Ομαδικές γκαλερί

Ομαδικές γκαλερί

Εκτός από τη δημιουργία μεμονωμένων γκαλερί, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε γκαλερί για ομαδικές φωτογραφίες, στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση από όλες τις μεμονωμένες γκαλερί QR. Αυτό επιτρέπει σε οποιονδήποτε συμμετέχοντα να παραγγείλει ομαδικές φωτογραφίες. Για να το ρυθμίσετε αυτό, κάντε κλικ στο Προσθήκη και στη συνέχεια επιλέξτε Προσθήκη νέας ομαδικής γκαλερί. Αυτό θα δημιουργήσει μια ομαδική γκαλερί όπου μπορείτε να ανεβάσετε τις κοινές φωτογραφίες.

Ομαδική γκαλερί

Για να προσθέσετε εικόνες σε αυτή την ομαδική γκαλερί, κάντε κλικ στο Edit (Επεξεργασία ) για να την ανοίξετε. Μόλις μπείτε μέσα στη γκαλερί, κάντε κλικ στο Προσθήκη και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προσθήκη εικόνων και επιλέξτε τη θέση όπου αποθηκεύονται οι ομαδικές φωτογραφίες για να τις ανεβάσετε.

Από προεπιλογή, η ομαδική γκαλερί κληρονομεί τις ρυθμίσεις από τη γονική γκαλερί. Σημειώστε ότι είναι δυνατό να ορίσετε διαφορετικές ρυθμίσεις κάνοντας κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις πωλήσεων μέσα στην ομαδική γκαλερί και καταργώντας την επιλογή Κληρονόμηση των ρυθμίσεων της γκαλερί του γονέα. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιτρέψετε την παραγγελία της και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις της, επιτρέποντάς σας να ορίσετε διαφορετικό τιμοκατάλογο, εάν το επιθυμείτε.