Προσθήκη στοιχείων

Προσθήκη στοιχείων

Εκτός από τις εικόνες, μπορείτε να συμπεριλάβετε διάφορα στοιχεία στο φωτογραφικό σας προϊόν για να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο σχέδιο, όπως κείμενο, πλαίσια συμπλήρωσης και cliparts.

Προσθήκη κειμένου

Για να προσθέσετε κείμενο, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη κειμένου στο επάνω μενού του online σχεδιαστή. Αυτό θα ανοίξει ένα παράθυρο όπου μπορείτε να εισαγάγετε το κείμενό σας. Όταν τελειώσετε, πατήστε OK.

Παράθυρο εισαγωγής κειμένου εδώ

Το πλαίσιο κειμένου με το κείμενό σας θα εμφανιστεί στο κέντρο του φωτογραφικού προϊόντος. Μπορείτε εύκολα να το μετακινήσετε στη θέση που επιθυμείτε σύροντάς το με το ποντίκι σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε μια διάταξη από την αριστερή στήλη, η οποία παρέχει πρότυπα που περιλαμβάνουν ήδη κείμενο.

Κείμενο με διάταξη

Επιλέγοντας το πλαίσιο κειμένου και κάνοντας κλικ στο κουμπί Επεξεργαστής κειμένου πάνω από αυτό, μπορείτε να ανοίξετε το παράθυρο του επεξεργαστή κειμένου. Αυτό το παράθυρο παρέχει εργαλεία διαμόρφωσης κειμένου και σας επιτρέπει να τροποποιήσετε το κείμενο. Όταν ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση, πατήστε OK/. Το κείμενό σας θα ενημερωθεί όπως έχει διαμορφωθεί στο φωτογραφικό προϊόν.

Παράθυρο επεξεργασίας κειμένου

Προσθήκη πλαισίου συμπλήρωσης

Για να προσθέσετε ένα πλαίσιο γεμίσματος, κάντε κλικ στο κουμπί Add fill (Προσθήκη γεμίσματος ) στο επάνω μενού του σχεδιαστή. Από προεπιλογή θα δημιουργηθεί ένα έγχρωμο ορθογώνιο.

Προσθήκη νέου πλαισίου γεμίσματος

Το μενού διαμόρφωσης του πλαισίου πλήρωσης εμφανίζεται κάνοντας κλικ στο κουμπί Fill box του μενού στα δεξιά, όταν το πλαίσιο πλήρωσης είναι επιλεγμένο. Υπάρχουν διαθέσιμοι διάφοροι τύποι γεμίσματος: χρώμα, διαβάθμιση ή υφή. Κάθε τύπος προσφέρει διαφορετικές επιλογές προσαρμογής.

Κίτρινο πλαίσιο γεμίσματος που καλύπτει το εσωτερικό εξώφυλλο

Για να αλλάξετε το μέγεθος του πλαισίου γεμίσματος, κάντε κλικ στο πλαίσιό του και σύρετε τον κέρσορα στο επιθυμητό μέγεθος και σχήμα. Αυτό σας επιτρέπει, για παράδειγμα, να εφαρμόσετε μια υφή σε μια μόνο σελίδα ενός φωτογραφικού βιβλίου.

Προσθήκη cliparts

Για να προσθέσετε clipart, κάντε κλικ στο κουμπί Clipart στο δεξί μενού. Θα εμφανιστεί μια μεγάλη επιλογή από clipart. Μπορείτε να τα φιλτράρετε ανά κατηγορία ή να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης για να βρείτε clipart για συγκεκριμένα θέματα.

Clipart που προστέθηκαν

Για να προσθέσετε clipart στο φωτογραφικό σας προϊόν, επιλέξτε το και σύρετέ το στο χώρο εργασίας. Εναλλακτικά, κάντε δεξί κλικ στο κλιπ και επιλέξτε Εισαγωγή κλιπ. Θα χρειαστεί να προσαρμόσετε το μέγεθος ανάλογα με τις ανάγκες του σχεδιασμού σας.