Διασύνδεση

Διασύνδεση

Η δημιουργία λογαριασμού και η χρήση του Online Designer σας δίνει την ευελιξία να έχετε πρόσβαση, να σχεδιάζετε και να εκτυπώνετε τα φωτογραφικά σας προϊόντα όποτε και όπου θέλετε. Η δημιουργία ενός λογαριασμού δεν σας παρέχει μόνο δωρεάν αποθηκευτικό χώρο για τις φωτογραφίες και τα έργα σας, αλλά σας ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων - από το σχεδιασμό και την παραγγελία μέχρι την κοινή χρήση, τη λήψη ανατροφοδότησης και ακόμη και το κέρδος χρημάτων με τις φωτογραφίες σας. Απλώς δημιουργήστε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο και εξερευνήστε το περιεχόμενο της Photo Portal για να πάρετε μια γεύση από τις ατελείωτες δυνατότητες.

Αφού επιλέξετε ένα προϊόν για να σχεδιάσετε και ανοίξετε ένα έργο στο Online Designer, θα έχετε πρόσβαση σε μια σειρά εργαλείων, τα οποία είναι διατεταγμένα ως εξής.

Διεπαφή του online σχεδιαστή

Κορυφαίο μενού

Το επάνω μενού παρέχει τα ακόλουθα εργαλεία:

Επάνω μενού του online σχεδιαστή

 • Το κουμπί Αποθήκευση αποθηκεύει το προϊόν που σχεδιάζετε. Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να αποθηκεύσετε.
 • Το κουμπί Έργα ανοίγει το φάκελο Έργα, ο οποίος περιέχει όλα τα αποθηκευμένα φωτογραφικά προϊόντα σας (απαιτείται σύνδεση).
 • Το κουμπί Κοινή χρήση σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση. Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι και το έργο σας πρέπει να είναι αποθηκευμένο. Μόλις ενεργοποιηθεί, θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο το έργο σας θα κοινοποιείται. Μπορείτε να το προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης, να αντιγράψετε τον κοινόχρηστο σύνδεσμο, να το ανοίξετε, να το στείλετε με email ή να το μοιραστείτε με τις υπάρχουσες επαφές σας. Ο κοινόχρηστος σύνδεσμος σας μεταφέρει σε μια προεπισκόπηση του έργου. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο σχετικό άρθρο στο Photo Portal.
 • Τα κουμπιά Αναίρεση και Επανάληψη σάς επιτρέπουν να αναιρέσετε ή να επαναλάβετε τις αλλαγές που έχετε κάνει.
 • Το κουμπί Προεπισκόπηση σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση του έργου σας, η οποία είναι σημαντική για τον έλεγχο πριν από την εκτύπωση. Για να βγείτε από αυτή τη λειτουργία, κάντε κλικ στο εικονίδιο του σταυρού που βρίσκεται πάνω δεξιά.
 • Ακολουθούν τα εργαλεία για την προσθήκη των κύριων αντικειμένων στο σχεδιαστή. Αυτά είναι το Κείμενο, η Εικόνα και το Πλαίσιο συμπλήρωσης. Κάνοντας κλικ σε ένα από αυτά θα δημιουργήσετε το αντικείμενο στο έργο.

Μενού Εικόνα

Το αριστερό μενού σας επιτρέπει να προσθέτετε και να προβάλλετε εικόνες για να τις προσθέσετε στο φωτογραφικό σας προϊόν. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εικόνες που είναι αποθηκευμένες σε γκαλερί κάνοντας κλικ στην καρτέλα Γκαλερί.

Μενού εικόνων του διαδικτυακού σχεδιαστή

Δεξί μενού

Το δεξιό μενού περιέχει εργαλεία για την προσαρμογή του φωτογραφικού σας προϊόντος. Κάντε κλικ στα κουμπιά για να ανοίξετε τα αντίστοιχα μενού. Μπορείτε να κλείσετε αυτή τη στήλη κάνοντας κλικ στο βέλος στην κορυφή.

