Προσθέστε στοιχεία στο προϊόν φωτογραφίας

Προσθήκη στοιχείων

Υπάρχουν διάφορα στοιχεία που μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα φωτογραφικό προϊόν για τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου σχεδίου, όπως εικόνες, κείμενο, πλαίσια συμπλήρωσης και clipart.

Προσθήκη εικόνων

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προσθέσετε εικόνες στο φωτογραφικό προϊόν:

1. Από το μενού στην αριστερή στήλη, επιλέγοντας την εικόνα και σύροντάς την στην περιοχή εργασίας.

Dragging images from left column

2. Σύροντας εικόνες απευθείας από την επισκόπηση των φακέλων σας στον σχεδιαστή. Οι εικόνες που προστίθενται με αυτόν τον τρόπο θα εμφανιστούν στην αριστερή στήλη του σχεδιαστή, μαζί με τις υπόλοιπες εικόνες.

3. Κάνοντας κλικ στο κουμπί Add image (Προσθήκη εικόνας ), θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο εικόνας στο προϊόν φωτογραφιών. Μπορείτε να σύρετε μια εικόνα από την αριστερή στήλη σε αυτό το πλαίσιο εικόνας ή να επιλέξετε το πλαίσιο εικόνας και να κάνετε κλικ στο κουμπί Select photo (Επιλογή φωτογραφίας ) στο πάνω μέρος του πλαισίου. Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί θα ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησής σας και θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μια εικόνα από τη συσκευή σας για να τη συμπεριλάβετε στο προϊόν φωτογραφίας σας. Τα πλαίσια εικόνας χρησιμοποιούνται σε διατάξεις.

Insert image and Replace image options on a layout

Εάν μια εικόνα έχει ήδη τοποθετηθεί στο φωτογραφικό προϊόν και μια άλλη εικόνα σύρεται από την αριστερή στήλη στο φωτογραφικό προϊόν, θα εμφανιστεί η επιλογή Αντικατάσταση εικόνας. Εάν η εικόνα που σύρθηκε πέσει σε αυτή την επιλογή, η εικόνα που έχει ήδη τοποθετηθεί στο φωτογραφικό προϊόν θα αντικατασταθεί από τη νέα εικόνα.

4. Κάνοντας δεξί κλικ σε μια εικόνα στο μενού της αριστερής στήλης εμφανίζεται ένα μενού. Η επιλογή Insert image (Εισαγωγή εικόνας ) θα τοποθετήσει αυτόματα την εικόνα στο φωτογραφικό προϊόν.

Insert image button from left column

Προσθήκη κειμένου

Το κείμενο μπορεί να προστεθεί στο φωτογραφικό προϊόν κάνοντας κλικ στο κουμπί Προσθήκη κειμένου στο επάνω μενού του Σχεδιαστή.

New Text Box added

Όταν κάνετε κλικ, θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο κειμένου στη μέση του φωτογραφικού προϊόντος για να το διαμορφώσετε. Υπάρχουν δύο τρόποι για να γράψετε το κείμενο σε αυτό το πλαίσιο:

1. Επιλέγοντας το πλαίσιο κειμένου και κάνοντας κλικ στο κουμπί επεξεργασίας κειμένου που βρίσκεται πάνω από αυτό. Αυτό θα ανοίξει ένα παράθυρο επεξεργασίας κειμένου όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε το κείμενο που θέλετε να προσθέσετε. Αυτό το παράθυρο του επεξεργαστή κειμένου περιέχει επίσης όλα τα εργαλεία διαμόρφωσης κειμένου. Μπορείτε να τροποποιήσετε το κείμενο απευθείας από εδώ. Για να προσθέσετε το κείμενο που γράψατε στον επεξεργαστή κειμένου στο φωτογραφικό σας προϊόν, πατήστε το κουμπί OK σε αυτόν τον επεξεργαστή.

Text Editor window

2. Από τον Σχεδιαστή, κάνοντας διπλό κλικ με το ποντίκι στο πλαίσιο κειμένου, θα ενεργοποιηθεί το πληκτρολόγιο για να προσθέσετε το κείμενο. Τα εργαλεία διαμόρφωσης κειμένου είναι επίσης διαθέσιμα στη δεξιά στήλη επιλέγοντας το κείμενο και κάνοντας κλικ στο κουμπί Πλαίσιο κειμένου. Η γραμματοσειρά, το μέγεθος, η στοίχιση και το χρώμα του κειμένου, μεταξύ άλλων επιλογών, μπορούν να προσαρμοστούν εδώ.

Προσθήκη πλαισίου συμπλήρωσης

Τα πλαίσια συμπλήρωσης μπορούν να προστεθούν στο φωτογραφικό προϊόν κάνοντας κλικ στο κουμπί Add fill (Προσθήκη γεμίσματος ) στο επάνω μενού του σχεδιαστή. Από προεπιλογή δημιουργείται ένα έγχρωμο ορθογώνιο.

New Fill Box added

Για να αλλάξετε το μέγεθος του πλαισίου γεμίσματος, κάντε κλικ στο πλαίσιό του και, κρατώντας πατημένο το κουμπί του ποντικιού, μετακινήστε τον κέρσορα στο επιθυμητό μέγεθος και σχήμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε, για παράδειγμα, να εφαρμόσετε μια υφή σε μια μόνο σελίδα ενός Photo Book.

Το μενού διαμόρφωσης του πλαισίου γεμίσματος εμφανίζεται κάνοντας κλικ στο κουμπί Edit fill (Επεξεργασία γεμίσματος ) που εμφανίζεται στο επάνω μέρος όταν είναι επιλεγμένο, ή στο κουμπί Fill box (Γεμίστε το πλαίσιο ) του μενού στα δεξιά.
Υπάρχουν διάφοροι τύποι γεμίσματος που είναι διαθέσιμοι στο επάνω δεξί μενού: Χρώμα, διαβάθμιση ή υφή. Κάθε τύπος έχει διαφορετικές επιλογές προσαρμογής.

Προσθήκη κλιπς

Τα cliparts μπορούν να προστεθούν στο φωτογραφικό προϊόν κάνοντας κλικ στο κουμπί Cliparts του δεξιού μενού. Εμφανίζεται μια μεγάλη ποικιλία από clipart. Αυτά μπορούν να φιλτραριστούν ανά κατηγορία ή με μια λέξη-κλειδί που εισάγεται στο πλαίσιο αναζήτησης για να βρείτε γρήγορα cliparts για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Clipart added

Για να προσθέσετε τα clipart στο φωτογραφικό προϊόν, επιλέξτε το clipart από αυτό το μενού κρατώντας πατημένο το κουμπί του ποντικιού και σύροντάς το στο φωτογραφικό προϊόν. Ένας άλλος τρόπος για να προσθέσετε το κλιπ είναι να κάνετε δεξί κλικ πάνω του και να επιλέξετε Εισαγωγή κλιπ.
Το προστιθέμενο κλιπ θα εμφανιστεί στο φωτογραφικό προϊόν σε προεπιλεγμένο μέγεθος. Θα χρειαστεί να προσαρμόσετε το μέγεθος ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες του σχεδιασμού σας.

 

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: