Κάρτες

Στο μενού Κάρτες θα βρείτε διάφορες επιλογές καρτών. Επιλέξτε ένα θέμα κάρτας για να χρησιμοποιήσετε γραμμές σχεδιασμού που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε γρήγορα την εξατομικευμένη κάρτα σας. Αν επιλέξετε Κάρτες, Καρτ Ποστάλ ή Mini Leporello, θα το σχεδιάσετε με τον ίδιο τρόπο όπως και τα άλλα φωτογραφικά προϊόντα χρησιμοποιώντας τον Σχεδιαστή.

Κάρτες Μενού επιλογής προϊόντος

Κάρτες με θέμα

Αφού επιλέξετε ένα θέμα κάρτας, όπως Γάμος, Μωρό, Βάπτιση, Γενέθλια ή Κοινωνία, θα ανοίξει ο διαμορφωτής. Εμφανίζει συγκεκριμένες γραμμές σχεδιασμού με βάση το επιλεγμένο θέμα. Κάθε γραμμή σχεδιασμού προσφέρει διατάξεις με συνεπές στυλ και σύνθεση. Μπορείτε να τις αλλάξετε αργότερα στον Σχεδιαστή.

Διαμορφωτής καρτών γάμου

Στο δεξί μενού θα βρείτε τα εργαλεία διαμόρφωσης. Επιλέξτε τον τύπο της κάρτας που θέλετε να εκτυπώσετε. Στην ενότητα Ποσότητα παραγγελίας, επιλέξτε τον επιθυμητό αριθμό καρτών που θέλετε να παραγγείλετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια συγκεκριμένη ποσότητα επιλέγοντας Προσαρμοσμένη και εισάγοντας την επιθυμητή τιμή. Η παραγγελθείσα ποσότητα μπορεί να αλλάξει αργότερα. Εάν επιλέξετε την επιλογή Δωρεάν δείγμα, θα λάβετε ένα δωρεάν δείγμα κάρτας με υδατογράφημα ΔΕΙΓΜΑ, αφού ολοκληρώσετε το σχεδιασμό σας και τοποθετήσετε την παραγγελία σας. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγξετε τη διαμόρφωση και να βεβαιωθείτε ότι το τελικό αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας πριν προχωρήσετε σε μεγαλύτερη παραγγελία.
Στην ενότητα Τύπος χαρτιού, επιλέξτε το χαρτί για την κάρτα σας. Ένας φάκελος περιλαμβάνεται ήδη. Η επιλογή Ειδικό φινίρισμα χρυσό σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ένα ειδικό εφέ φινιρίσματος. Αφού ενεργοποιηθεί, αυτό το ειδικό φινίρισμα χρυσού μπορεί να εφαρμοστεί σε αντικείμενα στον σχεδιαστή επιλέγοντας το ειδικό χρώμα. Προσθέτει ένα κομψό ανάγλυφο και ένα μοναδικό φινίρισμα στο αντικείμενο που εφαρμόζεται.

Ειδικό φινίρισμα χρυσού

Όταν ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση της κάρτας, κάντε κλικ στην επιλογή Σχεδιασμός. Ο σχεδιαστής θα ανοίξει με τη διαμορφωμένη κάρτα και μια προεπιλεγμένη διάταξη από την επιλεγμένη γραμμή σχεδιασμού. Μπορείτε να επιλέξετε μια διαφορετική διάταξη από το δεξί μενού. Κάνοντας κλικ στο πλαίσιο Γραμμή σχεδίασης θα εμφανιστούν όλες οι γραμμές σχεδίασης για το επιλεγμένο θέμα. Μπορείτε να μεταβείτε σε μια διαφορετική γραμμή σχεδιασμού ανά πάσα στιγμή.

