Κείμενο

Όλο το κείμενο που προστίθεται σε ένα φωτογραφικό προϊόν, είτε προστίθεται κάνοντας κλικ στο κουμπί Προσθήκη κειμένου στο επάνω μενού του Σχεδιαστή είτε περιλαμβάνεται ήδη σε μια επιλεγμένη διάταξη, μπορεί να προσαρμοστεί. Για να διαμορφώσετε την εμφάνιση ενός κειμένου, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργαστής κειμένου στο πάνω μέρος του επιλεγμένου κειμένου.

Κουμπί επεξεργαστή κειμένου

Ο Επεξεργαστής κειμένου εμφανίζει τα διαθέσιμα εργαλεία στο επάνω μέρος και το περιεχόμενο του κειμένου από κάτω. Εδώ μπορείτε να επεξεργαστείτε και να τροποποιήσετε το κείμενό σας όπως απαιτείται.
Γραμματοσειρά: Το πλαίσιο Γραμματοσειρά σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια ποικιλία διαθέσιμων γραμματοσειρών για το φωτογραφικό σας προϊόν. Κάντε κλικ στην επιθυμητή γραμματοσειρά για να την επιλέξετε.
Μέγεθος γραμματοσειράς: Το πλαίσιο Μέγεθος γραμματοσειράς παρέχει έναν κατάλογο μεγεθών κειμένου. Κάντε κλικ σε ένα μέγεθος για να το εφαρμόσετε στο κείμενο. Εναλλακτικά, μπορείτε να πληκτρολογήσετε το επιθυμητό μέγεθος απευθείας στο πλαίσιο Μέγεθος γραμματοσειράς και να πατήσετε Enter. Δίπλα σε αυτό το πεδίο θα βρείτε κουμπιά που σας επιτρέπουν να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς σημείο προς σημείο. Σημειώστε ότι το μέγεθος ορισμένων γραμματοσειρών ενδέχεται να είναι περιορισμένο ανάλογα με την επιλεγμένη επιφάνεια.
Ύψος γραμμής: Η απόσταση μεταξύ των γραμμών στο πλαίσιο κειμένου έχει ρυθμιστεί σε αυτόματη από προεπιλογή, ανάλογα με το μέγεθος του κειμένου. Για να προσαρμόσετε την απόσταση μεταξύ των γραμμών, ανοίξτε το πεδίο Ύψος γραμμής και επιλέξτε μια συγκεκριμένη τιμή. Εναλλακτικά, μπορείτε να εισαγάγετε την επιθυμητή απόσταση απευθείας στο ίδιο πεδίο και να πατήσετε Enter.

Επεξεργαστής κειμένου

Στυλ χαρακτήρων: Διατίθενται επιλογές μορφοποίησης, όπως έντονη γραφή, πλάγια γραφή και υπογράμμιση, για να βελτιώσετε το κείμενό σας. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες γραμματοσειρές δεν υποστηρίζουν έντονους ή πλάγιους χαρακτήρες. Αυτό οφείλεται στην ίδια τη γραμματοσειρά και δεν αποτελεί σφάλμα του λογισμικού. Για να αποκτήσετε έντονο ή πλάγιο κείμενο, θα πρέπει να επιλέξετε γραμματοσειρές που προσφέρουν αυτά τα στυλ.
Ευθυγράμμιση: Μπορείτε να ευθυγραμμίσετε το κείμενο οριζόντια (αριστερά, στο κέντρο, δεξιά ή με ευθυγράμμιση) και κάθετα (επάνω, στο κέντρο ή κάτω) μέσα στο πλαίσιο κειμένου.

Κείμενο με ενεργοποιημένα στυλ

Χρώμα κειμένου: Για να αλλάξετε το χρώμα του κειμένου, κάντε κλικ στο πλαίσιο Χρώμα κειμένου. Αυτό θα εμφανίσει το μενού χρωμάτων με διάφορες επιλογές. Για μια ευρύτερη γκάμα χρωμάτων, κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή χρώματος, η οποία θα ανοίξει ένα παράθυρο με μια εκτεταμένη παλέτα χρωμάτων και ένα πλαίσιο για την εισαγωγή μιας συγκεκριμένης τιμής HEX. Σημειώστε ότι η επιλογή χρώματος κειμένου επηρεάζει μόνο το ίδιο το κείμενο και όχι το χρώμα φόντου ή το χρώμα επισήμανσης.
Χρώμα φόντου : Αυτό το πλαίσιο σας επιτρέπει να γεμίσετε ολόκληρο το πλαίσιο κειμένου με ένα συγκεκριμένο χρώμα.
Χρώμα επισήμανσης : Αυτό το πλαίσιο εφαρμόζει ένα χρώμα φόντου πίσω από το κείμενο. Το χρώμα επισήμανσης θα επικαλύψει το χρώμα φόντου, εάν είναι επιλεγμένα και τα δύο.

Έγχρωμο κείμενο με χρώμα επισήμανσης και φόντου

Αυτόματο μέγεθος γραμματοσειράς: Θα βρείτε αυτή τη λειτουργία στο κάτω μέρος του παραθύρου του επεξεργαστή κειμένου. Όταν είναι ενεργοποιημένη, εάν το πλαίσιο κειμένου αλλάξει μέγεθος σε μικρότερο από το αρχικό μέγεθος του κειμένου, το μέγεθος του κειμένου θα προσαρμοστεί αυτόματα ώστε να διασφαλιστεί η ορατότητα εντός του πλαισίου. Αφού ρυθμίσετε το κείμενό σας, κάντε κλικ στο κουμπί OK για να εφαρμόσετε τις αλλαγές στο φωτογραφικό σας προϊόν.

Τοποθέτηση έγχρωμου κειμένου στο φωτογραφικό βιβλίο

Μπορείτε να αλλάξετε τη διαμόρφωση του κειμένου όσες φορές θέλετε, κάνοντας ξανά κλικ στο κουμπί επεξεργασίας κειμένου.

Κείμενο στη ράχη του φωτογραφικού βιβλίου

Όταν δημιουργείτε ένα Photo Book, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο στη ράχη. Γράψτε και προσαρμόστε το κείμενό σας στο εξώφυλλο, στη συνέχεια επιλέξτε το και κάντε κλικ στο κουμπί Τοποθέτηση στα δεξιά. Κάτω από την ενότητα Ευθυγράμμιση θα βρείτε το κουμπί Στη ράχη του βιβλίου. Κάνοντας κλικ σε αυτό, το κείμενό σας θα τοποθετηθεί αυτόματα στη ράχη του εξωφύλλου. Παρακαλούμε να το έχετε υπόψη σας για να διασφαλίσετε τη σωστή εμφάνιση:

  • Χρησιμοποιήστε το κουμπί On book spine (Στη ράχη του βιβλίου ) για να αποφύγετε τη χειροκίνητη τοποθέτηση.
  • Ποτέ μην τοποθετείτε το πλαίσιο κειμένου έξω από τις εσωτερικές γραμμές αναδίπλωσης της ράχης. Σημειώστε, ωστόσο, ότι οι γραμμές αναδίπλωσης της ράχης στην προεπισκόπηση είναι βοηθήματα προσανατολισμού και όχι ακριβείς αναφορές.
  • Στον Επεξεργαστή κειμένου, κεντράρετε το κείμενο έτσι ώστε να βρίσκεται στο κέντρο της ράχης.

Κείμενο στη ράχη φωτογραφικού βιβλίου

 

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: