Μετατροπή ενός άρθρου

Μετατροπή ενός άρθρου

Είναι δυνατή η μετατροπή ενός φωτογραφικού προϊόντος σε ένα άλλο, αφού έχει σχεδιαστεί. Αυτό μπορεί να είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό εάν θέλετε να δημιουργήσετε διαφορετικές παραλλαγές του σχεδίου σας ή να δημιουργήσετε το ίδιο προϊόν σε διαφορετικά μεγέθη. Για παράδειγμα, αν δημιουργήσετε μια επαγγελματική γραμμή 30 x 30 και θέλετε να έχετε μια μικρότερη έκδοση 21 x 21 για να την κάνετε δώρο. Ή αν θέλετε να δημιουργήσετε μια έκδοση ημερολογίου με διαφορετικές ειδικές ημερομηνίες.

Από τον διαδικτυακό σχεδιαστή

Στο Online Designer, όταν το έργο σας είναι ανοιχτό, θα βρείτε το κουμπί Article στη δεξιά στήλη. Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί θα εμφανιστούν οι διαθέσιμες παράμετροι που μπορούν να τροποποιηθούν για το άρθρο. Για παράδειγμα, αν σχεδιάζετε ένα βιβλίο φωτογραφιών, θα μπορείτε να αλλάξετε την επιφάνεια του εξωφύλλου, τα ανοίγματα και να προσθέσετε ένα κουτί δώρου.

Μενού άρθρου στον σχεδιαστή

Για να μετατρέψετε το άρθρο σε διαφορετική παραλλαγή, κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή άρθρου στην κάτω δεξιά γωνία. Θα εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα που θα σας ενημερώνει ότι οι αλλαγές δεν μπορούν να αναιρεθούν. Επομένως, συνιστάται να αποθηκεύσετε το έργο πριν προχωρήσετε.

Προϊόντα προς μετατροπή

Λάβετε υπόψη ότι η μετατροπή ενός άρθρου θα επηρεάσει τη θέση και το μέγεθος των φωτογραφιών. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα άρθρο με την ίδια αναλογία διαστάσεων.

Μετατρεπόμενο άρθρο με εμφανές το δεξί μενού του άρθρου

Μόλις επιλέξετε το νέο άρθρο προς μετατροπή, το νέο άρθρο θα ανοίξει στο Online Designer. Φροντίστε να επανεξετάσετε και να ελέγξετε τα πάντα για να βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε το μετατραπέν έργο με διαφορετικό όνομα για να το διακρίνετε από το αρχικό άρθρο. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα έργα σας από το μενού Έργα.

Από το μενού Projects

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε ένα άρθρο από το μενού Έργα. Επιλέγοντας το έργο που θέλετε να μετατρέψετε, θα εμφανιστεί μια στήλη εργαλείων στα δεξιά. Κάτω από τον τίτλο Λειτουργίες θα βρείτε το κουμπί Μετατροπή άρθρου. Για προληπτικούς λόγους, καλό είναι να αντιγράψετε πρώτα το έργο, ώστε να μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στο αρχικό σχέδιο αν χρειαστεί. Θα βρείτε επίσης το κουμπί Διπλότυπο κάτω από την επικεφαλίδα Λειτουργίες.

Έργο επιλεγμένο στο μενού έργων