Επιλογή προϊόντος

Επιλογή προϊόντος

Μέσω της Saal Digital είναι δυνατή η εκτύπωση εικόνων σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Κάθε ένα από αυτά προσφέρει διαφορετικά εργαλεία προσαρμογής, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Όταν εκτελείτε το λογισμικό επιφάνειας εργασίας, το πρώτο πράγμα που ανοίγει είναι η επιλογή προϊόντος. Εδώ θα βρείτε τις κύριες κατηγορίες προϊόντων. Αυτές περιλαμβάνουν εκτυπώσεις, φωτογραφικά βιβλία, έργα τέχνης τοίχου, κάρτες και πολλές άλλες.

Παράθυρο επιλογής προϊόντος

Κάθε κατηγορία προϊόντων έχει διάφορες υποκατηγορίες. Για παράδειγμα, επιλέγοντας Photo Books θα εμφανιστούν οι διάφορες υποκατηγορίες όπως Hardcover Photo Book, Professional Line Photo Book, Portfolio Albums κ.λπ.

Παράθυρο επιλογής Photo Books

Λόγω της μεγάλης γκάμας προϊόντων, ενδέχεται να υπάρχουν ακόμη και υποκατηγορίες μέσα σε υποκατηγορίες, ανάλογα με το είδος. Σε αυτό το παράδειγμα, επιλέγοντας Professional Line Photo Book θα εμφανιστούν οι επιλογές μορφοποίησης για αυτό το προϊόν. Κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε από αυτές θα μεταφερθείτε στη διαμόρφωση του προϊόντος. Στην περίπτωση των φωτογραφικών βιβλίων, για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές επιλογές για το υλικό του εξωφύλλου, τις σελίδες, αν θα συμπεριλάβετε κουτί δώρου κ.ο.κ. Κάνοντας κλικ στο Σχεδιασμός θα ανοίξει ο Σχεδιαστής με το επιλεγμένο προϊόν και τη διαμόρφωση που πρόκειται να σχεδιαστεί.

Πίνακας διαμόρφωσης 30 x 30 Professional Line Photo Book

Όταν επιλέγεται η κατηγορία προϊόντος, το όνομα του επιλεγμένου προϊόντος εμφανίζεται στην κορυφή. Αυτό λειτουργεί επίσης ως πλοηγός. Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε από τα ονόματα των κατηγοριών θα επιστρέψετε στο μενού επιλογής κατηγορίας. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε κύλιση στις διάφορες κατηγορίες και υποκατηγορίες για να επιλέξετε το καλύτερο προϊόν και τη διαμόρφωση για τις εικόνες σας. Για παράδειγμα, μετά την επιλογή Αφίσα/Καλλιτεχνία > Καλλιτεχνία > Προσαρμογή της Καλλιτεχνίας θα σας μεταφέρει στον πίνακα διαμόρφωσης.

Πίνακας διαμόρφωσης FineArt

Κάνοντας κλικ στον τίτλο Poster/FineArt στο επάνω μέρος, θα επιστρέψετε στο μενού κατηγοριών, όπου μπορείτε να επιλέξετε μια διαφορετική κατηγορία, όπως Φωτογραφία σε εναλλασσόμενο πλαίσιο.

Παράθυρο επιλογής αφίσας και FineArt