Λίστα επιθυμιών

Λίστα επιθυμιών

Όταν οι πελάτες σας επισκέπτονται μια γκαλερί, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες για να τις προσθέσουν στη λίστα επιθυμιών τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους συλλογή και να αγοράζουν όποτε θέλουν. Για να αποθηκεύσουν τις εικόνες στη λίστα επιθυμιών τους, οι χρήστες πρέπει να δώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Αυτό διασφαλίζει ότι οι επιλογές τους αποθηκεύονται με ασφάλεια για μελλοντική αναφορά.

Δείγμα γκαλερί

Για να προσθέσετε φωτογραφίες στη λίστα επιθυμιών, κάντε κλικ στην καρδιά που εμφανίζεται σε κάθε Φωτογραφία όταν μετακινείτε το ποντίκι σας πάνω της. Κάνοντας κλικ στην ίδια καρδιά θα αφαιρέσετε τη φωτογραφία από τη λίστα επιθυμιών. Η λίστα επιθυμιών βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της γκαλερί και συνοδεύεται από έναν αριθμό που δείχνει τον αριθμό των φωτογραφιών που έχουν προστεθεί. Όταν ο πελάτης σας κάνει κλικ σε αυτή την καρδιά, θα δει όλες τις φωτογραφίες που έχουν προστεθεί στη λίστα επιθυμιών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν επιλεγεί στις υπο-γαλερί.

Δείγμα λίστας επιθυμιών

Από εδώ, ο πελάτης σας μπορεί να αγοράσει εικόνες και να αφαιρέσει εικόνες που δεν επιθυμεί από τη λίστα επιθυμιών. Επιπλέον, όταν οι χρήστες προσθέτουν εικόνες στη λίστα επιθυμιών τους, ένα εικονίδιο καρδιάς εμφανίζεται στη Γκαλερί για εύκολη αναγνώριση. Κάνοντας κλικ στη φωτογραφία με την καρδιά θα εμφανιστεί μια δεξιά στήλη με τις λεπτομέρειες της φωτογραφίας. Αν κάνετε κλικ στην καρτέλα με τις λεπτομέρειες, θα δείτε μια λίστα με τους χρήστες που την έχουν προσθέσει στη λίστα επιθυμιών τους. Σε αυτή τη στήλη, δίπλα στο όνομα κάθε χρήστη υπάρχει ένα κουμπί με τρεις τελείες και δύο πρόσθετες επιλογές. Κάνοντας κλικ στην επιλογή Επεξεργασία, μπορείτε να προσθέσετε αυτόν τον χρήστη στις επαφές σας. Κάνοντας κλικ στο delete θα αφαιρέσετε την επαφή από τη δεξιά στήλη. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η διαγραφή μιας επαφής από τη δεξιά στήλη δεν επηρεάζει τη λίστα επιθυμιών του χρήστη. Η φωτογραφία θα παραμείνει στη λίστα επιθυμιών του χρήστη ακόμη και μετά την αφαίρεση των στοιχείων της επαφής από τη δεξιά στήλη.

Εμφάνιση της λίστας επιθυμιών του χρήστη

Όταν επιλέγονται πολλές φωτογραφίες σε μια γκαλερί, η επιλογή Λήψη αρχείου CSV είναι διαθέσιμη στο δεξί μενού. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε τις φωτογραφίες που προστέθηκαν στη λίστα επιθυμιών του χρήστη και να κατεβάσετε το αρχείο CSV για να τις βρείτε γρήγορα στο εξωτερικό λογισμικό που χρησιμοποιείτε, όπως το Lightroom.

Ειδοποίηση εικονιδίου λίστας επιθυμιών

Κουμπί ανατροφοδότησης

Η λίστα επιθυμιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο ανατροφοδότησης. Στις ρυθμίσεις της Γκαλερί υπάρχει μια επιλογή που ονομάζεται Γκαλερί ανατροφοδότησης.

Εμφάνιση κουμπιού γκαλερί ανατροφοδότησης στις ρυθμίσεις γκαλερί

Εάν ενεργοποιηθεί, οι χρήστες θα βρουν ένα κουμπί Αποστολή επιλογής στη λίστα επιθυμιών τους.

Κουμπί αποστολής επιλογής στη λίστα επιθυμιών

Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί θα εμφανιστεί ένα παράθυρο στο οποίο ο χρήστης θα κληθεί να εισάγει τα προσωπικά του στοιχεία μαζί με ένα μήνυμα. Αφού τα συμπληρώσετε και αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Αποστολή, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το μήνυμα του πελάτη σας.

Παράθυρο επιλογής αποστολής

Οι επιλεγμένες φωτογραφίες του πελάτη σας θα σας εμφανιστούν στην αντίστοιχη γκαλερί, σημειωμένες με ένα εικονίδιο καρδιάς.

Εικονίδιο καρδιάς στη γκαλερί