Προεπιλεγμένη διάταξη στον σχεδιαστή

Όπως και σε άλλα φωτογραφικά προϊόντα, καθώς προσθέτετε φωτογραφίες στην κάρτα σας, οι διατάξεις θα ενημερώνονται για να εμφανίζουν πρότυπα με πλαίσια εικόνων που αντιστοιχούν στον αριθμό των φωτογραφιών που έχετε προσθέσει. Επιλέξτε τη διάταξη που προτιμάτε. Προσαρμόστε όλα τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στην επιλεγμένη διάταξη - προσθέστε φίλτρα, πλαίσια, σκιές, αλλάξτε τη θέση τους ή προσθέστε/αφαιρέστε clipart, κείμενο, φόντο ή πλαίσια γεμίσματος. Δείτε το σχετικό άρθρο για περισσότερες πληροφορίες.

Κάρτες χωρίς θέμα

Επιλέγοντας Κάρτα στο παράθυρο Επιλογή προϊόντος θα εμφανιστεί ο Διαμορφωτής καρτών χωρίς γραμμές σχεδιασμού θέματος. Μόλις διαμορφωθεί η κάρτα, κάνοντας κλικ στο κουμπί Σχεδιασμός θα ανοίξει ένα παράθυρο με τις γραμμές σχεδιασμού του λογισμικού για να επιλέξετε από αυτές. Μόλις επιλεγεί, ο σχεδιαστής θα ανοίξει την κενή κάρτα για να σχεδιάσετε από την αρχή. Η γραμμή σχεδιασμού επιλέγεται στο μενού Διατάξεις και οι διατάξεις εμφανίζονται αναλόγως. Όπως και με τα άλλα προϊόντα, μπορείτε να επιλέξετε μια διαφορετική γραμμή σχεδιασμού, να επιλέξετε τη διάταξη που σας αρέσει περισσότερο, να αλλάξετε, να προσαρμόσετε ή να αφαιρέσετε τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στη διάταξη ή να τη σχεδιάσετε από την αρχή.

Κάρτα που ανοίγει στον σχεδιαστή

Τύπος καρτών

Στο διαμορφωτή μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών τύπων καρτών.

Τύποι καρτών στο διαμορφωτή

Η κάρτα έχει αποτελείται από μία μόνο σελίδα. Σχεδιάστε το μπροστινό και το πίσω μέρος επιλέγοντάς τα από το κάτω μενού του λογισμικού.

Κάρτα στο λογισμικό

Η κάρτα με αναδίπλωση (αριστερά-δεξιά ) έχει αναδίπλωση προς τα αριστερά. Στο κάτω μενού θα βρείτε δύο περιοχές σχεδιασμού που ονομάζονται Εξωτερική και Εσωτερική, η κάθε μία χωρίζεται σε δύο σελίδες. Η μπροστινή και η πίσω πλευρά βρίσκονται στην περιοχή Outside (Εξωτερική ).

Διπλωμένη κάρτα αριστερά-δεξιά στο λογισμικό

Η αναδιπλωμένη κάρτα (πάνω-κάτω ) έχει αναδίπλωση προς τα κάτω. Στο Designer, αντιπροσωπεύεται από τρεις σχεδιάσιμες περιοχές στο κάτω μενού: Μπροστά, Πίσω και Μέσα, που αντιστοιχούν στις δύο εσωτερικές σελίδες.

Αναδιπλωμένη κάρτα πάνω-κάτω στο λογισμικό

Η διπλά διπλωμένη κάρτα είναι διπλωμένη δύο φορές, που υποδεικνύεται με γραμμές στο λογισμικό. Διαιρείται σε δύο σχεδιάσιμες περιοχές, οι οποίες μπορούν να επιλεγούν στο κάτω μενού ως Μπροστινή και Πίσω. Κάθε περιοχή χωρίζεται περαιτέρω σε τρεις πλευρές, με τα αντίστοιχα ονόματα στην κορυφή. Είναι σημαντικό να το λαμβάνετε αυτό υπόψη κατά το σχεδιασμό.

Διπλά διπλωμένη κάρτα σε λογισμικό

 

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: