Ρυθμίσεις E-mail

Ρυθμίσεις E-mail

Είναι δυνατή η προσαρμογή της γραμμής θέματος και των πληροφοριών που περιέχονται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται μέσω της πύλης Photo για πιο εξατομικευμένη επικοινωνία. Αυτές οι ρυθμίσεις βρίσκονται στον πίνακα πωλήσεων.

Ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Βασικές ρυθμίσεις

Μπορείτε να ρυθμίσετε τα βασικά στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως εξής:

Όνομα του αποστολέα: Καθορίστε το όνομα που θέλετε να βλέπουν οι παραλήπτες.
Απάντηση μέσω e-mail στο: Καθορίστε το email στο οποίο θα αποσταλεί η απάντηση.
Υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Καθορίστε την υπογραφή που θα εμφανίζεται σε όλα τα email σας.

Το λογότυπό σας για e-mails

Μπορείτε να εξατομικεύσετε τα email σας προσθέτοντας το λογότυπό σας. Το λογότυπο πρέπει να μεταφορτωθεί ως αρχείο JPEG. Λάβετε υπόψη ότι το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος είναι 75 pixels. Εάν η ανεβασμένη εικόνα υπερβαίνει αυτό το ύψος, θα μικρύνει αυτόματα. Μπορείτε να κατεβάσετε ένα δείγμα αρχείου κάνοντας κλικ στο κουμπί Λήψη αρχείων δείγματος.

Για να ανεβάσετε το λογότυπό σας, κάντε κλικ στο κουμπί Ανέβασμα εικόνας. Μετά τη μεταφόρτωση, θα εμφανιστεί ένα κουμπί Επεξεργασία εικόνας, το οποίο θα σας επιτρέψει να κάνετε προσαρμογές στην εικόνα σας, εάν είναι απαραίτητο.

Αφού προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, θυμηθείτε να κάνετε κλικ στο Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας. Συνιστούμε να στείλετε ένα δοκιμαστικό email κάνοντας κλικ στο κουμπί Αποστολή δοκιμαστικού e-mail. Αυτό σας επιτρέπει να λάβετε ένα δοκιμαστικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενά σας και να βεβαιωθείτε ότι όλα φαίνονται όπως αναμένεται.