την επιλογή φωτογραφιών που θέλετε να στείλετε σε συγκεκριμένες ομάδες ατόμων. Για να δημιουργήσετε υπο-γαλερί, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Προσθήκη και να επιλέξετε Προσθήκη νέας υπο-γαλερί

Κουμπί Προσθήκη υπο-γαλερί

Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού που σας επιτρέπει να γράψετε έναν τίτλο, μια περιγραφή και να επιλέξετε τον τύπο φωτογραφίας. Εδώ μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επιλογή για την αυτόματη κοινή χρήση της υπο-γαλερί όταν γίνεται κοινή χρήση της κύριας γκαλερί. Μόλις συμπληρωθεί, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Δημιουργία.

Μενού νέας υπο-γαλερί

Θα εμφανιστεί μια νέα υπο-γκαλερί μέσα στη γκαλερί. Μπορείτε να ανοίξετε τη νέα σας υπο-γκαλερί κάνοντας κλικ πάνω της. Θα δείτε ότι αυτή η νέα υπο-γκαλερί είναι άδεια. Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες κάνοντας κλικ στο κουμπί Προσθήκη όπως στις γκαλερί.

Δημιουργία νέας υπο-γκαλερί

Και μπορείτε να επιλέξετε φωτογραφίες από την κύρια γκαλερί για να τις τοποθετήσετε στην υπο-γκαλερί. Απλά πρέπει να επιστρέψετε στην κύρια γκαλερί κάνοντας κλικ σε αυτήν.

Επάνω μενού της γκαλερί

Και επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να μετακινήσετε στην υπο-γαλιέρα. Για να επιλέξετε περισσότερες από μία φωτογραφίες πρέπει να κάνετε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου Select multiple (Επιλογή πολλαπλών ) και στη συνέχεια να επιλέξετε τις φωτογραφίες. Μόλις επιλέξετε μια εικόνα, στο δεξί μενού θα εμφανιστεί η επιλογή για αντιγραφή, μετακίνηση και διαγραφή. Για να προσθέσετε τις επιλεγμένες φωτογραφίες στην υπο-γκαλερί, επιλέξτε την αντιγραφή ή τη μετακίνηση, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ταξινόμηση εικόνων και γκαλερί

Αφού φορτώσετε εικόνες σε μια γκαλερί, μπορείτε να τις ταξινομήσετε με τη σειρά που προτιμάτε. Απλώς σύρετε και αφήστε μια φωτογραφία στην επιθυμητή θέση. Ο πελάτης θα βλέπει τη σειρά με την οποία έχετε τοποθετήσει τις φωτογραφίες στην κοινή γκαλερί.

Οι γκαλερί και οι υπο-γκαλερί μπορούν επίσης να οργανωθούν με τον ίδιο τρόπο. Από το μενού Γκαλερί, πιάστε μια γκαλερί και σύρετέ την στην επιθυμητή θέση. Εάν έχετε σελίδα προφίλ και επιλέξετε να μοιραστείτε γκαλερί με ενεργοποιημένη την επιλογή Δημοσίευση στη σελίδα προφίλ, η σειρά που ορίζετε εδώ θα καθορίσει τον τρόπο εμφάνισης στο προφίλ σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Ταξινόμηση στην επάνω δεξιά γωνία. Αν κάνετε κλικ σε αυτό, θα σας παρουσιαστούν διάφορες επιλογές ταξινόμησης για τις γκαλερί και τις εικόνες σας:
Ημερομηνία δημιουργίας: Αυτή η επιλογή ταξινομεί τις εικόνες με βάση την ημερομηνία δημιουργίας τους.
Όνομα: Αυτή η επιλογή ταξινομεί τις εικόνες αλφαβητικά με βάση το όνομα.
Αριθμητική ταξινόμηση: Σε κάθε εικόνα ανατίθεται ένας αυξανόμενος αριθμός ευρετηρίου καθώς ανεβαίνει, με τις νέες εικόνες να λαμβάνουν τον επόμενο υψηλότερο αριθμό. Εάν σύρετε και αποθέσετε εικόνες χειροκίνητα, αυτός ο αριθμός ευρετηρίου θα προσαρμοστεί ανάλογα.
Μπορείτε επίσης να καθορίσετε αν η σειρά ταξινόμησης είναι αύξουσα ή φθίνουσα.

Κατάσταση γκαλερί

Οι γκαλερί εμφανίζουν μια ενημερωτική ετικέτα που σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατάστασή τους με μια ματιά.
Στην Επικύρωση: Αυτό υποδεικνύει ότι οι φωτογραφίες που έχουν μεταφορτωθεί στη γκαλερί ελέγχονται επί του παρόντος. Η κατάσταση της γκαλερί θα αλλάξει αυτόματα μόλις οι φωτογραφίες επανεξεταστούν και εγκριθούν.
Ιδιωτική: Αυτό σημαίνει ότι η γκαλερί και οι φωτογραφίες που περιέχει είναι ορατές μόνο σε εσάς, τον ιδιοκτήτη της γκαλερί, και δεν είναι προσβάσιμες σε άλλους.
Κοινόχρηστη: Αυτό σημαίνει ότι είναι προσβάσιμη σε άλλους με βάση τη διαμόρφωση που έχετε ορίσει στις ρυθμίσεις κοινής χρήσης της. Ένας κοινός σύνδεσμος είναι διαθέσιμος για να επιτρέπει σε άλλους να έχουν πρόσβαση και να βλέπουν τη γκαλερί. Οι φωτογραφίες δεν έχουν οριστεί για πώληση.
Εμπορική: Αυτό σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή " Να επιτρέπεται η παραγγελία ". Αυτό σημαίνει ότι οι φωτογραφίες της γκαλερί μπορούν να αγοραστούν σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο και τη διαμόρφωση που έχετε ορίσει στις Ρυθμίσεις πωλήσεων της.
Απενεργοποιημένη: Αυτό υποδεικνύει ότι η γκαλερί δεν είναι πλέον κοινόχρηστη και επομένως δεν είναι πλέον εμπορική (ακόμη και αν ήταν). Η γκαλερί είναι ουσιαστικά κρυμμένη από τη δημόσια θέα.

Κατάσταση γκαλερί