Σχόλια

Μπορείτε να ρυθμίσετε και να επιτρέψετε σχόλια στα έργα σας. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε ανατροφοδότηση απευθείας από τους πελάτες σας, καθιστώντας την εργασία σας πιο αποτελεσματική και εξοικονομώντας χρόνο.

Ενεργοποίηση σχολίων

Για να ενεργοποιήσετε τα σχόλια σε ένα έργο, πρέπει να ανοίξετε το Ρυθμίσεις έργου του έργου στο οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε τα σχόλια. Μπορείτε να βρείτε το Ρυθμίσεις έργου στο δεξί μενού ή κάνοντας κλικ στο κουμπί με τις τρεις τελείες στο έργο.

Εμφανίζονται οι ρυθμίσεις του έργου

Ενεργοποιώντας το Σχόλια θα εμφανιστούν πρόσθετες επιλογές προσαρμογής:
Δημοσίευση σχολίων με μη αυτόματο τρόπο: Απαιτείται χειροκίνητη έγκριση πριν από τη δημοσίευση των σχολίων.
Να επιτρέπεται ο σχολιασμός των σχολίων: Επιτρέπει το σχολιασμό σε υπάρχοντα σχόλια.
Να επιτρέπεται το Like στα σχόλια: Επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν like στα σχόλια.

Αφού ρυθμίσετε τις παραμέτρους, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο Αποθήκευση. Σημειώστε ότι το έργο θα πρέπει να κοινοποιηθεί ώστε οι χρήστες να μπορούν να αφήσουν σχόλια.

Επιλογές σχολίων στις ρυθμίσεις του έργου

Δημιουργία σχολίων

Όταν ανοίξετε τον κοινόχρηστο σύνδεσμο του έργου, θα δείτε ότι είναι πλέον δυνατή η προσθήκη σχολίων στο έργο σας. Αφού γίνει ένα σχόλιο, μπορεί να καρφιτσωθεί σε μια συγκεκριμένη θέση στο έργο κάνοντας κλικ στο κουμπί Καρφίτσωμα που βρίσκεται δίπλα στο σχόλιο στη δεξιά στήλη. Μόλις κάνετε κλικ, πρέπει να επιλέξετε την επιθυμητή θέση μέσα στο έργο για να καρφιτσώσετε το σχόλιο. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την αποτελεσματική ανατροφοδότηση από τους πελάτες σας.

Σχόλιο στο έργο

Επανεξέταση σχολίων

Όταν γίνεται ένα σχόλιο, θα εμφανίζεται μια ειδοποίηση Σχόλια στο μενού Έργα, η οποία θα σας ενημερώνει για το πότε έχει γίνει ένα σχόλιο σε αυτό.

Εικονίδιο σχολίου στον πίνακα έργου

Κάνοντας κλικ στο κουμπί Σχόλια ανοίγει ο κοινός σύνδεσμος του έργου, επιτρέποντάς σας να δείτε όλα τα σχόλια.
Τα καρφιτσωμένα σχόλια υποδεικνύονται με δείκτες, παρέχοντας σαφή σημεία αναφοράς εντός του έργου.

Σχόλιο καρφιτσωμένο