Σχόλια

Μπορείτε να ρυθμίσετε και να επιτρέψετε σχόλια στις γκαλερί σας, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε σχόλια από τους πελάτες σας απευθείας για τις φωτογραφίες σας. Για να ενεργοποιήσετε τα σχόλια σε μια γκαλερί, πρέπει να ανοίξετε τις ρυθμίσεις της γκαλερί. Μόλις το ενεργοποιήσετε, θα εμφανιστούν νέες επιλογές.

Gallery settings

Από προεπιλογή, η επιλογή Δημοσίευση σχολίων χειροκίνητα είναι απενεργοποιημένη, πράγμα που σημαίνει ότι τα σχόλια που γίνονται στη γκαλερί σας δημοσιεύονται αυτόματα. Εάν ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή, θα λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε σχόλιο που γίνεται και θα πρέπει να επικυρώσετε κάθε σχόλιο για να δημοσιευτεί.
Μπορείτε να επιτρέψετε την υποβολή σχολίων στα ίδια τα σχόλια και μπορείτε να επιτρέψετε να γίνουν like στα σχόλια. Όταν επιλέξετε τις επιλογές που σας ταιριάζουν καλύτερα, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση. Σημειώστε ότι η γκαλερί πρέπει να είναι κοινόχρηστη για να μπορούν οι χρήστες να αφήνουν σχόλια. Αν ανοίξετε τον κοινόχρηστο σύνδεσμο της γκαλερί σας και επιλέξετε μια φωτογραφία, θα δείτε ότι υπάρχει διαθέσιμο ένα κουμπί σχολιασμού.

Comments button in gallery

Στις γκαλερί, αν ανοίξετε τη γκαλερί στην οποία έχετε ενεργοποιήσει τα σχόλια, θα δείτε με μια ματιά ποιες φωτογραφίες έχουν σχολιαστεί.

Comment notification icons

Αν επιλέξετε μια φωτογραφία με σχόλιο και κάνετε κλικ στο κουμπί σχολίων, θα μπορείτε να τα διαβάσετε και να τα διαγράψετε αν χρειαστεί.

Comment on photo

 

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε:

Η ρύθμιση της γλώσσας σας δεν ταιριάζει με τη γλώσσα αυτού του ιστότοπου. Παρακαλώ επιλέξτε: