Λειτουργία προεπισκόπησης

Λειτουργία προεπισκόπησης

Η ανασκόπηση του έργου σας πριν το οριστικοποιήσετε είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε ότι δεν περιέχει λάθη και ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για πολυσέλιδα φωτογραφικά προϊόντα. Θα πρέπει να επανεξετάσετε όλες τις σελίδες πριν προσθέσετε το προϊόν στο καλάθι σας για να βεβαιωθείτε ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλετε.

Για μια ολοκληρωμένη επισκόπηση του έργου σας, σας συνιστούμε να κάνετε κλικ στο κουμπί Προεπισκόπηση στο επάνω μενού για έναν βέλτιστο τελικό έλεγχο. Στη λειτουργία προεπισκόπησης, το φωτογραφικό σας προϊόν παρουσιάζεται σε πλήρη οθόνη χωρίς το δεξί ή το αριστερό μενού. Αυτή η ξεκάθαρη προβολή παρέχει πλήρη κατανόηση των αποτελεσμάτων του φωτογραφικού σας προϊόντος.

Λειτουργία προεπισκόπησης

Για πολυσέλιδα προϊόντα, μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα στις σελίδες κάνοντας κλικ στο βέλος σε κάθε πλευρά του φωτογραφικού προϊόντος ή κάνοντας κλικ στις σελίδες από το μενού στο κάτω μέρος. Όταν είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στον σχεδιαστή, κάντε κλικ στο κουμπί κλεισίματος στην επάνω δεξιά γωνία.