Εκτυπώσεις

Εκτυπώσεις

Στην ενότητα προϊόντων θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως εκτυπώσεις φωτογραφιών, εκτυπώσεις τέχνης, φωτογραφίες διαβατηρίου, σετ φωτογραφιών και πολλά άλλα. Μάθετε πώς μπορείτε να παραγγείλετε αυτά τα προϊόντα μεμονωμένα ή χύμα.

Μόλις επιλέξετε τα είδη σας, θα ανοίξει ένα παράθυρο για να προσθέσετε τις εικόνες σας. Μπορείτε απλώς να σύρετε και να αποθέσετε εικόνες στο παράθυρο ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Προσθήκη εικόνων για να επιλέξετε φωτογραφίες από τη συσκευή σας ή από οποιαδήποτε διαδικτυακή πηγή. Εάν έχετε ήδη ταξινομήσει την επιλογή των εικόνων σας και θέλετε να διατηρήσετε την ίδια οργάνωση, θα πρέπει να σύρετε και να αφήσετε τις εικόνες με την ίδια σειρά. Μόλις επιλέξετε τις εικόνες σας, πατήστε το κουμπί Επόμενο.

Παράθυρο προσθήκης εικόνων

Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο επιλογής προϊόντος, στο οποίο θα εμφανίζεται το προϊόν που είχε επιλεγεί προηγουμένως. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα διαφορετικό προϊόν από την αριστερή στήλη, η οποία απαριθμεί όλα τα διαθέσιμα προϊόντα μεμονωμένων εικόνων. Στη μεσαία στήλη μπορείτε να ρυθμίσετε συγκεκριμένες επιλογές, όπως το φινίρισμα ή τη μορφή για το επιλεγμένο προϊόν.

Παράθυρο επιλογής προϊόντος

Στη δεξιά στήλη εμφανίζονται όλες οι φωτογραφίες που έχετε επιλέξει και προσθέσει. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον αριθμό των αντιγράφων για κάθε φωτογραφία αλλάζοντας την τιμή κάτω από αυτήν. Μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο μείον ή συν είτε να εισαγάγετε τον αριθμό χειροκίνητα. Για να ορίσετε τον ίδιο αριθμό αντιγράφων για όλες τις επιλεγμένες φωτογραφίες, εισαγάγετε το επιθυμητό ποσό στο πλαίσιο Ποσότητα στο κάτω μέρος του μενού. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον αριθμό των αντιγράφων αργότερα.

Κάθε φωτογραφία συνοδεύεται από ένα έγχρωμο πλαίσιο στην επάνω αριστερή γωνία που υποδεικνύει την ποιότητα της εικόνας με βάση το επιλεγμένο προϊόν. Εάν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία βελτίωσης εικόνας, ένα εικονίδιο με μαγικό ραβδί θα είναι ορατό μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη βελτίωση εικόνας κάνοντας κλικ σε αυτό το τετράγωνο. Αν περάσετε το ποντίκι πάνω από το τετράγωνο, θα εμφανιστεί η ποιότητα της εικόνας και η κατάσταση της βελτίωσης.

Περιστροφή του ποντικιού πάνω από την εικόνα

Κάνοντας κλικ σε μια εικόνα ανοίγει ένα παράθυρο με πληροφορίες και εργαλεία για την επεξεργασία της φωτογραφίας. Στα αριστερά, θα βρείτε κουμπιά με τα σχετικά εργαλεία- στα δεξιά, θα δείτε μια προεπισκόπηση της εικόνας με το πλαίσιο περικοπής της, που απεικονίζει το πλαίσιο της εικόνας. Για να τροποποιήσετε το πλαίσιο εικόνας, μετακινήστε το ποντίκι πάνω από τα μικρά τετράγωνα στο μπλε πλαίσιο μέχρι ο κέρσορας να μετατραπεί σε διπλό βέλος. Κρατήστε πατημένο το κουμπί του ποντικιού και σύρετε το δρομέα προς τα πλάγια για να αλλάξετε το μέγεθος του πλαισίου. Για να επανατοποθετήσετε το πλαίσιο εικόνας, περάστε πάνω από αυτό μέχρι ο δρομέας να μετατραπεί σε σταυρό και, στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το κουμπί του ποντικιού και σύρετε την εικόνα στη νέα θέση.

Παράθυρο επεξεργασίας εικόνας

Βασικό: Αυτή η ενότητα είναι επιλεγμένη από προεπιλογή. Εδώ έχετε εργαλεία για να αναποδογυρίσετε την εικόνα είτε κάθετα είτε οριζόντια, να την περιστρέψετε κατά 90 μοίρες και να επιλέξετε ένα πλέγμα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στον κανόνα των τρίτων, τη χρυσή αναλογία ή κανένα πλέγμα.
Φίλτρο: Κάνοντας κλικ σε αυτήν την επιλογή εμφανίζεται ένα πλήρες σύνολο εργαλείων φίλτρων. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και την απόχρωση ή ακόμη και να επιλέξετε τον χρωματισμό.
Pro: Εδώ θα βρείτε λεπτομερείς λεπτομέρειες για την εικόνα και το ιστόγραμμά της. Μπορείτε επίσης να τσεκάρετε ή να ξετσεκάρετε τη λειτουργία βελτίωσης εικόνας και να ελέγξετε την ποιότητα της εικόνας.
Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές ή στο κουμπί Άκυρο για να τις απορρίψετε.

Όταν ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση του προϊόντος, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο. Όλες οι επιλεγμένες εικόνες θα εμφανιστούν σε μια καρτέλα με το όνομα του φωτογραφικού προϊόντος. Μπορείτε να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε τις φωτογραφίες κάνοντας κλικ στο βέλος στα αριστερά του ονόματος του προϊόντος. Κάνοντας κλικ στο κουμπί μενού με τις τρεις τελείες στα δεξιά του ονόματος του προϊόντος, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε επιλογές διαγραφής της καρτέλας ή μετατροπής του άρθρου. Ομοίως με το προηγούμενο παράθυρο, μπορείτε να ρυθμίσετε την ποσότητα κάθε φωτογραφίας, να ελέγξετε την ποιότητα, να ενεργοποιήσετε τη βελτίωση εικόνας και να ανοίξετε το παράθυρο επανατοποθέτησης κάνοντας διπλό κλικ στη φωτογραφία.

Επιλεγμένες εκτυπώσεις φωτογραφιών

Για να επιλέξετε φωτογραφίες από αυτό το παράθυρο, τσεκάρετε το πλαίσιο με την ένδειξη Επιλογή. Αφού το επιλέξετε, μπορείτε να επιλέξετε όσες φωτογραφίες θέλετε. Τα κουμπιά Change article (Αλλαγή άρθρου ) και Remove selected (Κατάργηση επιλεγμένης ) ενεργοποιούνται μόλις επιλεγεί μια φωτογραφία, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε τις επιθυμητές ενέργειες.

Επιλεγμένες φωτογραφίες

Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες φωτογραφίες στο ίδιο άρθρο ή να προσθέσετε ένα νέο άρθρο, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη εικόνων στην επάνω δεξιά γωνία και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στο καλάθι.

Προστέθηκαν πολλά προϊόντα