Λειτουργία προεπισκόπησης

Λειτουργία προεπισκόπησης

Η ανασκόπηση του έργου σας πριν το οριστικοποιήσετε είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε ότι δεν περιέχει λάθη και ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Για μια ολοκληρωμένη επισκόπηση του έργου σας, σας συνιστούμε να κάνετε κλικ στο κουμπί Προεπισκόπηση στο επάνω μενού για έναν βέλτιστο τελικό έλεγχο.
Στη λειτουργία Προεπισκόπηση, το φωτογραφικό σας προϊόν παρουσιάζεται σε πλήρη οθόνη. Αυτή η ξεκάθαρη προβολή παρέχει μια πλήρη κατανόηση των αποτελεσμάτων του φωτογραφικού σας προϊόντος. Η απεικόνιση σε πλήρη οθόνη εξαλείφει τις υπογραμμίσεις του ορθογραφικού ελέγχου και τις γραμμές διαρροής, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στο περιεχόμενο. Μπορείτε επίσης να μεγεθύνετε και να σμικρύνετε κάνοντας κλικ στον μεγεθυντικό φακό στην κάτω δεξιά γωνία ή επιλέγοντας μια τιμή στο πλαίσιο. Από προεπιλογή, η προβολή έχει ρυθμιστεί σε Auto, η οποία προσαρμόζει το προϊόν στο μέγεθος της οθόνης σας. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση για να εξετάσετε λεπτομέρειες σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Λειτουργία προεπισκόπησης

Για προϊόντα πολλαπλών σελίδων, μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα στις σελίδες κάνοντας κλικ στο βέλος σε κάθε πλευρά του φωτογραφικού προϊόντος ή κάνοντας κλικ στις σελίδες από το μενού στο κάτω μέρος.
Όταν είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στον σχεδιαστή, κάντε κλικ στο κουμπί Επιστροφή στον σχεδιασμό στην κάτω αριστερή γωνία.