Λίστα επιθυμιών

Λίστα επιθυμιών

Όταν οι πελάτες σας επισκέπτονται μια γκαλερί, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες για να τις προσθέσουν στη λίστα επιθυμιών τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους συλλογή και να αγοράζουν όποτε θέλουν.

Gallery sample

Για να προσθέσετε φωτογραφίες στη λίστα επιθυμιών, κάντε κλικ στην καρδιά που εμφανίζεται σε κάθε Φωτογραφία όταν μετακινείτε το ποντίκι σας πάνω της. Κάνοντας κλικ στην ίδια καρδιά θα αφαιρέσετε τη φωτογραφία από τη λίστα επιθυμιών. Η λίστα επιθυμιών βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της γκαλερί και συνοδεύεται από έναν αριθμό που δείχνει τον αριθμό των φωτογραφιών που έχουν προστεθεί. Όταν ο πελάτης σας κάνει κλικ σε αυτή την καρδιά, θα δει όλες τις φωτογραφίες που έχουν προστεθεί στη λίστα επιθυμιών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν επιλεγεί στις υπο-γαλερί.

Wish list sample

Από εδώ, ο πελάτης σας μπορεί να αγοράσει εικόνες και να αφαιρέσει εικόνες που δεν επιθυμεί από τη λίστα επιθυμιών. Επιπλέον, οι εικόνες που προσθέτουν οι χρήστες στη λίστα επιθυμιών τους επισημαίνονται με μια καρδιά στη Γκαλερί, η οποία είναι ορατή σε εσάς.

Wish list icon notification

Όταν επιλέγονται πολλές φωτογραφίες μέσα σε μια γκαλερί, η επιλογή Λήψη αρχείου CSV είναι διαθέσιμη στο δεξί μενού. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε τις φωτογραφίες που έχουν προστεθεί στη λίστα επιθυμιών του χρήστη και να κατεβάσετε το αρχείο CSV για να τις βρείτε γρήγορα στο εξωτερικό λογισμικό που χρησιμοποιείτε, όπως το Lightroom.

Κουμπί ανατροφοδότησης

Η λίστα επιθυμιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο ανατροφοδότησης. Στις ρυθμίσεις της Γκαλερί υπάρχει μια επιλογή που ονομάζεται Εμφάνιση κουμπιού ανατροφοδότησης.

Show feedback button in gallery settings

Εάν ενεργοποιηθεί, οι χρήστες θα βρουν ένα κουμπί Αποστολή επιλογής στη λίστα επιθυμιών τους.

Send selection button in wish list

Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί θα εμφανιστεί ένα παράθυρο στο οποίο ο χρήστης θα κληθεί να εισάγει τα προσωπικά του στοιχεία μαζί με ένα μήνυμα. Αφού τα συμπληρώσετε και αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Αποστολή, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το μήνυμα του πελάτη σας.

Send selection window

Οι επιλεγμένες φωτογραφίες του πελάτη σας θα σας εμφανιστούν στην αντίστοιχη γκαλερί, σημειωμένες με ένα εικονίδιο καρδιάς.

Heart icon on gallery