Ρυθμίσεις προφίλ και σελίδας

Ρυθμίσεις προφίλ και σελίδας

Είτε πρόκειται για ένα χαρτοφυλάκιο είτε για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να προσαρμόσετε τη σελίδα του προφίλ σας στις ανάγκες σας.

Πώς να δημιουργήσετε τη σελίδα προφίλ σας

Στο μενού Λογαριασμός θα βρείτε την ενότητα Ρυθμίσεις προφίλ και σελίδας. Εδώ θα βρείτε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε τη σελίδα προφίλ σας.

Profile and page settings menu

Αρχικά, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Ενεργοποίηση του δημόσιου προφίλ σας για να ξεκινήσετε τη δημιουργία της σελίδας προφίλ σας. Μόλις ενεργοποιηθεί, θα πρέπει να δώσετε στη σελίδα σας ένα όνομα προφίλ. Μόλις προσθέσετε ένα, θα δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος.

Profile name and profile page link

Η σελίδα σας έχει ήδη δημιουργηθεί, αν και είναι ακόμα κενή. Όταν κάνετε κλικ σε αυτόν, θα δείτε ότι θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με την κενή ιστοσελίδα σας. Πρέπει να προσθέσετε τις πληροφορίες που θέλετε να εμφανίζονται στη σελίδα του προφίλ σας. Σημειώστε ότι αυτός ο σύνδεσμος δεν θα λειτουργήσει εάν η επιλογή Ενεργοποίηση του δημόσιου προφίλ σας είναι απενεργοποιημένη.

Profile page blank

Προσαρμογή πληροφοριών και εμφάνισης

Μπορείτε να εξατομικεύσετε τη σελίδα σας ανεβάζοντας το λογότυπό σας. Απλώς κάντε κλικ στην επιλογή Ανέβασμα εικόνας στην ενότητα Λογότυπο και εταιρικός σχεδιασμός και επιλέξτε το λογότυπό σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές που παρέχονται. Το λογότυπό σας θα εμφανιστεί στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας σας.

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε μια εικόνα για την κεφαλίδα του ιστότοπού σας. Αυτή θα εμφανιστεί στην κορυφή της σελίδας σας. Θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Ανέβασμα εικόνας στην ενότητα Εικόνα κεφαλίδας και να επιλέξετε την εικόνα. Αφού το ανεβάσετε, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία εικόνας για να επιλέξετε την επιλογή της εικόνας που θα εμφανιστεί.

Logo and header image uploaded

Μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις εικόνες ανά πάσα στιγμή ανεβάζοντας μια άλλη για να τις αντικαταστήσετε ή κάνοντας κλικ στο Διαγραφή για να τις αφαιρέσετε. Εκτός από τις εικόνες, μπορείτε να προσθέσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες και τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

Information to fill in for profile page

Κάτω από την ενότητα Σχετικά με εσάς, θα βρείτε διάφορες επιλογές για να συμπληρώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες. Για να προσθέσετε έναν τίτλο στη σελίδα του προφίλ σας, ο οποίος θα εμφανίζεται κάτω από την εικόνα avatar σας. Ένα όνομα καλλιτέχνη, το οποίο θα χρησιμοποιείται ως αναφορά του συγγραφέα και θα είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο του ιστότοπου. Μια περιγραφή που θα εμφανίζεται κάτω από τον τίτλο του ιστότοπου.

Στην ενότητα Κοινωνικά μέσα θα βρείτε μια ποικιλία επιλογών για να συμπεριλάβετε τα κοινωνικά σας δίκτυα στον ιστότοπό σας. Οι σύνδεσμοι προς τα κοινωνικά σας δίκτυα θα είναι ορατοί στο κάτω μέρος της σελίδας σας με το λογότυπο της αντίστοιχης πλατφόρμας. Αν έχετε έναν επιπλέον ιστότοπο που θα θέλατε να προσθέσετε στη σελίδα του προφίλ σας, μπορείτε επίσης να τον συμπεριλάβετε.

Τέλος, έχετε διάφορες επιλογές για να προσαρμόσετε τον τρόπο προβολής του ιστότοπού σας. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο τρόπο εμφάνισης για κινητές συσκευές. Και μπορείτε να επιλέξετε μια σκούρα ή ανοιχτή εμφάνιση.

Appearance and display mode options

Θυμηθείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών κάθε φορά που εισάγετε νέο περιεχόμενο. Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση της σελίδας σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο προς τη σελίδα του προφίλ σας.

Profile page customised but no galleries

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε το προφίλ σας στο Saal WallArt, την ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου μπορείτε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας, να συνδεθείτε με πιθανούς αγοραστές και να κερδίσετε χρήματα από τις φωτογραφίες σας. Εάν δημοσιεύετε φωτογραφίες στο WallArt, μπορείτε να δημιουργήσετε μια γκαλερί στη σελίδα του προφίλ σας με τις εικόνες που έχετε ανεβάσει εκεί. Μάθετε περισσότερα για το WallArt εδώ.

Δημοσιεύστε γκαλερί στη σελίδα του προφίλ σας

Για να προσθέσετε γκαλερί στη σελίδα του προφίλ σας, μεταβείτε στο μενού Γκαλερί και ανοίξτε τις ρυθμίσεις κοινής χρήσης για τη γκαλερί που θέλετε να προσθέσετε στη σελίδα του προφίλ σας.

Από προεπιλογή, η επιλογή Δημοσίευση στη σελίδα προφίλ είναι απενεργοποιημένη, απλά ενεργοποιήστε την και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να εμφανίσετε τη γκαλερί σας στη σελίδα προφίλ σας. Μπορείτε να δημοσιεύσετε όσες γκαλερί θέλετε και να τις αποδημοσιεύσετε όποτε θέλετε, απενεργοποιώντας αυτή την επιλογή.

Publish on profile page option activated in Share galleries

Παρακαλούμε, σημειώστε ότι όλες οι ρυθμίσεις για κάθε γκαλερί κληρονομούν τις ρυθμίσεις που έχουν ήδη γίνει στο μενού Γκαλερί. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι αν σε μια γκαλερί έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή " Να επιτρέπεται η παραγγελία " με συγκεκριμένο τιμοκατάλογο στις αντίστοιχες ρυθμίσεις πωλήσεων, τότε οι εικόνες από τη συγκεκριμένη γκαλερί θα είναι διαθέσιμες για αγορά από τη σελίδα του προφίλ σας μόλις ένας χρήστης εισέλθει στη συγκεκριμένη γκαλερί. Αυτό ισχύει για όλες τις επιλογές στις ρυθμίσεις γκαλερί, κοινής χρήσης και πωλήσεων κάθε γκαλερί. Θα πρέπει να το γνωρίζετε αυτό και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της γκαλερί, εάν είναι απαραίτητο.

Profile page with galleries