Δυναμικά έργα

Δυναμικά έργα

Αυτή η λειτουργία απλοποιεί την τοποθέτηση, διαχείριση και εξατομίκευση μαζικών παραγγελιών φωτογραφικών προϊόντων, διευκολύνοντας την παράδοση σε πολλούς πελάτες ταυτόχρονα. Τα δυναμικά έργα επιτρέπουν τη χρήση σημείων τοποθέτησης για την προσαρμογή του περιεχομένου από έναν αποθηκευμένο πίνακα.

Ενεργοποίηση

Για να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία σε ένα έργο, πρέπει πρώτα να το σχεδιάσετε. Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε το έργο στον ηλεκτρονικό σχεδιαστή και κάντε κλικ στην επιλογή Δυναμικό στα δεξιά. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα με περισσότερες πληροφορίες. Κάντε κλικ στο κουμπί Next (Επόμενο ) για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Μόλις ενεργοποιηθεί, μια στήλη εργαλείων Dynamic θα είναι προσβάσιμη κάθε φορά που κάνετε κλικ στο κουμπί Dynamic.

Δυναμική στήλη

Placeholders

Ένα placeholder είναι ένα κομμάτι κειμένου που εξατομικεύεται με βάση τα δεδομένα που έχετε καταχωρίσει. Είναι διαθέσιμα τα προεπιλεγμένα πεδία περιεχομένου. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα κάνοντας κλικ στο Προσθήκη νέου.

Για να προσθέσετε ένα εικονίδιο στο φωτογραφικό σας προϊόν, πρέπει πρώτα να προσθέσετε κείμενο. Όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο placeholder στον Επεξεργαστή κειμένου δίπλα στα εργαλεία προσαρμογής κειμένου. Επιλέξτε μια επιλογή από τις διαθέσιμες επιλογές και το εικονίδιο θα προστεθεί στο κείμενό σας. Είναι δυνατή η προσθήκη πολλαπλών σημείων τοποθέτησης. Σημειώστε ότι μόνο το κείμενο εντός των παρενθέσεων αντιστοιχεί στο πλαίσιο θέσης, επιτρέποντας δυναμικές αλλαγές δεδομένων.

Επεξεργαστής κειμένου με πλαίσιο καταλόγου θέσεων

Σας συνιστούμε να ενεργοποιήσετε Αυτόματο μέγεθος γραμματοσειράς για να αποτρέψετε την ύπαρξη μεγαλύτερου μήκους κειμένου εκτός του πλαισίου κειμένου, καθώς τα μήκη του κειμένου ποικίλλουν. Αφού προσαρμόσετε το κείμενό σας, κάντε κλικ στο OK. Το κείμενο με το επιλεγμένο πλαίσιο τοποθέτησης θα προστεθεί στο φωτογραφικό προϊόν.

Προϊόν με εικονίδιο κειμένου

Δεδομένα

Στη στήλη Δεδομένα πρέπει να εισαγάγετε τα δεδομένα που θέλετε να προσαρμόσετε. Για να εισαγάγετε τα δεδομένα, κάντε κλικ στο Διαχείριση δεδομένων. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με έναν πίνακα δεδομένων όπου μπορείτε να δείτε όλα τα στοιχεία που μπορείτε να εισαγάγετε. Στην επάνω δεξιά γωνία θα βρείτε τα ακόλουθα κουμπιά:

Πίνακας δεδομένων άδειος

Προσθήκη: Κάνοντας κλικ σε αυτό θα ανοίξει ένα παράθυρο για να προσθέσετε τα δεδομένα. Σημειώστε ότι για να αποσταλεί το προϊόν απευθείας σε κάθε άτομο, η διεύθυνση παράδοσης πρέπει να συμπληρωθεί σωστά. Στο πλαίσιο Ποσότητα παραγγελίας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε την ποσότητα του προϊόντος που θα αποσταλεί σε κάθε άτομο. Αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση.

Στη συνέχεια, τα στοιχεία θα εμφανιστούν στον πίνακα. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων τα στοιχεία θα αφαιρεθούν από τον κατάλογο. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το κλειδί δίπλα στο πρόσωπο, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έχουν ήδη συμπεριληφθεί.

Πίνακας δεδομένων

Λήψη: Με αυτόν τον τρόπο θα κατεβάσετε όλα τα δεδομένα που περιέχονται στο αρχείο CSV.
Ανέβασμα αρχείου CSV: Αυτό θα μεταφορτώσει ένα αρχείο CSV και θα συμπεριλάβει τα δεδομένα στον πίνακα.
Μόλις συμπεριληφθούν όλα τα δεδομένα, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το βέλος στην επάνω αριστερή γωνία.

Στήλη δεδομένων

Όλα τα συμπεριληφθέντα δεδομένα θα εμφανιστούν στη στήλη Δεδομένα. Μπορείτε να επανεξετάσετε καθένα από τα συμπεριληφθέντα δεδομένα κάνοντας κλικ στα κουμπιά με τα βέλη. Από εδώ είναι επίσης δυνατή η επεξεργασία των δεδομένων που έχουν εισαχθεί, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το γαλλικό κλειδί. Εάν κάνετε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου Preview (Προεπισκόπηση ), τα εικονίδια θα αντικατασταθούν με τα δεδομένα που εμφανίζονται σε προεπισκόπηση.

Παράδοση

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των εξής επιλογών:

Επιλογές παράδοσης

Αποστολή της παραγγελίας σε μία διεύθυνση παράδοσης: Αποστολή όλων των προϊόντων σε μία μόνο επιλεγμένη διεύθυνση παράδοσης.
Αποστολή της παραγγελίας στις διευθύνσεις που αναφέρονται στις καταχωρίσεις δεδομένων: Κάθε εξατομικευμένο προϊόν θα αποσταλεί στη διεύθυνση του συγκεκριμένου ατόμου. Η διεύθυνση παράδοσης κάθε ατόμου θα αναγράφεται κατά τη διάρκεια της πληρωμής.

Μπορείτε να αλλάξετε τις πληροφορίες κάνοντας κλικ στο κουμπί Επεξεργασία. Αφού το ελέγξετε, οριστικοποιήστε την αγορά και κάθε άτομο θα λάβει ένα εξατομικευμένο φωτογραφικό προϊόν στη δική του διεύθυνση. Σημειώστε ότι μόνο ένα δυναμικό έργο μπορεί να προστεθεί στο καλάθι αγορών κάθε φορά.

 

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: