Ρυθμίσεις πωλήσεων και λογαριασμών

Ρυθμίσεις πωλήσεων και λογαριασμών

Η Saal Digital αναλαμβάνει ολόκληρη τη διαδικασία πωλήσεων εντελώς δωρεάν, αφήνοντάς σας ελεύθερους να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας. Ωστόσο, σε αυτό το μενού θα βρείτε διάφορες επιλογές που σχετίζονται με τη διαδικασία πωλήσεων και τιμολόγησης για μεγαλύτερη προσαρμογή και έλεγχο της επιχείρησής σας και της μάρκας σας.

Sales and bill settings panel

Ρυθμίσεις χρέωσης

Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπό σας για να εμφανίζεται στην επάνω γωνία του τιμολογίου. Με αυτόν τον τρόπο το εμπορικό σήμα σας θα είναι παρόν και ορατό στους πελάτες σας κατά τη διαδικασία πληρωμής.

Upload image button

Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Ανέβασμα εικόνας και ανεβάστε το λογότυπό σας χρησιμοποιώντας τις παραμέτρους που έχουν καθοριστεί. Μόλις φορτωθεί, η εικόνα σας θα είναι διαθέσιμη εδώ.

Logo in bill settings

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το λογότυπο κάνοντας κλικ στο κουμπί Ανέβασμα εικόνας ή να το αφαιρέσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί Διαγραφή. Αν κάνετε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία εικόνας, θα μπορείτε να ορίσετε τη συγκεκριμένη περικοπή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να κάνετε κάποιες προσαρμογές αν χρειαστεί.

Logo editor

Χειροκίνητη απελευθέρωση παραγγελιών

Αν θέλετε να έχετε πλήρη έλεγχο των παραγγελιών σας, εγκρίνοντας χειροκίνητα κάθε μία πριν περάσει στην παραγωγή, μπορείτε να το κάνετε ενεργοποιώντας αυτή την επιλογή.

Manual release orders option

Όλες οι παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί από τους πελάτες σας θα εμφανιστούν στον πίνακα διαχείρισης παραγγελιών, περιμένοντας να τις εγκρίνετε χειροκίνητα. Θα λαμβάνετε επίσης ειδοποίηση μέσω email για κάθε παραγγελία που τοποθετείται.

Order management panel with order waiting

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποδεσμεύσετε την παραγγελία για την παραγωγή για να την ολοκληρώσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία, εάν απαιτείται.

Order waiting for approval

Συλλογή στο κατάστημα

Αν θέλετε οι παραγγελίες να αποστέλλονται σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση και όχι στον προορισμό που έχει επιλέξει ο πελάτης σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο εάν έχετε φυσικό κατάστημα ή θέλετε να παραδώσετε τις παραγγελίες στους πελάτες σας αυτοπροσώπως.

In store collection option

Μόλις ενεργοποιηθεί, απλά συμπληρώστε τη διεύθυνση και όλες οι παραγγελίες από τις γκαλερί και τα έργα σας θα αποστέλλονται σε αυτή τη διεύθυνση.

Λειτουργία κοινής χρήσης - Ουδέτερος σύνδεσμος κοινής χρήσης

Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να στέλνετε κοινόχρηστους συνδέσμους στους πελάτες σας με εντελώς ουδέτερο τρόπο, χωρίς καμία αναφορά στη Saal Digital. Η επιλογή Saal Digital είναι προεπιλεγμένη από προεπιλογή. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι κοινόχρηστοι σύνδεσμοι προς τις γκαλερί και τα έργα σας θα βρίσκονται κάτω από τον τομέα saal-digital.net.
Εάν επιλέξετε την επιλογή Photo Portal, οι κοινόχρηστοι σύνδεσμοι σας θα βρίσκονται κάτω από τον τομέα photo-portal.shop. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες σας δεν θα βλέπουν καμία αναφορά στη Saal Digital όταν επισκέπτονται το περιεχόμενό σας.

Sharing function

Η λειτουργία αυτή επηρεάζει όλο το περιεχόμενό σας, τόσο τις γκαλερί όσο και τα έργα, καθώς και τη σελίδα του προφίλ σας.

Gallery with neutral link