Επιλογή προϊόντος

Επιλογή προϊόντος

Η Saal Digital προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την εκτύπωση των εικόνων σας. Κάθε κατηγορία προϊόντων προσφέρει μοναδικά εργαλεία προσαρμογής προσαρμοσμένα στα χαρακτηριστικά της. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή προϊόντων στο Online Designer, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Προϊόντα στην αριστερή στήλη. Το μενού επιλογής προϊόντων εμφανίζει τις κύριες κατηγορίες προϊόντων, όπως εκτυπώσεις, φωτογραφικά βιβλία, έργα τέχνης τοίχου, κάρτες και άλλα.

Παράθυρο επιλογής προϊόντων

Μέσα σε κάθε κατηγορία προϊόντων θα βρείτε διάφορες υποκατηγορίες. Για παράδειγμα, επιλέγοντας Βιβλία φωτογραφιών θα εμφανιστούν επιλογές όπως Βιβλίο φωτογραφιών με σκληρό εξώφυλλο, Βιβλίο φωτογραφιών επαγγελματικής γραμμής και Άλμπουμ χαρτοφυλακίου. Όταν επιλέγετε μια κατηγορία προϊόντων, το όνομα του επιλεγμένου προϊόντος θα εμφανιστεί στην κορυφή, χρησιμεύοντας ως πλοηγός. Μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε στο μενού επιλογής κατηγορίας κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε από τα ονόματα των κατηγοριών.

Παράθυρο επιλογής φωτογραφικών βιβλίων με σκληρό εξώφυλλο

Για να βρείτε γρήγορα ένα συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης που βρίσκεται πάνω δεξιά. Εισάγοντας σχετικές λέξεις-κλειδιά, όπως Μεταλλική εκτύπωση, θα εμφανιστούν όλα τα διαθέσιμα προϊόντα Μεταλλική εκτύπωση για να επιλέξετε.

Αποτελέσματα αναζήτησης Metal Print

Κάνοντας κλικ σε ένα προϊόν, θα μεταφερθείτε στις επιλογές διαμόρφωσής του. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε ένα βιβλίο φωτογραφιών, μπορείτε να επιλέξετε το υλικό του εξωφύλλου, την επιφάνεια των εκτυπώσεων και ακόμη και αν θέλετε να συμπεριλάβετε ένα κουτί δώρου. Κάνοντας κλικ στην επιλογή Σχεδιασμός θα ανοίξει ο ηλεκτρονικός σχεδιαστής με το επιλεγμένο προϊόν και τη διαμόρφωση που έχετε επιλέξει έτοιμα για σχεδιασμό.

Διαμορφωτής φωτογραφικών βιβλίων επαγγελματικής γραμμής 30 x 30

Εάν είστε συνδεδεμένοι, στο επάνω τμήμα θα εμφανιστεί βολικά το τελευταίο έργο στο οποίο εργαστήκατε. Κάνοντας κλικ στις 3 τελείες έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε το έργο. Κάνοντας κλικ σε αυτό θα μεταφερθείτε στο μενού Έργα.

Τελευταίο έργο που ανοίχτηκε

 

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: