Πρότυπα email

Πρότυπα email

Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε πρότυπα email για να βελτιστοποιήσετε την επικοινωνία σας με τις επαφές σας, εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας την επαναλαμβανόμενη πληκτρολόγηση.

Για να δημιουργήσετε ένα νέο πρότυπο email, απλά κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε το νέο σας πρότυπο email:
Τίτλος: Εισάγετε έναν τίτλο για το πρότυπο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Αυτός ο τίτλος θα είναι ορατός μόνο σε εσάς και δεν θα τον βλέπουν οι επαφές σας.
Κείμενο: Εισάγετε εδώ το περιεχόμενο του προτύπου email σας.
Αφού συμπληρώσετε τα πεδία, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση. Το πρότυπο που δημιουργήσατε θα εμφανιστεί τώρα στο μενού Πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσα πρότυπα χρειάζεστε. Για να κάνετε αλλαγές σε ένα πρότυπο, απλά κάντε κλικ σε αυτό και κάντε τις απαραίτητες αλλαγές. Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αφού πραγματοποιήσετε τις αλλαγές σας.

Παράθυρο προτύπων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Χρήση προτύπων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όταν μοιράζεστε μια γκαλερί ή ένα έργο με τις επαφές σας. Στην ενότητα Ρυθμίσεις κοινής χρήσης, αφού επιλέξετε την επιλογή Κοινή χρήση με τις επαφές και επιλέξετε τις επαφές με τις οποίες θέλετε να κάνετε κοινή χρήση, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα σας επιτρέψει να επιλέξετε το πρότυπό σας.

Επιλογή προτύπου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εδώ θα βρείτε ένα πλαίσιο με την ένδειξη Πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κάνοντας κλικ σε αυτό, θα εμφανιστεί μια λίστα με τα διαθέσιμα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Μόλις επιλέξετε ένα πρότυπο, το περιεχόμενό του θα γεμίσει αυτόματα το πλαίσιο Μήνυμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να το επεξεργαστείτε όπως απαιτείται. Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποστολή μηνύματος για να στείλετε το μήνυμα στις επιλεγμένες επαφές.

 

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: