Μοιραστείτε ένα έργο

Μοιραστείτε ένα έργο

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την κοινή χρήση των έργων σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση. Υπάρχουν διάφορα σημεία στα οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή. Όταν σχεδιάζετε ένα έργο, θα βρείτε ένα κουμπί κοινής χρήσης στο επάνω μενού του σχεδιαστή.

Designer with Professional Line

Στον πίνακα Έργα, αν κατεβάσετε το μενού ενός από τα έργα, θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές. Εκεί θα βρείτε το κουμπί ρυθμίσεων κοινής χρήσης.

Projects panel drop down menu

Όταν επιλέγετε ένα έργο, στα δεξιά εμφανίζεται ένα μενού με όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτό. Εκεί θα βρείτε επίσης το κουμπί ρυθμίσεων κοινής χρήσης.

Right menu of the Projects panel

Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις κοινής χρήσης, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μενού. Εδώ πρέπει να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση.

Activate Share Project

Όταν ενεργοποιηθεί, θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεστε το έργο σας.

Share Project menu

Μπορείτε να το ασφαλίσετε με έναν κωδικό πρόσβασης, αν το επιθυμείτε. Θα χρειαστεί να πείτε χειροκίνητα στους χρήστες τον κωδικό πρόσβασης, ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο έργο. Όπως και με τις γκαλερί, ο σύνδεσμος κοινής χρήσης του έργου σας θα είναι διαθέσιμος εδώ. Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτόν τον σύνδεσμο με μη αυτόματο τρόπο ή απλά να κάνετε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα. Αυτό θα ανοίξει τον Κοινόχρηστο σύνδεσμο στο έργο σας και θα σας επιτρέψει να δείτε πώς θα το βλέπουν οι χρήστες.
Κάτω από τον κοινόχρηστο σύνδεσμο θα βρείτε τις διάφορες επιλογές για την αποστολή και την κοινή χρήση του έργου σας με τους χρήστες. Μπορείτε να αντιγράψετε τον σύνδεσμο κοινής χρήσης για να τον στείλετε στους χρήστες της επιλογής σας χρησιμοποιώντας τη μέθοδο ή την πλατφόρμα που προτιμάτε. Μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να στείλετε το σύνδεσμο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το προεπιλεγμένο λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε επιλέξει στη συσκευή σας. Ή μπορείτε να στείλετε τον κοινόχρηστο σύνδεσμο με email στις επαφές σας απευθείας από το Photo Portal κάνοντας κλικ στο Share with contacts (Κοινή χρήση με επαφές). Στην ενότητα Εμφάνιση προηγμένων ρυθμίσεων, θα βρείτε την επιλογή για την προσθήκη μεταφράσεων.

Translations menu

Αφού ρυθμίσετε τις παραμέτρους του έργου, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Θα δείτε ότι η κατάσταση του έργου σας έχει αλλάξει.

Project status