Ρυθμίσεις προφίλ και σελίδας

Ρυθμίσεις προφίλ και σελίδας

Είτε πρόκειται για ένα χαρτοφυλάκιο είτε για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να προσαρμόσετε τη σελίδα του προφίλ σας στις ανάγκες σας.

Πώς να δημιουργήσετε τη σελίδα προφίλ σας

Στο μενού Λογαριασμός θα βρείτε την ενότητα Ρυθμίσεις προφίλ και σελίδας. Εδώ θα βρείτε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε τη σελίδα προφίλ σας.

Μενού ρυθμίσεων προφίλ και σελίδας

Αρχικά, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Ενεργοποίηση του δημόσιου προφίλ σας για να ξεκινήσετε τη δημιουργία της σελίδας προφίλ σας. Μόλις ενεργοποιηθεί, θα πρέπει να δώσετε στη σελίδα σας ένα όνομα προφίλ. Μόλις προσθέσετε ένα, κάντε κλικ στο κουμπί αποθήκευση αλλαγών. Θα δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος.

Όνομα προφίλ και σύνδεσμος σελίδας προφίλ

Η σελίδα σας έχει ήδη δημιουργηθεί, αν και είναι ακόμη κενή. Όταν κάνετε κλικ σε αυτήν, θα δείτε ότι θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με την κενή ιστοσελίδα σας. Πρέπει να προσθέσετε τις πληροφορίες που θέλετε να εμφανίζονται στη σελίδα του προφίλ σας. Σημειώστε ότι αυτός ο σύνδεσμος δεν θα λειτουργήσει εάν η επιλογή Ενεργοποίηση του δημόσιου προφίλ σας είναι απενεργοποιημένη.

Κενή σελίδα προφίλ

Προσαρμογή πληροφοριών και εμφάνισης

Μπορείτε να εξατομικεύσετε τη σελίδα σας ανεβάζοντας το λογότυπό σας. Απλώς κάντε κλικ στην επιλογή Ανέβασμα εικόνας στην ενότητα Λογότυπο και εταιρικός σχεδιασμός και επιλέξτε το λογότυπό σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές που παρέχονται. Το λογότυπό σας θα εμφανιστεί στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας σας.

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε μια εικόνα για την κεφαλίδα του ιστότοπού σας. Αυτή θα εμφανιστεί στην κορυφή της σελίδας σας. Θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Ανέβασμα εικόνας στην ενότητα Εικόνα κεφαλίδας και να επιλέξετε την εικόνα. Αφού το ανεβάσετε, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία εικόνας για να επιλέξετε την επιλογή της εικόνας που θα εμφανιστεί.

Ανέβασμα λογότυπου και εικόνας κεφαλίδας

Μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις εικόνες ανά πάσα στιγμή ανεβάζοντας μια άλλη για να τις αντικαταστήσετε ή κάνοντας κλικ στο Διαγραφή για να τις αφαιρέσετε. Εκτός από τις εικόνες, μπορείτε να προσθέσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες και τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Πληροφορίες που πρέπει να συμπληρώσετε για τη σελίδα προφίλ

Κάτω από την ενότητα Σχετικά με εσάς, θα βρείτε διάφορες επιλογές για να συμπληρώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες. Για να προσθέσετε έναν τίτλο στη σελίδα προφίλ σας, ο οποίος θα εμφανίζεται κάτω από την εικόνα avatar σας. Ένα όνομα καλλιτέχνη, το οποίο θα χρησιμοποιείται ως αναφορά του συγγραφέα και θα είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο του ιστότοπου. Μια περιγραφή που θα εμφανίζεται κάτω από τον τίτλο του ιστότοπου.

Στην ενότητα Κοινωνικά μέσα θα βρείτε μια ποικιλία επιλογών για να συμπεριλάβετε τα κοινωνικά σας δίκτυα στον ιστότοπό σας. Οι σύνδεσμοι προς τα κοινωνικά σας δίκτυα θα είναι ορατοί στο κάτω μέρος της σελίδας σας με το λογότυπο της αντίστοιχης πλατφόρμας. Αν έχετε έναν επιπλέον ιστότοπο που θα θέλατε να προσθέσετε στη σελίδα του προφίλ σας, μπορείτε επίσης να τον συμπεριλάβετε.

Τέλος, έχετε διάφορες επιλογές για να προσαρμόσετε τον τρόπο προβολής του ιστότοπού σας. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο τρόπο εμφάνισης για κινητές συσκευές. Και μπορείτε να επιλέξετε μια σκούρα ή ανοιχτή εμφάνιση.

Επιλογές εμφάνισης και τρόπου εμφάνισης

Θυμηθείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών κάθε φορά που εισάγετε νέο περιεχόμενο. Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση της σελίδας σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο προς τη σελίδα του προφίλ σας.

Προσαρμοσμένη σελίδα προφίλ αλλά χωρίς γκαλερί

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε το προφίλ σας στο Saal WallArt, την ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου μπορείτε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας, να συνδεθείτε με πιθανούς αγοραστές και να κερδίσετε χρήματα από τη φωτογραφία σας. Εάν δημοσιεύετε φωτογραφίες στο WallArt, μπορείτε να δημιουργήσετε μια γκαλερί στη σελίδα του προφίλ σας με τις εικόνες που έχετε ανεβάσει εκεί. Μάθετε περισσότερα για το WallArt εδώ.

Δημοσιεύστε γκαλερί στη σελίδα του προφίλ σας

Για να προσθέσετε γκαλερί στη σελίδα του προφίλ σας, μεταβείτε στο μενού Γκαλερί και ανοίξτε τις ρυθμίσεις κοινής χρήσης για τη γκαλερί που θέλετε να προσθέσετε στη σελίδα του προφίλ σας.

Από προεπιλογή, η επιλογή Δημοσίευση στη σελίδα προφίλ είναι απενεργοποιημένη, απλά ενεργοποιήστε την και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να εμφανίσετε τη γκαλερί σας στη σελίδα προφίλ σας. Μπορείτε να δημοσιεύσετε όσες γκαλερί θέλετε και να τις αποδημοσιεύσετε όποτε θέλετε, απενεργοποιώντας αυτή την επιλογή.

Η επιλογή Δημοσίευση στη σελίδα προφίλ είναι ενεργοποιημένη στην επιλογή Κοινή χρήση γκαλερί

Παρακαλούμε, σημειώστε ότι όλες οι ρυθμίσεις για κάθε γκαλερί κληρονομούν τις ρυθμίσεις που έχουν ήδη γίνει στο μενού Γκαλερί. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι αν σε μια γκαλερί έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή Να επιτρέπεται η παραγγελία με συγκεκριμένο τιμοκατάλογο στις αντίστοιχες ρυθμίσεις πωλήσεων, τότε οι εικόνες από αυτή τη γκαλερί θα είναι διαθέσιμες για αγορά από τη σελίδα του προφίλ σας μόλις ένας χρήστης εισέλθει στη συγκεκριμένη γκαλερί. Αυτό ισχύει για όλες τις επιλογές στις ρυθμίσεις γκαλερί, κοινής χρήσης και πωλήσεων κάθε γκαλερί. Θα πρέπει να το γνωρίζετε αυτό και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της γκαλερί, εάν είναι απαραίτητο.

Σελίδα προφίλ με γκαλερί