Ροή εργασίας: Οδηγός βημάτων

Οδηγός βήμα προς βήμα

Για να δημιουργήσετε γκαλερί QR, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Κατεβάστε τους κωδικούς QR

Αρχικά, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη για να λάβετε όλες τις κάρτες QR που θα χρειαστείτε για τη φωτογράφιση. Αυτή η ενέργεια θα κατεβάσει ένα αρχείο PDF που περιέχει όλες τις προκαθορισμένες κάρτες QR. Σας συνιστούμε να εκτυπώσετε αυτό το αρχείο και να το έχετε μαζί σας στη φωτογράφιση. Θα χρειαστεί να δώσετε σε κάθε συμμετέχοντα μια κάρτα QR, είτε εκτυπωμένη είτε ψηφιακή, ώστε να μπορούν αργότερα να έχουν πρόσβαση στη γκαλερί τους σαρώνοντας τον κωδικό QR ή ακολουθώντας τον παρεχόμενο σύνδεσμο. Αυτές οι κάρτες περιλαμβάνουν επίσης ένα έντυπο συγκατάθεσης που πρέπει να υπογράψει κάθε συμμετέχων, δίνοντας την άδειά του για τη φωτογράφιση.

2. Φωτογράφηση

Κατά την έναρξη της φωτογράφισης, βεβαιωθείτε ότι φωτογραφίζετε πρώτα κάθε κωδικό QR και στη συνέχεια φωτογραφίες του ατόμου στο οποίο αντιστοιχεί.

3. Ανεβάστε το

Μόλις τραβήξετε τις φωτογραφίες, ανεβάστε τις στη γκαλερί. Μπορείτε είτε να κάνετε απευθείας κλικ στο κουμπί Ανέβασμα εικόνων είτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Προσθήκη εικόνων, Προσθήκη εικόνων. Επιλέξτε πού αποθηκεύσατε τις φωτογραφίες και μην ξεχάσετε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες των κωδικών QR μαζί με τις υπόλοιπες εικόνες.

Γκαλερί QR με ανεβασμένες εικόνες

4. Ταξινόμηση

Μόλις ανεβάσετε, θα παρατηρήσετε ότι οι φωτογραφίες με κωδικό QR ανιχνεύονται αυτόματα και εμφανίζεται το κουμπί Έναρξη αυτόματης ταξινόμησης. Κάνοντας κλικ σε αυτό, οι φωτογραφίες θα ταξινομηθούν αυτόματα σε γκαλερί για κάθε κωδικό QR που δημιουργείται, περιλαμβάνοντας μέσα σε κάθε γκαλερί όλες τις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί μετά τη φωτογραφία QR. Σημειώστε ότι η φωτογραφία QR δεν θα εμφανίζεται στη δημοσιευμένη γκαλερί.

Γκαλερί QR με ταξινομημένες φωτογραφίες

Εκχώρηση κωδικού QR με μη αυτόματο τρόπο: Εάν ο κωδικός QR δεν εντοπιστεί αυτόματα στην εικόνα, μπορείτε επίσης να τον αναθέσετε χειροκίνητα. Όταν επιλέγετε μια εικόνα, το κουμπί Ανάθεση κωδικού QR στην εικόνα γίνεται διαθέσιμο στο δεξί μενού. Όταν κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, θα ανοίξει ένα παράθυρο στο οποίο μπορείτε να εισαγάγετε τον κωδικό QR που θα εκχωρηθεί στην εικόνα. Όταν τον εισαγάγετε, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ. Ο αντίστοιχος κωδικός QR θα εκχωρηθεί τώρα στην επιλεγμένη εικόνα.

5. Προσαρμογή της γκαλερί

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάθε γκαλερί κάνοντας κλικ στο κουμπί Επεξεργασία στα δεξιά κάθε γκαλερί. Μόλις μπείτε σε μια γκαλερί, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες εικόνες, να διαγράψετε εικόνες και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις και τις λειτουργίες ανεξάρτητα από άλλες γκαλερί. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε τον τίτλο της γκαλερί ή να επιλέξετε έναν εναλλακτικό τρόπο προβολής και εμφάνισης για τη συγκεκριμένη γκαλερί.

Μέσα σε μία γκαλερί QR

Μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε φωτογραφίες μεταξύ διαφορετικών γκαλερί, αν χρειαστεί. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε πρώτα τη φωτογραφία που θέλετε να μετακινήσετε. Μόλις επιλέξετε, στη δεξιά στήλη θα εμφανιστούν επιλογές και πληροφορίες σχετικά με τη φωτογραφία. Κάντε κλικ στο κουμπί Μετακίνηση σε και επιλέξτε τη γκαλερί στην οποία θέλετε να μετακινήσετε τη φωτογραφία.

Επιλεγμένη φωτογραφία

6. Δημοσίευση και πώληση

Από προεπιλογή, οι γκαλερί δημοσιεύονται αυτόματα με βάση την ημερομηνία έναρξης που ορίστηκε κατά τη δημιουργία τους. Αν θέλετε να παρακάμψετε αυτή την ημερομηνία, κάντε κλικ στο κουμπί Δημοσίευση και έναρξη πώλησης που βρίσκεται στη στήλη Επεξεργασία γκαλερί. Μόλις κάνετε κλικ, οι γκαλερί θα δημοσιευτούν και θα σταλούν ειδοποιήσεις σε όλους τους εγγεγραμμένους πελάτες. Οι γκαλερί μπορούν στη συνέχεια να προσπελαστούν είτε σαρώνοντας τον κωδικό QR είτε κάνοντας κλικ στον παρεχόμενο σύνδεσμο. Οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες για αγορά σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που έχετε ορίσει.

Γκαλερί QR προς πώληση

Οι γκαλερί θα σταματήσουν αυτόματα να δημοσιεύονται την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης. Ωστόσο, αν θέλετε να τις ακυρώσετε χειροκίνητα, κάντε κλικ στο κουμπί Διακοπή δημοσίευσης.