Προσθήκη έργου σε γκαλερί

Προσθήκη έργου σε γκαλερί

Εκτός από τις εικόνες, μπορείτε επίσης να προσθέσετε έργα στη γκαλερί σας. Στον πίνακα Έργα, επιλέξτε το έργο που θέλετε να προσθέσετε σε μια γκαλερί. Αυτό το έργο πρέπει να είναι ήδη κοινόχρηστο. Εάν δεν είναι, θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις κοινής χρήσης και να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση. Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε την παραγγελία του.
Μόλις το έργο κοινοποιηθεί, η επιλογή Προσθήκη σε γκαλερί θα εμφανιστεί στο αναπτυσσόμενο μενού του έργου. Θα βρείτε επίσης αυτή την επιλογή στο δεξί μενού όταν το έργο είναι επιλεγμένο.

Project options displayed

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη γκαλερί στην οποία θέλετε να το συμπεριλάβετε.

Gallery selection

Εάν μεταβείτε στον πίνακα Γκαλερί και ανοίξετε τη γκαλερί στην οποία προσθέσατε το έργο σας, θα δείτε ότι το έργο σας έχει προστεθεί.

Gallery containing a project

Και αν ανοίξετε τον κοινόχρηστο σύνδεσμο της γκαλερί, θα δείτε ότι το έργο είναι διαθέσιμο και έχει προστεθεί στη γκαλερί.

Gallery view with a project

Αν θέλετε να το αφαιρέσετε από τη γκαλερί, πρέπει να μεταβείτε στον πίνακα Γκαλερί και να ανοίξετε τη γκαλερί στην οποία έχει προστεθεί το έργο.
Εδώ θα πρέπει να επιλέξετε το έργο και να κάνετε κλικ στο σταυρό στο μενού στα δεξιά όπου ορίζεται η γκαλερί στην οποία έχει προστεθεί. Ή μπορείτε να κατεβάσετε το μενού του έργου και να επιλέξετε την επιλογή Remove project from gallery (Κατάργηση έργου από γκαλερί).

Remove project button

 

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: