Γρήγορος οδηγός: Δημιουργία, κοινή χρήση, πώληση μιας γκαλερί

Γρήγορος οδηγός: Δημιουργία, κοινή χρήση, πώληση μιας γκαλερί

Ακολουθεί ένας απλός οδηγός βήμα προς βήμα για τη δημιουργία και την κοινή χρήση μιας γκαλερί. Για κάθε βήμα, θα βρείτε επίσης τα αντίστοιχα λήμματα με λεπτομερείς εξηγήσεις:

  1. Μεταβείτε στο μενού Γκαλερί και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη. Γράψτε τον τίτλο της γκαλερί σας και κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία.
  2. Η γκαλερί σας έχει πλέον δημιουργηθεί και είναι κενή στο μενού Γκαλερί. Κάντε κλικ πάνω της για να την ανοίξετε.
    Μενού Γκαλερί
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη και στη συνέχεια στο κουμπί Προσθήκη εικόνων για να επιλέξετε φωτογραφίες από την τοπική σας συσκευή ή από διαδικτυακό πόρο.
  4. Από προεπιλογή, μία εικόνα έχει επιλεγεί ως Κύρια εικόνα. Μπορείτε να την επεξεργαστείτε ή να την αλλάξετε κάνοντας κλικ στα κουμπιά πάνω από την εικόνα στη δεξιά στήλη.
  5. Προσαρμόστε την εμφάνιση της γκαλερί και ενεργοποιήστε λειτουργίες όπως υδατογραφήματα ή σχόλια κάνοντας κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις γκαλερί στη δεξιά στήλη.
  6. Για να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση, κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις κοινής χρήσης στη δεξιά στήλη. Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να ρυθμίσετε επιλογές όπως ο τίτλος και η περιγραφή κοινής χρήσης. Θα δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος κοινής χρήσης για να τον μοιραστείτε με τις επαφές σας χρησιμοποιώντας τη μέθοδο που προτιμάτε. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση.
  7. Επιτρέψτε την ταξινόμηση των φωτογραφιών στη γκαλερί κάνοντας κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις πωλήσεων. Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να επιλέξετε τον τιμοκατάλογο, να προσθέσετε προσφορές και πολλά άλλα. Αφού ρυθμίσετε τα πάντα, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να επιτρέψετε την αγορά των φωτογραφιών της γκαλερί σύμφωνα με τη διαμόρφωση και τις τιμές που έχετε ορίσει.

Γκαλερί

Μόλις ρυθμίσετε τη γκαλερί σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα για να αποκτήσετε πρόσβαση στον κοινόχρηστο σύνδεσμο και να ελέγξετε τη γκαλερί σας. Θυμηθείτε να μοιραστείτε το σύνδεσμο της γκαλερί με τους πελάτες σας μέσω του μενού Ρυθμίσεις κοινής χρήσης ή με άλλα προτιμώμενα μέσα. Και αν έχετε ρυθμίσει τη γκαλερί σας για αγορές, έχετε το νου σας για την πρώτη σας παραγγελία. Μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις παραγγελίες στο μενού Διαχείριση παραγγελιών εντός του πίνακα πωλήσεων.