Λεζάντα για εκθέσεις

Λεζάντα για εκθέσεις

Αυτή η λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη για εκθέσεις, καθώς επιτρέπει στους πιθανούς πελάτες να αγοράσουν απευθείας τις φωτογραφίες σας, σαρώνοντας απλώς τον κωδικό QR που σχετίζεται με τη φωτογραφία. Αν θέλετε να κάνετε τις φωτογραφίες προσβάσιμες με απλή σάρωση ενός κωδικού QR, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Δημιουργία λεζάντας στη γκαλερί σας. Πριν κάνετε κλικ σε αυτήν την επιλογή, μπορείτε να προσθέσετε έναν τίτλο και μια περιγραφή στις εικόνες της γκαλερί, ώστε οι πληροφορίες αυτές να εμφανίζονται στις κάρτες δίπλα στο QR. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε μια φωτογραφία από τη γκαλερί σας. Στο μενού στα δεξιά, θα δείτε πληροφορίες σχετικά με τη φωτογραφία και διάφορες λειτουργίες. Κάτω από τις λεπτομέρειες θα βρείτε το χώρο για να προσθέσετε έναν τίτλο και μια περιγραφή στην εικόνα σας, αν το επιθυμείτε. Αφού τα συμπληρώσετε αυτά, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών. Εάν δεν προσθέσετε τίτλο στην εικόνα σας, θα χρησιμοποιηθεί το προεπιλεγμένο όνομα αρχείου.

Image details in the gallery view

Η λειτουργία Δημιουργία λεζάντας μπορεί να βρεθεί σε δύο σημεία: Στη γκαλερί, κάνοντας κλικ στο κουμπί με τις 3 τελείες της επιθυμητής γκαλερί.

Display options in the gallery

Στη γκαλερί, χωρίς επιλεγμένη εικόνα, μπορείτε να τη βρείτε στο μενού στα δεξιά, κάτω από τις λειτουργίες.

Options within the gallery

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Δημιουργία λεζάντας (για εκθέσεις), θα δείτε διάφορες επιλογές για την προσαρμογή των πληροφοριών και της εμφάνισης της κάρτας σας, καθώς και μια προεπισκόπηση της εμφάνισής της. Εκτός από τον κωδικό QR που πρέπει να σαρωθεί, οι κάρτες περιέχουν το όνομα του καλλιτέχνη, το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Ρυθμίσεις προφίλ και σελίδας του λογαριασμού, καθώς και τον τίτλο της εικόνας στην οποία αναφέρεται. Προαιρετικά, μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μια περιγραφή της εικόνας.

Export caption data menu

Για να κατεβάσετε ένα PDF με όλες τις κάρτες φωτογραφιών της γκαλερί με τον αντίστοιχο κωδικό QR, απλά κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη εκτυπώσιμου αρχείου PDF. Ένα PDF με όλες τις κάρτες που αντιστοιχούν σε κάθε εικόνα της γκαλερί μπορείτε να το κατεβάσετε, να το εκτυπώσετε και να το χρησιμοποιήσετε όπου θέλετε. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το αρχείο CSV με τις αντίστοιχες πληροφορίες της γκαλερί, κάνοντας κλικ στο Λήψη φύλλου (CSV). Με το αρχείο CSV μπορείτε να δημιουργήσετε και να σχεδιάσετε τη δική σας λεζάντα.