Δεξί μενού Online designer

 • Το κουμπί Άρθρο προσφέρει επιλογές για την τροποποίηση του φωτογραφικού σας προϊόντος, ανάλογα με το προϊόν που σχεδιάζετε. Είναι επίσης δυνατή η μετατροπή του άρθρου σε άλλο.
 • Το κουμπί Page (Σελίδα ) εμφανίζει όλα τα στοιχεία που έχουν τοποθετηθεί στο έργο σας, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων Grid (Πλέγμα) και Snap (Σύγκλιση).
 • Το κουμπί Clipart παρέχει πρόσβαση σε μια εκτεταμένη επιλογή από clipart για χρήση στο έργο σας. Μπορείτε να φιλτράρετε ανά κατηγορία ή να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης.
 • Το κουμπί Backgrounds (Φόντα ) σας επιτρέπει να επιλέξετε διαφορετικά φόντα για το έργο σας.
 • Το κουμπί Διατάξεις προσφέρει μια ποικιλία προ-σχεδιασμένων προτύπων με βάση την επιλεγμένη γραμμή σχεδίασης. Μπορείτε να φιλτράρετε τα σχεδιαγράμματα ανάλογα με τον αριθμό των εικόνων, να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας και να αλλάζετε γραμμές σχεδιασμού ανάλογα με τις ανάγκες.
 • Το κουμπί Συνομιλία υποστήριξης ανοίγει ένα παράθυρο ζωντανής συνομιλίας υποστήριξης όπου μπορείτε να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το παράθυρο κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το βέλος ή να κλείσετε τη συνομιλία κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με τον σταυρό στην επάνω δεξιά γωνία.

Κάτω μενού

Για πολυσέλιδα προϊόντα, όπως τα φωτογραφικά βιβλία και τα ημερολόγια, στο κάτω μέρος εμφανίζεται ένα μενού πληροφοριών σελίδας. Χρησιμοποιήστε αυτό το μενού για να πλοηγηθείτε μεταξύ των σελίδων, να προσθέσετε ή να διαγράψετε σελίδες και να αναδιατάξετε τη σειρά των σελίδων με σύρσιμο και απόθεση.

Διαδικτυακός σχεδιαστής κάτω μενού

Μενού αντικειμένων

Όταν επιλέγετε ένα αντικείμενο, όπως μια εικόνα, ένα κείμενο, ένα πλαίσιο γεμίσματος ή ένα clipart, εμφανίζεται στα δεξιά ένα μενού με πρόσθετα εργαλεία. Αυτό το μενού εμφανίζεται μόνο όταν το αντικείμενο είναι επιλεγμένο και σας επιτρέπει να διαμορφώσετε διάφορες πτυχές του.

Μενού αντικειμένου με επιλεγμένη την καρτέλα θέσης

Περιοχή εργασίας

Η περιοχή εργασίας του έργου εμφανίζεται στο κέντρο. Αυτή διαφέρει ανάλογα με το προϊόν που σχεδιάζετε. Μπορείτε να συμπτύξετε τη δεξιά και την αριστερή στήλη κάνοντας κλικ στο σταυρό για να μεγιστοποιήσετε την περιοχή εργασίας.

Παράδειγμα περιοχής εργασίας βιβλίου φωτογραφιών

Η περιοχή εργασίας όλων των προϊόντων περιβάλλεται από μια κόκκινη γραμμή πολύ κοντά στην άκρη. Αυτή είναι η γραμμή αιμορραγίας και σηματοδοτεί τη ζώνη ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την τοποθέτηση αντικειμένων. Ποτέ μην τοποθετείτε αντικείμενα κοντά σε αυτή τη γραμμή, καθώς μπορεί να εμφανιστούν λευκά περιθώρια γύρω από την εικόνα στο τελικό προϊόν. Οι εικόνες και τα αντικείμενα πρέπει να τοποθετούνται σε επαρκή απόσταση από αυτή τη γραμμή.

Παραδείγματα λανθασμένης και σωστής θέσης σε σχέση με τη γραμμή αιμορραγίας